- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.641
canım biliyosun allah ol derse olur inşallah hayırllısı ile olur. evet canım dua ediyorum:Saruboceq:
arkadaşım katlayarak gidiyor işte.. gözün aydın canım... Allah tamamına erdirsin inşallah..
mavıcım masallah canım daha neolsun
bak 100 du
ensoın benım bıldıgım
cok guzel katlamıs canım canını sıkma
tabıkı ınsan korkuyor ama allah sıgın bak melegın suan senınle canım
ınsalalh bende 3,de alrıım ınsallah canım
als cımmmmmmmmmmm suan gozumsende
sende ınsallah keselerı gordum dıceksın canım yaa
cok merak edıyorum senı
offfff ben cıkana kadar yazabılsen sonucunu canım yaa
monocum hayırlı olsun canım
kacıncı denemende hamıs kaldın
allah tamamına erdırsın allahım yarı yollarda bırakmasın
ayy mavıcm canım hadı bakalım bıraz rahatlamısındır canım
sımdı kan verıcekmısn daha
keseyı nezman gormeye gıdıcen canım
kızlar 14.günümdü bugun yine test yaptırdım 123 çıktı 12.gün 40 tı yükselmiş yani çokkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ..idrarda yaptım onda da net çıktı ikinci çizgi allahım isteyenelere versin inş...
kızlar slm herkeze cuma günü kanam oldu hemde ağrılı dr.proluton depot yaptırmamı istedi ağrıca tekrar beta hcg, bir hafta önce 230 olan kan değerim 2216 olmuş şükür daha sonra vajinal muayene etti 5+3de keseyi gördük çok şükür ama kalp atışına cumaya çağırdı ayrıca kese biraz aşağıdaymış sürekli istirat etmem gerekiyor bana da dua edin....
bende forumu devamlı takip ediyorum ama yorum yapmıyordum paylaşmak istedim sizlerle ctesi kan testinde öğrendim hamile olduğumu çok farklı bi duygu içindeyim
cnm hayırlı olsun çok sevindim sürekli takip ettim çok üzülmüştüm ama bunu duyduğuma çok sevindim inş kucağına aldığın günüde görelim o sevinci beraber yaşayalım
ALS çok sevindim canım yaaa...
dün akşam bi baktım yazmamışsın merak ettim...
rabbim sağ salim kucağımıza versin inşallah...
benim misafirler gitti..çok yorgunum...
evet canım yazamadım çok sağol inşallah bir de kalp atışını duysaydık hiç bitmiyo allah hayırlısını versin
sen de kendini çok yorma bence yat dinlen sen ne zaman bi daha gidicen doktora
kızlar slm herkeze ben bu gün bebeğimi düşürdüm kürtaj oldum çok moralim bozuk ama elden bir şey gelmiyor .genetik test hakkında bigisi olan var mı dr.1 ay sonra istedi
canım çok sağol darısı başına inşallah
sen ne yaptın tedavine başladın mı
evet başladım cnm yarın sabah yumurta toplamasına giricem ama pek tadım yok sadece 2 yumurta büyüdü bakalım onlar sağlıklı çıkıcakmı
kızlar slm herkeze ben bu gün bebeğimi düşürdüm kürtaj oldum çok moralim bozuk ama elden bir şey gelmiyor .genetik test hakkında bigisi olan var mı dr.1 ay sonra istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?