Ağustos ayında aşılama yaptıracak olan varmı?

Bebişimiz tutunamadıpazartesi beta hcg 641 iken salı günü tüm gün kasık Ağrı'm oldu ve gece lekelenme oldu hastaneye gittik ve bişelerden şüphelendiler hemen kanama önleyici pruloton depot iğne vuruldum beta hcg 888 Lerde idi doktorum randevu verdi ve bugün değerim 192 olmuştu şimdi kanama ile düşmesini bekliyorum

Adına çok sevinmiştim cnm hadi hayirlisi olsun çok üzüldüm cnm

kızlar merhaba ben yarın aşılama için dr gidicem adetin 2 gün yani...muayene edicekmiş.nasıl olucak ki öyle sonuçta 2.günü yardım edin çok utanırım ben...

Yarın sabah ilk aşılamam var.15 ve 21mm olmak üzere iki yumurtam gelişmiş yeterli dedi doktorum.yarın aşılamam olacak duanızı eksik etmeyin teşekkürler şimdiden

merhaba.inşşalh tutmuştır aşılamanız..bende aşılama tedavisine başladım iğne kullanıyorum şimdi cuma kontrolum var .bişey sormak istiyorum.sonrasında nelere dikkat ettiniz.

Allah'ın izni ile hamileyimAllah isteyen herkese hayırlısını versin...kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyordum yazamadım darısı sizlere
Canım gözünaydın...çok mutlu oldum..bu ay nasip olursa bende aşılama yaptıracağım..eylül ayında düşünüyordum aşılamayı adetim 4 gün evvel geldi (adetim hiç şaşmazdı) ve bayramda adet oldum..dolayısıyla aşılama işlemleri için bayramda doktor olmayacağı için otomatik olarak bu aya kaldım..nasip ..hep bir şekilde öteleniyor.,anlamadım gitti...inşallah bizimkide tutar. ekim ayında nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…