Bir kaç gün daha bekle canım test için
bnde bı kayınvalıdem bı eşım canım oda kendı annem olmadığı ıçın sağolsun onu anne gbı kabullendım bazen bu tıp durumlarda anne şefkatı çok ışe yarıyor helekı eşının aılesınden bırı ole davranıosa.... ama onlarıda uzuyoruz haklısın
Ağlayıp helak olunca çocuk olacak mı ? kendini boş yere yıpratma gez toz sıkma kendini.. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olacak inşallah.. Allah büyük.. Benim etrafımda senelerce çocuğu olmayan arkadaşlarım eşim dostumda vardı. ama hepsi de şimdi çocuk sahibi. Bir gün mutlaka oluyor , olacaktır Allah'ın izniyle :)benim olmadı sanırım. bugün normalde adet olmam gerekirdi olmuyorum. kullandığım ilaç tutuyo sanırım engelliyo olmamı. e idrar testi de negatif veriyor. ne yapacağımı şaşırdım. ağlamaktan helak oldum. napacam ben
şuanda burda bulunan herkes senınle aynı durumda canım bebeklerımız olsa hamıle olsak bu başlık altında toplanmış olmazdık yalnız değılsın... ama yapacak bırşeyde yok hayat devam edıyor farkındayım heray hüsran çevremızdekı hemen hemen herkes hamıle ama durmak yhok pes etmek yok karamsarlık yok enerjını düşürmebenim bekleyecek gücüm kalmadı. kendime üzülüyorum eşime üzülüyorum kendimi yetersiz hissediyorum.öyle kötü ki. öyle zor ki...
ay ınşallaa bayram hedıyesı oyşş:)daha çok uzmek acısından dedim canım uzulurler diye ..
bide ben strese girerim her ay beklentiye girerler öyle deli olurum stresini kaldıramam.
dünregl olunca aglıyorken annem aradı bide hissediyo biliyomusun daha cok aramaya baslıyo..
hemen sesimi düzelttim mutlu mutlu konuştum ne yaoayım.
eylülde gelcekler bayramdan sonra inşallah hamile kalrıım da geldiklerinde sevindiririm onları
dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim canlar ; 6 gün sonra belkide bende adet olucam ister istemez içim cız edicek tabiki vazgecmek yok ; tatlı tatlı devam calısmaya
benim olmadı sanırım. bugün normalde adet olmam gerekirdi olmuyorum. kullandığım ilaç tutuyo sanırım engelliyo olmamı. e idrar testi de negatif veriyor. ne yapacağımı şaşırdım. ağlamaktan helak oldum. napacam ben
Ağlayıp helak olunca çocuk olacak mı ? kendini boş yere yıpratma gez toz sıkma kendini.. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olacak inşallah.. Allah büyük.. Benim etrafımda senelerce çocuğu olmayan arkadaşlarım eşim dostumda vardı. ama hepsi de şimdi çocuk sahibi. Bir gün mutlaka oluyor , olacaktır Allah'ın izniyle :)
hamile olan arkadaşlar bu batmalar hepinizde sol da mı oldu yaw.. benim batmalar sağ da oluyor. ve ne kadar sürüyor bu batmalar. benim adete 9 gün varken 2 gün üst üste batma yaşadım şuan bir şey yok. ve adete 6 gün var 22 Ağustos yani.
ay ınşallaa bayram hedıyesı oyşş:)
Senin yaziyi okuyunca beni anlatiosn sandim aynilarinin tipkisi bizdede oldu yavrum yaa onu oyle gorunce geri ben suclandim beni boyle gorup uzulmesine sebep oluyorm diyeben yansıtmıoum canım kimsye ne anneme ne kayınvalideme.
içime atıyorum hep eşimle tabi paylaşıyoruz her sıkıntımızı.
bu ay regl gelince bende cok agladımeşimde cok uzuldu ya basını eğdi şöyle aşağı doğru bi uzuldum sorma.
sonraaaa hadi üzülme olcak inşallah dedi bakalım kısmet
hamile olan arkadaslar cevap verse keske ; bende solda yasıyorum dün daha coktu bugun hafifledi ama aksama dogru artıyor ; ve bende 22 agustosu beklemedeyım
İnşallah olmazsn yaadualarımızı birbirimizden esirgemeyelim canlar ; 6 gün sonra belkide bende adet olucam ister istemez içim cız edicek tabiki vazgecmek yok ; tatlı tatlı devam calısmaya
Benim sağda da solda da oldu o ne olacak :))hamile olan arkadaşlar bu batmalar hepinizde sol da mı oldu yaw.. benim batmalar sağ da oluyor. ve ne kadar sürüyor bu batmalar. benim adete 9 gün varken 2 gün üst üste batma yaşadım şuan bir şey yok. ve adete 6 gün var 22 Ağustos yani.
bunların da farkındayım evet ama nedense daha çok hep olanları görüyoruz. evlendi hemen hamile kaldı peşpeşe hamile kaldı falan. daha kötü durumda olanlara bakmak lazımmış derler ya. tamam iyimser olacağım. elimden geleni yaptım Allaha emanetim artık. hakkımızda hayırlısı..Ağlayıp helak olunca çocuk olacak mı ? kendini boş yere yıpratma gez toz sıkma kendini.. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olacak inşallah.. Allah büyük.. Benim etrafımda senelerce çocuğu olmayan arkadaşlarım eşim dostumda vardı. ama hepsi de şimdi çocuk sahibi. Bir gün mutlaka oluyor , olacaktır Allah'ın izniyle :)
çevremizdeki herkes hamilenin yanında bi de bebek ne zaman düşünmüyo musun diyen lüzumsuzlar var ve bilerek insanın canını yakan tipler. böylelerine asla hakkımı helal etmiyorum. olsa olur değil mi ama ben engellemiyorum olmasını. ama öyle düşüncesizler ki...şuanda burda bulunan herkes senınle aynı durumda canım bebeklerımız olsa hamıle olsak bu başlık altında toplanmış olmazdık yalnız değılsın... ama yapacak bırşeyde yok hayat devam edıyor farkındayım heray hüsran çevremızdekı hemen hemen herkes hamıle ama durmak yhok pes etmek yok karamsarlık yok enerjını düşürme
bende dün çok ağladım canım ya ama kendimi toparlamaya çalışıyorum
dua etmekten baska yapcak bişey yok
canım belli olmuyor solda oluyor genelde hamile kalanda oluyor.
ama bende solda cok yasadım agrı sızı fare kemirmesi gibi ama regl oldum.
rabbim inşallah sevinçten havalara uçursun sizi
Senin yaziyi okuyunca beni anlatiosn sandim aynilarinin tipkisi bizdede oldu yavrum yaa onu oyle gorunce geri ben suclandim beni boyle gorup uzulmesine sebep oluyorm diye
İnşallah olmazsn yaa
Benim sağda da solda da oldu o ne olacak :))
Eşimin işine gelir :)) ikiz içüz istiyo o bi tanesi olduda sanki :))çift yumurta ikizleri olurmus bide :)
Acayimmi konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?