Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

mersenem dogummu yaptın gözün aydın cnm 2. için erken deilmiii tedaviyeee daha bebegiin çok küçük

canım 7 tane ha mim var kuranı kerimde toplam da 40 sayfa sürüyor. Yasinden sonra yaklaşık 10 sayfa sonra filan başlıyor.bende kaçıncı sayfa olduğunu hatırlamıyorum

kızlar!!!!!!!!!!1 güzel haberleriniz yok mu?arada bir girsemde siteye sizi takip edeceğim.haberlerinizi bekliyorum canlarım!

Günaydın ALS bende tedaviye başladım aysun hanımda :) bugün 4. iğnemi olacağım senin durumun nedir?

Günaydın ALS bende tedaviye başladım aysun hanımda :) bugün 4. iğnemi olacağım senin durumun nedir?

a canım ne güzel ikimizde aynı doktordayız
benim kan değerlerim biraz yavaş arttı iki transferdi benim ki belki teke düşmüştür dedi belki de dış gebeliktir dedi
1 eylülde ultrasona çağırmıştı şimdi bu yüzden 1 hafta erken ultrasona çağırdı
salı günü gidicem öğleden sonra ultrasona giricem bakalım orada az çok bi şeyler belli olur herhalde

senin ilk deneme mi?

benim nerdeyse 1 aylik hala arada karin agrisi oluyor bu normalmi ya bide kasiklarim cok agrio ama ben cok kotu giribe yakalanmistim ucuz kurtuldum sukur hic bi ilac icemedim doktor yasak dedi bu gun ilk defa karin agrisiyla uyanmadim hergun artik kan geldimi diye konturol etmekten biktim allahimin izniyle bi gorsem bebeisimi ya bana taaa 9.cu ayin 6sina randevu verdi doktor okadar sure nasil beklerim ben herseyi gorursun o zaman diyor hem kalp atisini hem keseyi ben daha erkene istiyordum simdi icim icimi yiyecek sizdede oyle bi agri varmi kizlar bide ben yumoslarin yerlestigi gunden iki gun sonra kusmaya basladim hala ayni hic irsey yiyemiyorum 6 kilo zayiflamisim birtek yesil elma duruyor midemde en sevdigim yemekleri yapiyor annemler hic biri 10dakikadan fazla durmuyor cok cektiriyor bu afacan bana

kızlar bugun 11.günüm kan testim 18 çıktı .sevinebilirmiyim çok mu düşük sizce allahım ne olur yardım et

canim benim 13cu gun 268 cikmisti seninki az gibi geliyor ban ayani yinede bakayim senin icin ama korkma bekle daha erken yani ama simdi arastiriyorum seninicin icini ferah tut allahtan umid kesilmez hayirlisini iste :Saruboceq:

sağol iremsu korkmamaya çalışıyorum ama çok korkuyorum ne olur bırakmasın beniii

canim doktoru ara paraztesi ben 11ci gunn degerlerini az gibime geliyor cunki normalde bildigim kadariya 50nin uzeri hamilelik ama insallah yaniliyorumdur aslinda yazmakta istemedim icini karartmayim diye ama soz vermistim simdi offfff sen bakma bana en iyisi pazartesini bekle hem yeniden kan tahlili yaptir belki artmistir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

meraba benimde transfer gününü sayarsak 9.günüm.test günüm çarş. ama galiba ben dayanamayıp p.tesi kan testi yaptırıcam.11.gün oluyor. bu aradada göbeğimin kenarları bazen geriliyor ve karnımda şişlik var.sizce normalmi?gerçi ilaçlardan da olabilir.iğneyle birlikte günde 8-9 tane ilaç alıyorum.bugünlerde bazen adet olacakmışım hisside geliyor.yaaa çok korkuyorum...eyvahedigeldismile

arkadaşlar,
geçen hafta cumartesi transferim yapıldı.dün yani bir sonraki cumartesi b hcg baktırdım.sonuç 13 çıktı.ne dersiniz sonucumla ilgili?

evet canım benim ilk transfer olacak kısmetse.HAkkında hayırlısı olsun inşallah

gunaydın kızlar
bugun angelden guzel haberler beklıyoruz
testlerını yaptıran arkadaslar ınsallah degerlerınız artar korkmayın rabbıme sıgının
blucum sen baya erken yaptırmıssın canım
bekle enazından 11,gunu yaptır testını
phecım sendende bugun guzel sonuclar beklıyorz canım

als cım nasıl gıdıyor varmı bır gelısme
yarının ıple cekıyon dımı canım
ınsallah hersey guzel gıder allahım herkese yardım etsın

canım benim saat 3 de doktorda olacağım...inşallah hayırlı aberler ile dönerim...

nisamcığım bi gelişme yok işte yarını bekliyorum
yarın 4.30 ta randevum hayırlısı rabbimden inş.
sen napıyosun ne yaptın histeroskopi işini

angelciğim inşallah güzel haberlerle dönersin

mavi den haber var mı testi noldu hiç yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…