Arkadaşlar benim gibi asilama sürecinde olan varmı birbirimize yardimci olalım..Çok umutsuzum. .
Hayirlisini versin rabbım canım inşallah hayallerine kavusursunMerhaba, bende 1 yıl oldu bebeğimiz olmadı, eylül ekim gibi aşılama düşünüyorum bende.
İnşallah canım, hepimizin hayali gerçek olsunHayirlisini versin rabbım canım inşallah hayallerine kavusursun
Hayirlisi olsun canım Allah gönlüne göre versin S Sy2016Merhabalar uzun zamandır bu klübü takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği duydum.öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin.BEnim hikayem 2.5 yıllık evliyim ve ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım sonrasında hamilelik oluşmadı klomen tedavisine başladım o da sonuç vermedi ve rahim filmi çekildi ve herşey yolunda eşimin de benim de hiç sıkıntımız yok 1 ağustosda reglm ikinci günü idi doktora gittim ve aşılama için gonal f450 iğnelerine başladım yarın son iğnem ve pazartesi kontrolüm var heyecanlıyım Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnmYarın sabah ilk aşılamam var.15 ve 21mm olmak üzere iki yumurtam gelişmiş yeterli dedi doktorum.yarın aşılamam olacak duanızı eksik etmeyin teşekkürler şimdiden
Yarın sabah ilk aşılamam var.15 ve 21mm olmak üzere iki yumurtam gelişmiş yeterli dedi doktorum.yarın aşılamam olacak duanızı eksik etmeyin teşekkürler şimdiden
Cnm sonucun ne oldu paylaşırmisinCan'ım Ağrı'larım azaldı henüz gelen giden de yok aslında Çarşamba test günü ama ben daha fazla dayanamayacam yarın test yaptıracam Allah'ın izniyle
Hayırlısı cnm bize de haber ver sonucunuÇarşamba günü için 27.4 çıktı ama bugün tekrar test yaptırmamı istedi doktorum şimdi onu bekliyorum inanılmaz heyecanlıyım
Cnm ne oldu sonucCnm sonucun ne oldu paylaşırmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?