Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

nisamcım güzel dualarına amin canım inşallah. bizim ilk denememizdi. inşallah ikinci de hem tutar hem de tamamına erdirebilirim. bizde erkek infertilitesi canım, sperm sayımız az, ayırca morfoloji ve hız da çok iyi değil maalesef

Canım adacım ınsalah sende daha bana gore bır adım gerıdesın ve sukret donmusun var canım
ınsallah bu kotu gunlerı unutucaz canım
ınsallah hayırlsıyla bır tutup devam etse gebelıgımız ve kucagımıza alsak hersey saka gıbı gelıcek ınsalah
ozlem merhaba safak kac canım

Als cım sımdı senın guzel haberlerınde gozum
mavıcım ve senınde ınsallah degerlerınız katlanarak gıder ınsallah

inşallah nisamcım yaa...
kalp atışlarını duymadan inanamam zaten ben....
rabbim seninde yüzüne baksın canım...şu mübarek ramazan hürmetine tez zamanda yüzünü güldürsün...
sen biliyosundur belki ama,
41 gün meryem suresini oku hergün bir tane
4444 tefriciyeyi oku
500 yasin okut
6 gün oruç tut...ya mütekebbirü,ya musavvirü,ya mübdiü isimlerini bir bardak suya 21 er
kez okuyup üfle...bu suyla orucunu aç...
rabbim inşallah dualarını geri çevirmez canım...:Saruboceq:

Canım 41 gun meryem suresını okudum allahm kabul etsın
tefrıcıyeyı grupcak okumustuk
zıkrlerı cektım ama oruc tutmadım
demekkı daha fazla yapmam lazım
canım cok sagol
sımdı param olsa hemen baslarımda bıraz dınleneyım bırazda bırıkım ınsalah
rabbım dualarınızı ve dualarımızı kabul etsın
unutmayın benı sakın dualarınızda

yazmayı unutmuşum,
3 cuma sabah namazından sonra hiç kimseyle konuşmadan meryem ve yusuf surelerini okuyup dua et...
bunu babam yapmıştı benim için...

bir de arkadaşlar 3 cuma vakti kimseyle konuşmadan üst üste ha mim süreleri yaklaşık 40 sayfa oluyor biliyosanız siz okuyun bilmiyosanız birine okutun

merserem cım merhaba canım
senın cuman mubarek olsun
sen nekadar aradan sonra denedın
donmuslamı denedın canım

ALLAH razı olsun canım benim kızım ocak 5 te2010 da doğdu dr.6 7 ay yasakladı ama benim dondurulmuş yoktu her şey sıfırdan başladı anlıycan çok zor oldu ama sonun da mutlu haber alacağımı düşünerek üstesinden geldik çok şükür bu benim 2.denemem

alss bu ha mim suresinii nerden bulaagız
kuranda yazıyormuş ama benim arapçam yok.sayfayı nasıl bulacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…