- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
Benim3. Asilamam arkadasim valla kan vermekten biktim bi defada kolumu cok kotu yaptilar o yuzden adetimi bekleyecegim ins vardir gunum gecerse bi iki gun oyle gidip uaptiracam bu zamana kadar yaptirdim 1 gun sora adet basladi bosuna eziyet cektim yani hakkimizda hayirlisi bwkleyelim bakalim dua et bol bol bide arkadas demis navizade erken yaptirdim dusuk cikti die zaten asinin 14 gunu test yapin diyo drlar nasil bi dr mus ki drgerin dusuk demis anlamis deyilim deger eger 5 alti plsa igne etkisi olma ihtimali var ama 98 degere nasil dusuk bellisiz demis boyle dr da varya hayret bisey bunu 2 yillik arastirma tecrubelerimle ben bile ayirt ederim hamilelikmi iigne etkisimi idrar kisiye gore degisir canim iki gun bekle olmadiysan idrar yap cikmadiysa kesin yoktur denile bilir
bende işte kan testi vermek istemiyorum. Rabbim inşallah hayırlısı ile bu kez nasip etmiştir canım.. Beklemeye devam.. Benim normalde regl günüm 21 Eylül Pazar. Bu kadar erken nasıl kan da çıkacak ki, çatlama iğnesinden regl öne mi gelecek acaba