Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar çok dikkat edin benim baştan buyana kahve lekem vardı geçen cuma kese güzeldi dün ağrım oldu dr.beta istedi 600 lere düşmüş dedi sabah yani bebek te düştü bide kese düzenli mi diye sorun mutlaka o çok önemli benim kızımdada kese bozuktu başta .hepiniz saolun kızlar eşimle oturp konuşcaz ne yapcağımıza dr.arayı çok açma 2 3 aya kadar tekrar yapalım diyor bakalım kısmet bide benden kürtajdan parça aldılar

canım keseyi sor kesinlikle bide kahve leken yoksa korkma benim baştan buyana az veya çok var dı inşallah senin bebeğine bi şey olmaz çok zor gerçekten hala inanamıyorumsenağlama

canım keseyi sor kesinlikle bide kahve leken yoksa korkma benim baştan buyana az veya çok var dı inşallah senin bebeğine bi şey olmaz çok zor gerçekten hala inanamıyorumsenağlama

inşallah canım allah inşallah günü gelince sana bebeğini nasip edecektir.demekki yazılmamış kısmette yokmuş
benim lekelnmem olmadı dün sadece biraz aşağıda dedi ama kalp atışına kadar yukarı çıkar dedi. inşallah öyledir

merseraycımbız senınle aynıyız
als de aynıydı
2 agustos canım
benımde cumartesı kanamam geldı
yanı 17 temmuzu sayarsan 5 haftayı gecıyordu oylemı oluyor bende bılmıyorum yaa
canım muhakkak kromozom testı ve pıhtılasam testı ver
bende yaptırtcam doktoruma pıhtılasma testı

hemde nasıl yaaaaaaaa
ben bılem dedım kı bende hamıs kalıcam bukadar kısının ıcınde hamdolsun kaldık ama devamı gelmedı
amab dıgerlerıne bırsey olmasın canlarım yaa
ben uzuldum sız sakın uzulmeyın
als canım aman agır bır ıs yapma canım
rahat ol fazla ıs yapma

evet 2 ağustostu transfer ama doktor bana dün 6 haftalık dedi hemşire opu tarihimi sordu 28 ağu dedim mesela ben 17 temmuzda adet olmuştum o oraya 13 yazdı neden öyle dedim bizimle alaklı dedi tabi o tarihten sayarsan 6 hafta oluyor

ay bende 17 temmuzda adet olmustum
ozman ben demekkı 5 haftayı gecmıısm cunku sen dun gıttın
bende cumartesı oldum
demekkı vardır bır bıldıklerı canım

yok canım hiç bişey yapmıyorum diyebilirim göümcem vvar o yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…