Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

offf sowaycim çok üzüldüm, sen ilk kez doktora gittin dimi, niye bu kadar beklettiler seni anlamadım, gerçi bişey değişmezdi, ama ya seni sağlık açısından etkilerse, canım normal şartlarda kalp atışı 6. haftadan sonra duyulur, hadi geç döllendi diyelim 7. hafta. doktor c.tesi gel dediyse mutlaka önce kontrol edecektir, eğer mucize olurda duyulursa müthiş olur, ama duyulmazsa bekleme arkadaşım, seni zehirleyebilir, sen sağlıklı olacaksın ki yeni bebekler yapabilesin.
Allah sabır ve güç versin canım.:1hug:

xx cım senı hep burda goruyordumda yazını ılk defa okuyorum

sowaycım canım sen sımdıden planlar yapma canım benım
ama tabıkı cahıl hastanda olmamak lazım
bırsey dıyemıyorum yaa

nisacım canım benim ben bigün öyle bakarken yazılarınızı gördüm ve okumaya başladım payşlaşımalrınız testyapıp sesevinçleriniz hoşuma gitti okuyorumarada mesal artık sizibilgimiçin bugün test yapacaktı neoldu diye mearakla açıyorum inşlahallahım en kısa zmanda hepinizieevlatlar nasip eder bu işte bide şunu biliyorum lütfen çok takıntılıolmayın nekadar takarsanız okadar beginiz geç geliyo size

als cım canım hamılelık baslı basınca rısklı oyuzden stres yapmadan takıntılı olma canım dıkat et hayatına devam et canım

xx cım evet canım nekadar yok oylemı yok boylemı demekten ınsan kafayı yıyor yaa
sendemı tuple bebegıne kavustun canım
kac cocugun var

sağolun kızlar, şimdi bi sitede okudum, ordada 10ile12. haftalarda kalp atışı duyulabiliyor diyor, heryer farklı yazmış, bilmiyorum ben cts değilde, salı günüde başka bi dr ile randevum var, ozaman kadar bekliycem, hala yok ise ses aldırıcam, başka seçeneğim yok bide bizimkiler tüp bebek olduğu halde neden hamileleiği adetin ilk gününden itibaren hesaplıyorlar, yanlış değilmi, bunuda anlayabilmiş değilim, benim transferim 24temmuzdu daha yeni 4 hafta oldu eğer o şekilde hesaplarsak, yanlışlık olamazmı kızlar, şu hesaplama yöntemini biri bana anlatsın

ewet canım haklısın da işte benimki de soru

canım adetin ilk gününden hesaplanmasının nedeni senin yumurtladığın yumurtanın ilk günü kabuıl ediliyo o yumurta dölleniyor diye oluşan ilk yumurta hücresinden hesaplama yapılıyor bence doktor kontrolünde bekle sen gerektiği kadar hayırlısı olsun canım hakkında

hımm, ama işte bana yanlış geliyo çünkü nezaman yumurtladığımızı ne zaman döllendiğini biliyorlar, bildikleri halde o şekilde hesaplanıyor, ben sırf bu sebeptende biraz beklemek istiyorum canım, ya bak işte şimdi umutlandım yine ben ya of offf, olumsuz çıkıcak yine üzülücem:gitme:

dediğinde de haklısın azcık daha bekle ama umutlanmakta kötü tabi ama bir sürü örnek te var belki yine üzüleceksin ama daha erken diye dedim ben hiç yoktan aklında soru işareti kalmaz

Sowaycim çok üzüldüm, bu bizlerin yaşadığından çok daha acı biliyorum. Daha kötü sanki bebeğine kavuştun sanıp sonra kaybetmek. Elbette üzüleceksin ağlayacaksın... ama birde şöyle düşün. Bebeğinin bir şansı varsa seninle kalmak için, senin bu kadar üzgün olman ona yardımcı olmayacak. Dua edip, hayırlısını dileyip, sakin olmaya çalışmalısın ki vücudun stresten yıpranmasın, bebeğine seninle kalması için yardımcı olsun.

Ayrıca ilk haftalardaki kayıplar daha çok kromozom anomalilerinden kaynaklanıyor ki, düşünsene eğer öyleyse çok daha zor bir tecrübeden Allah'ın kurduğu müthiş düzen sayesinde kurtulmuş olabilirsin.

Hepimiz öyle şeyler yaşıyoruz ki, bak bana 14 yaşımdan beri evlendiğimde hemen bebek sahibi olmayı hayal ederken 35 yaşımda hala elimde birşey yok. Üstelik tek çocuğum ben, çocukken hep yalnız kalacak değilim ya birgün bir kardeşim olur mutlaka diye düşünürken olmadı. Şimdide olur herhalde hep çocuksuz kalacak değilim ya diyorum ama aynı sonla karşılaşmaktan, bir çocuğumda olmazsa hayatta tamamen yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Herkesin bir hikayesi var herkesin payına düşen bir bekleme süresi var sabırla çekeceği acılar var. Sabret sabretmekten başka birşey gelmiyor elimizden. Okuduğum kadarıyla hepimiz inançlı insanlarız, yaratanımız bize bunları uygun görmüşse sabredip sıramızı beklemekten başka yolumuz yok.

Sen şimdi kendine iyi bakacaksın, bir bebek sahibi olmak için sana en çok gereken şey sensin, senin sağlıklı moralli mutlu olman. Stres yapma canım. Umarım cumartesi o tatlı pıt pıtları duyarsın. Şimdi bence herşeyden önce buna odaklan, bunun için iyi olmalısın. lütfen...

Son düzenleme:
yokcanım bende hastalıkardan 6snede anca yaptım o yoklugu bilirim benim normal oldu 15aylık kzızm canım amabu ndan öncedebidüşüfgüm olmuştu ben raslantı eserisizi okumaya başladım canım

canım ne güzel yazmışsın, inşallah sende bende bebeklerimize en kısa zamanda kovuşuruz cnm, allah bütün dualarımızı kabul etsin:Saruboceq: haklısın sıramızı beklemekten başka çaremiz yok:umursamaz:

bsevor canım nedıyeyım
bende oyleydım ama bıze baglı degılkı bazı seyler
allahım hepımıze ısteyen herkese nasıp etsın canıjm yaaaaaaaaaaaaa
sowayda ınsalah pıtpıtları gorecek ve bu gunlerı unutacak rabbımın ıznıyle

inşallah aminnn, bi duysam yine burda olllleeyy diye yazıcam, ama bütün umudumu kırdılar, e haklılar tabi doktorlar yalan söyleyecek değiller ya, yoksa yok işte, bende hala atarmı kalbi die düşünüp kendimi yıpratıyorum...

aaaaaaaaaaaaa cok sukur yaaaaaaaa
bugunku uzuntunun ustune gıttı valla kız
kac cıktı degerın canım de bakım
masalah ınsallah sonuna kadar guzel gıder ınsalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…