Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

daha çok uzmek acısından dedim canım uzulurler diye ..
bide ben strese girerim her ay beklentiye girerler öyle deli olurum stresini kaldıramam.
dünregl olunca aglıyorken annem aradı bide hissediyo biliyomusun daha cok aramaya baslıyo..
hemen sesimi düzelttim mutlu mutlu konuştum ne yaoayım.
eylülde gelcekler bayramdan sonra inşallah hamile kalrıım da geldiklerinde sevindiririm onları

Ağlayıp helak olunca çocuk olacak mı ? kendini boş yere yıpratma gez toz sıkma kendini.. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olacak inşallah.. Allah büyük.. Benim etrafımda senelerce çocuğu olmayan arkadaşlarım eşim dostumda vardı. ama hepsi de şimdi çocuk sahibi. Bir gün mutlaka oluyor , olacaktır Allah'ın izniyle :)

benim bekleyecek gücüm kalmadı. kendime üzülüyorum eşime üzülüyorum kendimi yetersiz hissediyorum.öyle kötü ki. öyle zor ki...
şuanda burda bulunan herkes senınle aynı durumda canım bebeklerımız olsa hamıle olsak bu başlık altında toplanmış olmazdık yalnız değılsın... ama yapacak bırşeyde yok hayat devam edıyor farkındayım heray hüsran çevremızdekı hemen hemen herkes hamıle ama durmak yhok pes etmek yok karamsarlık yok enerjını düşürme

ay ınşallaa bayram hedıyesı oyşş:)

dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim canlar ; 6 gün sonra belkide bende adet olucam ister istemez içim cız edicek tabiki vazgecmek yok ; tatlı tatlı devam calısmaya

inşallah canım önce baskasına sonra kendine dua dinimizde oyle.
rabbim tüm isteyenlere versin

bende dün çok ağladım canım ya ama kendimi toparlamaya çalışıyorum
dua etmekten baska yapcak bişey yok

hamile olan arkadaşlar bu batmalar hepinizde sol da mı oldu yaw.. benim batmalar sağ da oluyor. ve ne kadar sürüyor bu batmalar. benim adete 9 gün varken 2 gün üst üste batma yaşadım şuan bir şey yok. ve adete 6 gün var 22 Ağustos yani.

canım aglayınca cocuk olmuyor ama insan cok uzuluyor bende cok aglak bi insanım.
dediğin gibi bi gün olur inşalahha geçmişi çok kurcalarım ben bi zamanlar isteyen arkadasların bazılarında hamileleik takvimi var demek ki kalmıslar :)

hamile olan arkadaslar cevap verse keske ; bende solda yasıyorum dün daha coktu bugun hafifledi ama aksama dogru artıyor ; ve bende 22 agustosu beklemedeyım

Senin yaziyi okuyunca beni anlatiosn sandim aynilarinin tipkisi bizdede oldu yavrum yaa onu oyle gorunce geri ben suclandim beni boyle gorup uzulmesine sebep oluyorm diye

hamile olan arkadaslar cevap verse keske ; bende solda yasıyorum dün daha coktu bugun hafifledi ama aksama dogru artıyor ; ve bende 22 agustosu beklemedeyım

canım belli olmuyor solda oluyor genelde hamile kalanda oluyor.
ama bende solda cok yasadım agrı sızı fare kemirmesi gibi ama regl oldum.
rabbim inşallah sevinçten havalara uçursun sizi

dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim canlar ; 6 gün sonra belkide bende adet olucam ister istemez içim cız edicek tabiki vazgecmek yok ; tatlı tatlı devam calısmaya
İnşallah olmazsn yaa
Benim sağda da solda da oldu o ne olacak :))

bunların da farkındayım evet ama nedense daha çok hep olanları görüyoruz. evlendi hemen hamile kaldı peşpeşe hamile kaldı falan. daha kötü durumda olanlara bakmak lazımmış derler ya. tamam iyimser olacağım. elimden geleni yaptım Allaha emanetim artık. hakkımızda hayırlısı..

çevremizdeki herkes hamilenin yanında bi de bebek ne zaman düşünmüyo musun diyen lüzumsuzlar var ve bilerek insanın canını yakan tipler. böylelerine asla hakkımı helal etmiyorum. olsa olur değil mi ama ben engellemiyorum olmasını. ama öyle düşüncesizler ki...
bende dün çok ağladım canım ya ama kendimi toparlamaya çalışıyorum
dua etmekten baska yapcak bişey yok

bende kendimi toparlamaya çalışacağım . gaz vereyim kendime diyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Allah büyüktür diyelim sabredelim bakalım...

canım belli olmuyor solda oluyor genelde hamile kalanda oluyor.
ama bende solda cok yasadım agrı sızı fare kemirmesi gibi ama regl oldum.
rabbim inşallah sevinçten havalara uçursun sizi

hepimizi insallah canımm benimmmm

Senin yaziyi okuyunca beni anlatiosn sandim aynilarinin tipkisi bizdede oldu yavrum yaa onu oyle gorunce geri ben suclandim beni boyle gorup uzulmesine sebep oluyorm diye

canım ya elbette bizim sucumuz değil bu suclu sucsuz yok ama insan uzuluyor sana o anı anltamam sabah regl oldum cok erken saatte 5 6 gibi daha uyuyamadım agladım salonu gitti o uyuyor yatakta.neyse agladım agladım gittim kahvaltı hazırladım eşime kaldırdım geldi agladıgımı anladı gozlerim kırmızı ve ıslak.
hayatım noldu neden aglıyosun diye panikledi ben o zama hıckırıklara boguldum hastamı oldun dedi sadece kafa salladım masaya yaslanarak 2 elinin arasına basını alığ eğdi şöyle içimden varya neler aktı gitti sana anlatamam.
perişan oldum onu öyle görmek beni kahretti.
inşallah dedim bi daha ay sana mujdeyi veririm gzel bi suprizle.
sonra oyle beni toparlamaya alıstı zorla bişiler yedirdi falan ama zor duzeldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…