Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

kızlar her zaman önce kendinizi regle hazırlayın çok ciddiyim yoksa yıkım cok uyuk oluyor.
bende öyleydim her belirityi yasadım bu ay ama malesef regl oldum.
27.günde gelen reglim 29 da gelince ister istemez hayallere daldım.
beliritlere aldırmayın.
lütfen.

Allah ıyulığını versın canım bndede aynı durumlar var ama bn bıraz tecrubelıyım kotu bır tecrubede olsa.... ılk gebelığımdede batmalar olmuştu bnm kasıklarda en net onu hatırlıyorum o yzuden bende heycan yaptım 5 gün geçmıo :)

hehehehe :) valla kızlar bat'dan önce ögrenmek için çişini kaynatıpta köpurdu köpurmedi diye test yapanlarıda okudum :) herseye okey ama çiş kaynatmak ofsayt bir durum.

Batmalar ara ara okuyor dimi.benimde kaç gündür oluyordu bugün bişey yok bakalım daha.akşama doğru oluyor genelde

aynn canım geçen ay buyuk hayallerım vardı eşmn aılesının yanında yaz tatılındeydık hatta... bu ay oldu bence tatıl rahatladım kafayada takmadım derken pat regl geldı. çok ağladım kayınvalıdem bıle benı tsellı ettı cok zor bı durum kucaklarımız hemen dolsun ınş.. çevremdekı herkes hamıle algıda seçıcılıkde var tabı bna da ole gelıo olabılır

ben yansıtmıoum canım kimsye ne anneme ne kayınvalideme.
içime atıyorum hep eşimle tabi paylaşıyoruz her sıkıntımızı.
bu ay regl gelince bende cok agladım eşimde cok uzuldu ya basını eğdi şöyle aşağı doğru bi uzuldum sorma.
sonraaaa hadi üzülme olcak inşallah dedi bakalım kısmet

bnde bı kayınvalıdem bı eşım canım oda kendı annem olmadığı ıçın sağolsun onu anne gbı kabullendım bazen bu tıp durumlarda anne şefkatı çok ışe yarıyor helekı eşının aılesınden bırı ole davranıosa.... ama onlarıda uzuyoruz haklısın

dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim canlar ; 6 gün sonra belkide bende adet olucam ister istemez içim cız edicek tabiki vazgecmek yok ; tatlı tatlı devam calısmaya

benim olmadı sanırım. bugün normalde adet olmam gerekirdi olmuyorum. kullandığım ilaç tutuyo sanırım engelliyo olmamı. e idrar testi de negatif veriyor. ne yapacağımı şaşırdım. ağlamaktan helak oldum. napacam ben

Bir kaç gün daha bekle canım test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…