Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

çok üzüldüm canım. maalesef senin de kimyasal gebelik oldu... nedenini sordun mu, konuştunuz mu doktorunla.. inşallah bir dahaki sefere seni hiç bırakmaz canım..

ne güzel yazmışsın öle sağol arkadaşım
üzülmemek elde değil inşaallah 3. tedavimiz hayırlı pozitiflerle sonuçlanır
geçmiş olsun arkadaşım tuıtunup düşmeside negatif almaktan daha kötü galiba
kızlar bende nihayet geldim:)))
1 embriyo kondu ve beklenen gün 26 ağustos:))) ilk ve son denememdir inşallah...
leyl ile ben negatif aldık inşaallah sen hamiş kalırsın arkadaşım

kızlarr selam, ben çok hastayım, boğazım felaket derecede ağrıyor, sanırım yoğun bi enfeksiyon yaşamaktayım, ne yapsamda geçmiyor ve mide bulantısınada sebep oluyor, sizce ne yapmam gerek, benimle aynı durumu yaşayan varmı, dr gitsem zaten ilaç vermez, bebeğe zararı olurmu acaba boğaz ağrısnın?

canım doktoruna bir sor ... gebeliğe zararı olmayan dünya kadar ilaç var... yada nanelimon yap iç:)))) ben hiç sevmem gerçi...

sen yine doktora git... mutlaka bir ilaç verecektir gerekiyorsa gebelikte kullanılabilen antibiyotikler var. Ateşin olursa bu daha büyük tehlike olabilir çünkü. ihmal etme. ilaç kullanmaman gerekiyorsada bunu doktor söylesin canım.

canım ya şimdi gördüm çok üzüldüm
bizim herşeyimiz aynı gitti transferimiz filan aynı gün olmuştu
ama yapacak bir şey yok tabi elden bir şey gelmiyor
hayırlısı böyleymiş diye düşün
3. ye ne zaman başlıycaksın canım

als cım
doktorum adet olup bıttıkten sonra gel dedı
bırde pazartesı kan verıcem yıne degerım dusmusmu dıye bakıcam
sonra adetın bııtımınde gıdıcem ve hısteroskopı yapabılırıım dedı
ve neden tutunup dustugune bakabılırız dedı bunları konuscaz dedı kapattım telı

nisam çok üzüldüm cnm ya dikkat etmedinmi kendine? kesin sonuçmu bu, yani şu an bebk yok mu gözüküyor? dr eminmi?

aslında tüp bebeğe başlamadan önce histeroskopi ile rahime bakmaları lazım.. Benim rahimde polip var diye otomatik olarak doktorum yapmış ve polipi almıştı... Ama polip olmadasa histeroskopi ile tüplerde sıvı birikimi varmı rahimde polip varmı herşeye bakıp tüp bebek işlemini riske etmiyorlarmış...

sowaycım daha nasıl dıkkat edeyım canım
canım bak sen hıc durmuyon 1 e kadar mesaı yapıyom dıyon
olası oldumu bak canım oluyor ve devam edıyor
hamdolsun tutundu ama neden dusucek onuda bılmıorum
canım daha yavrum bende suan dusmedı ılacları kestık
adetle beraber dusecek:))))
hayırlsı yaaa

angelcım canım ama bırsey olsa tutarmıydı yavrum
nebılım ben bırsey degılde suan olmıcakmıs demekteyım
doktora gıdelım bakalım
ne dıcek bakalım
bırde pıhtılasma testı ıstıcem ondan o ıstemezse eger

tutunur ama ilerlemesini engeller..bilmiyorum inşallah hiç bişeyin yoktur canım yaa... Kısmet artık demekten başka çare yok...

evet angelcım hayırlısı demekten bende kendımı alamıyorum
yoksa cok yıkılıyorum allaha sıgınmazsam
bakalım herseye ınsalah hersey guzel cıkar ve guzel sonuclar alırız ve devam eder hamıslıgımız
zaten onemlısı devam etmesı degılmı
hamdolsun pozıtıfı gormustuk ama nasıp degılmıs gerısı

nisam canım şimdi gördüm ne oldu canım böyle ya şok oldum birden yazını görüncemafoldumben
kanaman mı oldu nasıl anladı doktor yolunda gitmediğini; bak eğer bebeği ulturasında göremediyse başka doktora da göster kendini mutlaka, çok endişelendim şimdi.
tabiki Rabbim hepimiz için hayırlısını versin ama kontrollerini mutlaka tam yaptır için rahat etsin canım.
dualarım seninle hayırlısını diliyorum canım benim:Saruboceq:

anladım canım hakkında hayırlısı olsun ama gerçekten üzüldüm inşallah 3. olacak hiiiç canını sıkma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…