Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

als cım bende cumartesı ıyıce sokuldum suan bıtmesını beklıyorum
doktora gorusmeye gıdıcem
histeroskopı canım 1250 mıs
onuda bılmıyorum doktora sorucam acıl degılse sımdı yaptırmıcam cok pahalı ya

mrb arkadaşlar daha önce yazmıştım 10.gün 18 , 12.gün 40 çıktı değerlerim yani pozitif ama değer düşük gibi geldi sizce nasıl sevinmeyi hakkettim mi

canım gozun aydın yınede cok sevınme temkınlı gıt
degerın bıraz dusk gıbı ama bellıde olmaz
kımılerı 5 den baslıyo doguruyor
sen sımdı 14,gunde kan verırsın ınsallah degerın 80+90 olur canım

hemşireyle konuştum bizim için 10 un üzerinde olması yeterli şu anda hamilesin iki gün sonra tekrarla dedi s.arkadaşlar 12 .gün 40 olupta yükselen yokmu

angel gelir gelmez yaz ya çok merak ettim seni

bende merak ettım
acaba kac tane ıkızmı bende cook merak ettım alscım yaa

kızlarrr yetiştimmm... :)))) doktora gittim..ikizlerim olucakmış inşallahhh....bir tanesini çok net gördük ve duyduk.. pıtpıt pıtptı nasıl atıyor.. Allahım göz yaşlarıma hakim olamadım.. şimdi bile gözlerim doluyor... kızlar en yakın vakitte Allah sizede yaşattsın inşallah.. ikincisinin kalp atışını göremedik.. beslenme kordonunu gördü ama kalp atışını göremedi...bir hafta sonra kontrole gideceğiz... inşallah görürüz ve duyarız... olmazsada herşeyin hayırlısı diyorum.. bir tane olsun benim olsun :)))) bebeğim inşallah kardeşine veda etmez...

canım çok sevindim inan benimde gözlerimde doldu ya çok güzel bi haber
öbürü nün de kordonunu gördüysen belki daha geç ilerliyordur
ayy inşallah ikiside tutunur ya belki öbür gidişinde öbürünü de duyarsın inş.:)))))

inşallah canım... kısmetimizde varsa duyarız... duyamazsak nasip değilmiş demekten başka çare yok... bir tanesi nasıl atıyor kalbi... duymak ve görmek müthiş bişey... belkide gördüğümüz bize kuvvet verdi böyle sakin karşılıyorum... ama ikiz olsun çok isterdim... doktorum çoğul gebelik pek istemeyiz diyor.. anlayacağın doktorum durumdan memnun :)))

ya evet benim doktorumda onu söylüyor erken doğum riski filan oluyomuş
riskli diyor
hayırlısı bende yarın dört buçukta doktorda olucam kısmetse bakalım biz keseyi görücekmiyiz

yani keseyi inşallah olası gereken yerde görürüz
ya hiç bitmiyor
keseyi görücekmiyiz
yok kalbini duyacakmıyız
9 ay boyunca devam eder bu bitmez :))))

Angel canım gözün aydın, çok sevindim.

Kızlar geri döndüm, geçen hafta yazılanları okudum, herşeyden haberdar oldum.
Tedavilerine başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, güzel habrlerinizi alırız inşallah burdan.

Nisamm canım çok üzüldüm, allah güç versin, en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…