İnşallah bayram şekerin gelir canım yaa .hepimizinde :)kızlar benimde bat 9 eylül görünüyo inşallah regl değilde bayram şekerim gelirrrr dua edin lütfen ..
of çok var daha yaaa reglimin 2.günü dah
eğer bebiş varsa sırrını bizimle de paylaşırsın o zaman :):)) benim ilk ay bakalım şansım güzel gider inşallah :)
Allah ıyulığını versın canım bndede aynı durumlar var ama bn bıraz tecrubelıyım kotu bır tecrubede olsa.... ılk gebelığımdede batmalar olmuştu bnm kasıklarda en net onu hatırlıyorum o yzuden bende heycan yaptım 5 gün geçmıo :)benimde sol yumurtalıkta batmalar var ; arada iğne gibi bir belime bir sol kasıgıma batıyor ; karnımın alt kısmı da karnımda şiş gaz desen kabızlık desen basgösterdı ; bide sürekli kücük tuvaletim geliyor bazen az bazen cok yapıyorum ; iyi ce garip bir hal aldım kendimi mi dinliyroumda bana mı oyle geliyor anlamadım. yada bebiş mi sebep oluyor ? birde kızlar gecen gün okudum hamilelik belirtilerinde de garip geldi bana eskiden nineler teyzeler insanın gözüne bakınca hamile oldugu anlarlarmıs gözler bugulu olurmus bide alt kirpikler birbirine karısır capraz olurmus ; dün aynaya baka baka bi hal oldum. dedim iyice kafayı yedın sen :)
Allah ıyulığını versın canım bndede aynı durumlar var ama bn bıraz tecrubelıyım kotu bır tecrubede olsa.... ılk gebelığımdede batmalar olmuştu bnm kasıklarda en net onu hatırlıyorum o yzuden bende heycan yaptım 5 gün geçmıo :)
Batmalar ara ara okuyor dimi.benimde kaç gündür oluyordu bugün bişey yok bakalım daha.akşama doğru oluyor geneldeAllah ıyulığını versın canım bndede aynı durumlar var ama bn bıraz tecrubelıyım kotu bır tecrubede olsa.... ılk gebelığımdede batmalar olmuştu bnm kasıklarda en net onu hatırlıyorum o yzuden bende heycan yaptım 5 gün geçmıo :)
İyyy o ne öylehehehehe :) valla kızlar bat'dan önce ögrenmek için çişini kaynatıpta köpurdu köpurmedi diye test yapanlarıda okudum :) herseye okey ama çiş kaynatmak ofsayt bir durum.
aynn canım geçen ay buyuk hayallerım vardı eşmn aılesının yanında yaz tatılındeydık hatta... bu ay oldu bence tatıl rahatladım kafayada takmadım derken pat regl geldı. çok ağladım kayınvalıdem bıle benı tsellı ettı cok zor bı durum kucaklarımız hemen dolsun ınş.. çevremdekı herkes hamıle algıda seçıcılıkde var tabı bna da ole gelıo olabılırkızlar her zaman önce kendinizi regle hazırlayın çok ciddiyim yoksa yıkım cok uyuk oluyor.
bende öyleydim her belirityi yasadım bu ay ama malesef regl oldum.
27.günde gelen reglim 29 da gelince ister istemez hayallere daldım.
beliritlere aldırmayın.
lütfen.
evet canım ara ara oluyor sonra hemen geçıyor :)Batmalar ara ara okuyor dimi.benimde kaç gündür oluyordu bugün bişey yok bakalım daha.akşama doğru oluyor genelde
hehehehe :) valla kızlar bat'dan önce ögrenmek için çişini kaynatıpta köpurdu köpurmedi diye test yapanlarıda okudum :) herseye okey ama çiş kaynatmak ofsayt bir durum.
Ozaman benimde öyle oluyor:)bazen çektirmeler oluyorevet canım ara ara oluyor sonra hemen geçıyor :)
kaç gün kaldı canım senın...bnm bı arkadaşım adetıne 3-4 gün kala LH testınden gebe kaldığını oğrenmıştı oda denenbılır aslındaOzaman benimde öyle oluyor:)bazen çektirmeler oluyor
aynn canım geçen ay buyuk hayallerım vardı eşmn aılesının yanında yaz tatılındeydık hatta... bu ay oldu bence tatıl rahatladım kafayada takmadım derken pat regl geldı. çok ağladım kayınvalıdem bıle benı tsellı ettı cok zor bı durum kucaklarımız hemen dolsun ınş.. çevremdekı herkes hamıle algıda seçıcılıkde var tabı bna da ole gelıo olabılır
bnde bı kayınvalıdem bı eşım canım oda kendı annem olmadığı ıçın sağolsun onu anne gbı kabullendım bazen bu tıp durumlarda anne şefkatı çok ışe yarıyor helekı eşının aılesınden bırı ole davranıosa.... ama onlarıda uzuyoruz haklısınben yansıtmıoum canım kimsye ne anneme ne kayınvalideme.
içime atıyorum hep eşimle tabi paylaşıyoruz her sıkıntımızı.
bu ay regl gelince bende cok agladımeşimde cok uzuldu ya basını eğdi şöyle aşağı doğru bi uzuldum sorma.
sonraaaa hadi üzülme olcak inşallah dedi bakalım kısmet
Beni m daha 7gün var canım yaakaç gün kaldı canım senın...bnm bı arkadaşım adetıne 3-4 gün kala LH testınden gebe kaldığını oğrenmıştı oda denenbılır aslında
ben yansıtmıoum canım kimsye ne anneme ne kayınvalideme.
içime atıyorum hep eşimle tabi paylaşıyoruz her sıkıntımızı.
bu ay regl gelince bende cok agladımeşimde cok uzuldu ya basını eğdi şöyle aşağı doğru bi uzuldum sorma.
sonraaaa hadi üzülme olcak inşallah dedi bakalım kısmet
Bir kaç gün daha bekle canım test içinbenim olmadı sanırım. bugün normalde adet olmam gerekirdi olmuyorum. kullandığım ilaç tutuyo sanırım engelliyo olmamı. e idrar testi de negatif veriyor. ne yapacağımı şaşırdım. ağlamaktan helak oldum. napacam ben
İnşallah bayram şekerin gelir canım yaa .hepimizinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?