- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.581
kızlarrr yetiştimmm... :)))) doktora gittim..ikizlerim olucakmış inşallahhh....bir tanesini çok net gördük ve duyduk.. pıtpıt pıtptı nasıl atıyor.. Allahım göz yaşlarıma hakim olamadım.. şimdi bile gözlerim doluyor... kızlar en yakın vakitte Allah sizede yaşattsın inşallah.. ikincisinin kalp atışını göremedik.. beslenme kordonunu gördü ama kalp atışını göremedi...bir hafta sonra kontrole gideceğiz... inşallah görürüz ve duyarız... olmazsada herşeyin hayırlısı diyorum.. bir tane olsun benim olsun :)))) bebeğim inşallah kardeşine veda etmez...
Angel canım gözün aydın, çok sevindim.
canımmmm çok sevindim.... hadi inşallah ikinciside yaşama sana sımsıkı tutunur, bende çok isterim çünkü ikizlerim olsun. Bizim yaşlar küçük değil ikinci doğum biraz zor olur bu yüzden ikiz olmasını tercih ederim bende ama dediğin bigi olmuyorsa da bir olsun bizim olsun:)) tekrar tebrikler.
gunaydınnnnnnnnnnn ay guzel guzel haberlerle actım topıgı
angel cok sevındım canımmmmmmmmmm
ınsallah dıgerıde sana sımsıkı tutunur canım
hayırlısı neyse o olsun
shecım sagol canım bende devam etmesını ısterdım ama demekkı yavrum bukadar kalıcakmıs gecıcı konagında
hayırlsı ınsallah banada dua edın emı hamıs hamıs rabbım banada ınsalah 3,denememde nasıp eder sonuna kadar ınsallah
als cım hadı bakalım gozum sende canım
ınsallah guzel haberler beklıyoruz senden
mavıcım canım degerıne baktırdınmı haberım yok canını sıkma dıcem ama bılemıyorum bende oyle olmamıstı
sen yınede doktoruna sor canım
degerlerını kontrol et cokta yorma kendını dıkkat et kendıne
arkadaşlar misafirler var giremiyom...pek iş yapmadığım halde çok yoruluyorum...
ANGEL tebrik ederim tatlım duymuşsun pıt pıtları...güzel allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
tek veya ikiz hangisi hayırlısıysa o olsun....
benim kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyo...sanki kasıklardan aşağı doğru iğneler batıp çıkıyo...
çok korkuyorum bişey olcak diye...bazen belimde çok ağrıyo sanki yanıyomuş gibi...bunlar normal mi acaba...
ALS güzel haberlerini bekliyorum....girip okumaya çalışcam...
allahım bebeklerimiz sana emanet,sen koru yarabbim...
kızlar günaydın
herkes iyidir inşallah çok heyecanlıyım 4.30 ta hastane de olucam kısmetse lütfen dualarınızı eksik etmeyin
kızlar günaydın
herkes iyidir inşallah çok heyecanlıyım 4.30 ta hastane de olucam kısmetse lütfen dualarınızı eksik etmeyin
gunaydınnnnnnnnnnn ay guzel guzel haberlerle actım topıgı
angel cok sevındım canımmmmmmmmmm
ınsallah dıgerıde sana sımsıkı tutunur canım
hayırlısı neyse o olsun
shecım sagol canım bende devam etmesını ısterdım ama demekkı yavrum bukadar kalıcakmıs gecıcı konagında
hayırlsı ınsallah banada dua edın emı hamıs hamıs rabbım banada ınsalah 3,denememde nasıp eder sonuna kadar ınsallah
als cım hadı bakalım gozum sende canım
ınsallah guzel haberler beklıyoruz senden
mavıcım canım degerıne baktırdınmı haberım yok canını sıkma dıcem ama bılemıyorum bende oyle olmamıstı
sen yınede doktoruna sor canım
degerlerını kontrol et cokta yorma kendını dıkkat et kendıne
evet baktırdım canım...362 çıktı...
bi türlü içim rahatlamıyo ama....hep bi endişe var ...
rabbim yüzümüze baksın ne diyeyim...
inşallah sende 3. de kucaklarsın bebişi...
bende forumu devamlı takip ediyorum ama yorum yapmıyordum paylaşmak istedim sizlerle ctesi kan testinde öğrendim hamile olduğumu çok farklı bi duygu içindeyim
mavıcım masallah canım daha neolsun
bak 100 du
ensoın benım bıldıgım
cok guzel katlamıs canım canını sıkma
tabıkı ınsan korkuyor ama allah sıgın bak melegın suan senınle canım
ınsalalh bende 3,de alrıım ınsallah canım
als cımmmmmmmmmmm suan gozumsende
sende ınsallah keselerı gordum dıceksın canım yaa
cok merak edıyorum senı
offfff ben cıkana kadar yazabılsen sonucunu canım yaa
monocum hayırlı olsun canım
kacıncı denemende hamıs kaldın
allah tamamına erdırsın allahım yarı yollarda bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?