- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.721
bu arada 6+6 gündü bebek, bugün 7. haftaya başladım, kalp atışları duyulmadı, siz kaçıncı haftada duymuştunuz, lütfen yardımcı oldun, doktorum bu cumartesiye kürtaj yapıcaz dedi, sizce beklemelimiyim? 8. haftayı sonuna kadar doldurayımmı bekleyerek?
als cım canım hamılelık baslı basınca rısklı oyuzden stres yapmadan takıntılı olma canım dıkat et hayatına devam et canım
xx cım evet canım nekadar yok oylemı yok boylemı demekten ınsan kafayı yıyor yaa
sendemı tuple bebegıne kavustun canım
kac cocugun var
canım adetin ilk gününden hesaplanmasının nedeni senin yumurtladığın yumurtanın ilk günü kabuıl ediliyo o yumurta dölleniyor diye oluşan ilk yumurta hücresinden hesaplama yapılıyor bence doktor kontrolünde bekle sen gerektiği kadar hayırlısı olsun canım hakkında
hımm, ama işte bana yanlış geliyo çünkü nezaman yumurtladığımızı ne zaman döllendiğini biliyorlar, bildikleri halde o şekilde hesaplanıyor, ben sırf bu sebeptende biraz beklemek istiyorum canım, ya bak işte şimdi umutlandım yine ben ya of offf, olumsuz çıkıcak yine üzülücem:gitme:
dediğinde de haklısın azcık daha bekle ama umutlanmakta kötü tabi ama bir sürü örnek te var belki yine üzüleceksin ama daha erken diye dedim ben hiç yoktan aklında soru işareti kalmaz
kızlar sizlere çok kötü bi haberim varkorktuğum başıma geldi, kalp atışlarını duyamadık çok üzgünüm, çok ağlıyorum, dünyam başıma yıkılmış durumda, bana bişiy söyleyinki üzülmüyüm, bana bişey söyleyinki umudumu kaybetmiyim, bana bişey söyleyinki eski neşeme kavuşayım, birşeyler söyleyin, nolurrr bişeyler söyleyin.....:gitme::sinifsinif:
Sowaycim çok üzüldüm, bu bizlerin yaşadığından çok daha acı biliyorum. Daha kötü sanki bebeğine kavuştun sanıp sona kaybetmek. Elbette üzüleceksin ağlayacaksın... ama birde şöyle düşün. Bebeğinin bir şansı varsa seninle kalmak için, senin bu kadar üzgün olman ona yardımcı olmayacak. Dua edip, hayırlısını dileyip, sakin olmaya çalışmalısın ki vücudun stresten yıpranmasın, bebeğine seninle kalması için yardımcı olsun.
Ayrıca ilk haftalardaki kayıplar daha çok kromozom anomalilerinden kaynaklanıyor ki, düşünsene eğer öyleyse çok daha zor bir tecrübeden Allah'ın kurduğu müthiş düzen sayesinde kurtulmuş olabilirsin.
Hepimiz öyle şeyler yaşıyoruz ki, bak bana 14 yaşımdan beri evlendiğimde hemen bebek sahibi olmayı hayal ederken 35 yaşımda hala elimde birşey yok. Üstelik tek çocuğum ben, çocukken hep yalnız kalacak değilim ya birgün bir kardeşim olur mutlaka diye düşünürken olmadı. Şimdide olur herhalde hep çocuksuz kalacak değilim ya diyorum ama aynı sonla karşılaşmaktan, bir çocuğumda olmazsa hayatta tamamen yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Herkesin bir hikayesi var herkesin payına düşen bir bekleme süresi var sabırla çekeceği acılar var. Sabret sabretmekten başka birşey gelmiyor elimizden. Okuduğum kadarıyla hepimiz inançlı insanlarız, yaratanımız bize bunları uygun görmüşse sabredip sıramızı beklemekten başka yolumuz yok.
Sen şimdi kendine iyi bakacaksın, bir bebek sahibi olmak için sana en çok gereken şey sensin, senin sağlıklı moralli mutlu olman. Stres yapma canım. Umarım cumartesi o tatlı pıt pıtları duyarsın. Şimdi bende herşeyden önce buna odaklan, bunun için iyi olmalısın. lütfen...
bsevor canım nedıyeyım
bende oyleydım ama bıze baglı degılkı bazı seyler
allahım hepımıze ısteyen herkese nasıp etsın canıjm yaaaaaaaaaaaaa
sowayda ınsalah pıtpıtları gorecek ve bu gunlerı unutacak rabbımın ıznıyle
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm...
rabbim sana şükürler olsunnnnnnnnnnnnnn........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?