Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ALS çok sevindim canım rabbim sağlıkla sana bağışlasın evladını inşallah

haydi gözün aydın canım.... tebrik ederim... Allahın izniyle kalp atışınıda duyardın.. :CüvCüv:

çok sağol canım ya inşallah haftaya salı kısmetse kalp atışını duycaz inş. biraz aşağıda kese dedi çok yorulma dedi dün mersenem yazmıştı galiba onunda kese aşağıdaymış

sen dıkkatlı calıs canım
ısın oturarakmı yogunmu canım
hadı bakalım canım yaaaaaaaa ınsallah gümgümlerıde duyarsın

soway hepsını bır gorucek galıba o hıc gıtmedı yoksa catdoglarla pespese soway
angelcım ayy canım oda duyulur sen merak etme
olmasa bılemdedıgıın gıbı tek olsun senın olsun canım hayırlsı olsun ınsalah saglıcakla gelsıler yegenlerımız hayyyyyy masallah berakallah

aminn canım ya ben sana bişey sorucam senin normal yolla olma şansın var mı acaba??? hani tüplerin filan açık mı diye soruyorum

canım bana rahım rontgenı cekılmedı ama doktorum herseyın normal dedı
sımdı hısteroskopıde cıkar canım
benım kocamım sperm sayısı 50 tane cıktı canım bu 2,tedavıde
bılemıyorum olurmu olur
allahtan umut kesılmez ama ben tabıkı ara dınlenmelerde dogal yola devam edıyorum
artık nasıp ınsallah 3,denemede melegım tutunduktan sonra bırakmaz benı ve devam eder doguma kadar saglıklı sıhhatlıce ınsallah

çok sağol canım inş. senden de böyle güzel haberler alıcaz senin nasıl gidiyo iğneler

İnşallah canımmm o günlerde gelecekmi acaba :) ben iğnemin 8.sini olacağım bugün adetimi bekliyoruz geliştirici iğneler için bakalım bugün yarın olurum adetimi hiç böyle hevesle beklememiştim.

evet canım, daha keseyi görmedim, inşallah bugün akşam nasip olacak, korku ve heyecan var..

evet canım inşallah kese ve kalp atışı ikiisi birlikte olacak, çünkü bukadar zaman çok beklettiler beni eyvahedigeldismileboshayallersmile

kokrkma ben hıc kotu sey dusunmuyorum
ınsallah ıyı olucak canım rahat ol
guzel haberlerını beklıyorum canım
allahım hepınıze ve banada yardım etsın
sadece ondan ıstıyorum ben
dıgerlerı hersey aracı canlarım

kızlar 14.günümdü bugun yine test yaptırdım 123 çıktı 12.gün 40 tı yükselmiş yani çokkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ..idrarda yaptım onda da net çıktı ikinci çizgi allahım isteyenelere versin inş...

ayyyyyyyyy ulkucum cokkkkkkkkkk sevındım canım yaaaaaaa
senın mınık masallah azımlı masallah
sımdı sen yıne kan verıcenmı 16,gundede
doktorun nedıcek bakalım canım
hadı allah sonuna kadar mutlu etsın canım

evet nisam benimki çok azimli çıktı teyzesi beni çok şaşırtıyooooo:)))2. gün embriyoydu doktorum bile çok ümitli değildi ama allah ol diyi,nce oluyooo....sanırım bi süre daha 2 gün arayla yaptırmam gerekicek takip etmeleri için hemşire arıycam akşama doğru öle söledi detaylı bilgi verir o zaman .....14.gün için 123 iyi dimi arkadaşlar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…