Aşılama ağustos ayında aşılama yaptıranlar ,yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Zozitoscum herhalde ben kendi kendime nazar değdirdim.Niye dersen iğnenin yan etkisinin olmadığını yazmıştım ya sana.dün geceden beri sebepsiz ağlıyorum.O kadar sinirlerim bozukki niye böyle oldu anlayamadım gülüm.daha önceden klomen içerkende yaşamıştım bu duygularımı.İğnedenmi bilmiyorum.İlk aşılama için vurulduğum zamanlar hiç böyle değildim.Sabah sabah da içini kararttım senin.Ne olur kusura bakma.Ne yapmıyoruz kendimizi üzmüyoruz:KK20:......Yeni bir güne gü-naydın.:KK73:( Hani bir reklam varya annesi bebeğine:KK46: günaydın benim minik dünyam günaydın diyor ya.Bayılıyorum o reklama.)Sanki biraz daha iyimiyim ne.Arkadaşlar sizler varya görünmeyen kahramanlarsınız.:KK5:Sizleri seviyorum.:KK19::KK68:

Oyyy kiyamam sanaaa ignedendir ... bu arada bende bayiliyorum bu reklama ;) fistik bu arada benim dun nihayet adetim geldi ogleden sonra cok sukur rahatlamaya basladim.. simdi dr dan geldim heemn size yazayim dedim... Yine cok sukur Rabbime kist vs baska birsey yok .. Bana igne istememe ragmen olmaz klomen e devam edelim en az 3 sefer .. buradaki sigorta karsilamazmis yoksa neyse yine yazdi ilaclari ve pregnly igneyi .. yarindan itibaren kullanmaya baslicam ..

tekrar randevuyu 26 sina verdi .. o gunde herhalde asilama gununu soylicektir diyorum .. hayirlisi bakalimmm canimcimmm :KK47:

QUOTE="zozitos, post: 36945399, member: 528910"]Oyyy kiyamam sanaaa ignedendir ... bu arada bende bayiliyorum bu reklama :KK66: fistik bu arada benim dun nihayet adetim geldi ogleden sonra cok sukur rahatlamaya basladim.. simdi dr dan geldim heemn size yazayim dedim... Yine cok sukur Rabbime kist vs baska birsey yok .. Bana igne istememe ragmen olmaz klomen e devam edelim en az 3 sefer .. buradaki sigorta karsilamazmis yoksa neyse yine yazdi ilaclari ve pregnly igneyi .. yarindan itibaren kullanmaya baslicam ..

tekrar randevuyu 26 sina verdi .. o gunde herhalde asilama gununu soylicektir diyorum .. hayirlisi bakalimmm canimcimmm :KK47:[/QUOTE]
Canım cok sevindim kırmızılarin geldigine.benimde 19eylul kontrol.zozitoscum sen yurtdışında mi yasiyorsun bir yerde oyle okumustum.

QUOTE="zozitos, post: 36945399, member: 528910"]Oyyy kiyamam sanaaa ignedendir ... bu arada bende bayiliyorum bu reklama :KK66: fistik bu arada benim dun nihayet adetim geldi ogleden sonra cok sukur rahatlamaya basladim.. simdi dr dan geldim heemn size yazayim dedim... Yine cok sukur Rabbime kist vs baska birsey yok .. Bana igne istememe ragmen olmaz klomen e devam edelim en az 3 sefer .. buradaki sigorta karsilamazmis yoksa neyse yine yazdi ilaclari ve pregnly igneyi .. yarindan itibaren kullanmaya baslicam ..

tekrar randevuyu 26 sina verdi .. o gunde herhalde asilama gununu soylicektir diyorum .. hayirlisi bakalimmm canimcimmm :KK47:
Canım cok sevindim kırmızılarin geldigine.benimde 19eylul kontrol.zozitoscum sen yurtdışında mi yasiyorsun bir yerde oyle okumustum.[/QUOTE]

evet semcan cim ben Brukselde yasiyorum ... hadi hayirlisi yeni kontrol tarihin .. ;) insalalh benimde 2. asilamam 29 veya 30 u gibi olurda 2 gun dinlenirim ondan sonrada direk kurban bayrami icin Turkiyeye gelebilirizzzzzz

Canım cok sevindim kırmızılarin geldigine.benimde 19eylul kontrol.zozitoscum sen yurtdışında mi yasiyorsun bir yerde oyle okumustum.

evet semcan cim ben Brukselde yasiyorum ... hadi hayirlisi yeni kontrol tarihin .. :KK66: insalalh benimde 2. asilamam 29 veya 30 u gibi olurda 2 gun dinlenirim ondan sonrada direk kurban bayrami icin Turkiyeye gelebilirizzzzzz[/QUOTE]
Ayyy canım benim Türkiye'ye geliriz deyince nasıl mutlu oldum bilemezsin.Sanki gelince görüşecekmişiz gibi sandım bir an.Bende Samsun'da yaşıyorum.:KK73:

evet semcan cim ben Brukselde yasiyorum ... hadi hayirlisi yeni kontrol tarihin .. :KK66: insalalh benimde 2. asilamam 29 veya 30 u gibi olurda 2 gun dinlenirim ondan sonrada direk kurban bayrami icin Turkiyeye gelebilirizzzzzz
Ayyy canım benim Türkiye'ye geliriz deyince nasıl mutlu oldum bilemezsin.Sanki gelince görüşecekmişiz gibi sandım bir an.Bende Samsun'da yaşıyorum.:KK73:[/QUOTE]

COK TATLISINNN SEN YAAA :KK71:

Back
X