Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar sizlere çok kötü bi haberim var korktuğum başıma geldi, kalp atışlarını duyamadık çok üzgünüm, çok ağlıyorum, dünyam başıma yıkılmış durumda, bana bişiy söyleyinki üzülmüyüm, bana bişey söyleyinki umudumu kaybetmiyim, bana bişey söyleyinki eski neşeme kavuşayım, birşeyler söyleyin, nolurrr bişeyler söyleyin.....:gitme::sinifsinif:

bu arada 6+6 gündü bebek, bugün 7. haftaya başladım, kalp atışları duyulmadı, siz kaçıncı haftada duymuştunuz, lütfen yardımcı oldun, doktorum bu cumartesiye kürtaj yapıcaz dedi, sizce beklemelimiyim? 8. haftayı sonuna kadar doldurayımmı bekleyerek?

canımmmmmmmmmmmm ya
kese gorundu kalp atısımı gorunmedı canım
ne dıyeyım yaa hepsı yalan hepsı bos
doktorun gorunme sansı olmazmı dedı canım
allahım sabır versın

canımmmmmmmmmmmm ya
kese gorundu kalp atısımı gorunmedı canım
ne dıyeyım yaa hepsı yalan hepsı bos
doktorun gorunme sansı olmazmı dedı canım
allahım sabır versın

kese var, bebek var, kalp atışı yok, napayım ben nisam? doktor belki cts duyarız duyamazsak alalım hemen dedi

dur hemen panık yapma dıcem ama
bekle ınsallah duyarsınız canım yaa
cumartesıyı umutla bekle
allahım yaa neolur bıze acı
soway canım cok zor bır durm allahım yardıncın ve yardımcımız olsun canım

alınmamsı sana zarar canım
yanı sen sımdı orları dusunme
ınsallah pıtpıt atarda yavrucagına sonuna kadar kavusursun canım
nezor bu tup bebek tedavısı yaa hep stres hep stres
sen sımdı dua et canım bolbol allahım enguzelını bılır
o ol derse kımse ona zarar veremez canım

ediyorum canım arkadaşım ediyorum, kendimi suçluyorum dikkat edemedim bakamadım die, dr dikkat etmenle ilgisi yok dedi, kromozom bozukluğu olabilir dedi, ama şans vermeden neden hemen alalaım dedi, sorduğumda eğer fazla kalırsa kürtajı zorlaştırır dedi, ikinci tedavi içinde 4-5ay sonra anca başlanabileceğini söyledi of offff ne olur dua edin bana...

canım sen kırklanıp yatsanda o olucagına varıcak
ne alakası var
bendemı dıkkat etmedımde degerlerım dususe gactı canım
bence kendını bu konuda suclama
ve sen suan onları dusunup kendını daha fazla yokyere uzme canım
sımdı sen cumartesıyı bekle
olumsuz olmaz ınsallah
kı olursa asla bazı testler yaptırmadan 2,cıye baslama
bunlara takılma sen yaaaaaaa
bak melegını daha cok uzuyorsun yaa
lutfen soway
dualarımız senınle canım

sağolun kızlar, başından beri hep yanımdaydınız, hala yanımdasınız, içimi rahatlatıyosunuz, çok sağolun.... inşallah cumartesi benim için çok zorlu bir gün ve inşallah cts günü herşey değişirde mutluluğa boğulurum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sowaycım burdakıa arkadaslar ıyı gun kotu gun hep beraberız canım
kader arkadasıyız cunku
bekle sabırla bekle
allahım bır kolaylık cıkaracaktı canım

hayırlısı canım
sen bi daha ki tedavini istanbulda yaptırmayı düşünmez misin tabi olacağı varsa her yerde olur da bir fikir sadece

istanbulda kalacak yer sorunumuz var canım konyada o sorun yok ama bakalım kısmet sanırım 2,3ay sonra genetik test sonucuna göre tekrar başlıcaz

genetık testın kac ay sonra cıkıcak canım
ozeldemı yaptırdın canım
allahım kolaylık versın hepımıze

amin canım üzülme bak bana dün çatır çatır aldılar bebeğimi hadi doğsada engelli olsaydı rabbim büyük bakalım bunda da bir hayır vardır doğum evinde yapıolar 1 kaç haftada çıkıyormuş 1 ay sonra dedi dr.2.3 aya kadar da tedavine başlıyalım arayı açma dedi

kese var, bebek var, kalp atışı yok, napayım ben nisam? doktor belki cts duyarız duyamazsak alalım hemen dedi

canım bir başka doktora daha gitsene... bir yerde okumuştum ondada senin gibi kalp atışı yok kese yok felan demişler başka doktor pat diye görmüş.. ve çocukları doğuş .. nerede okuduğumu hatırlamıyorum ... acele etme herşeyin hayırlısı arkadaşım... 7. haftada kalp atışlarının görünmesi lazım... eğer görünmüorsa 8.haftayı beklemen sana zarar verebilir... Allah herşeyin hayırlısını versin... inşallah c.tesi duyarsın pıtpıtlarını...

inşşş. bizde burada mutluluğunu paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…