- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.701
amin canım üzülme bak bana dün çatır çatır aldılar bebeğimi hadi doğsada engelli olsaydı rabbim büyük bakalım bunda da bir hayır vardır doğum evinde yapıolar 1 kaç haftada çıkıyormuş 1 ay sonra dedi dr.2.3 aya kadar da tedavine başlıyalım arayı açma dedi
canım bir başka doktora daha gitsene... bir yerde okumuştum ondada senin gibi kalp atışı yok kese yok felan demişler başka doktor pat diye görmüş.. ve çocukları doğuş .. nerede okuduğumu hatırlamıyorum ... acele etme herşeyin hayırlısı arkadaşım... 7. haftada kalp atışlarının görünmesi lazım... eğer görünmüorsa 8.haftayı beklemen sana zarar verebilir... Allah herşeyin hayırlısını versin... inşallah c.tesi duyarsın pıtpıtlarını...
kızlar sizlere çok kötü bi haberim varkorktuğum başıma geldi, kalp atışlarını duyamadık çok üzgünüm, çok ağlıyorum, dünyam başıma yıkılmış durumda, bana bişiy söyleyinki üzülmüyüm, bana bişey söyleyinki umudumu kaybetmiyim, bana bişey söyleyinki eski neşeme kavuşayım, birşeyler söyleyin, nolurrr bişeyler söyleyin.....:gitme::sinifsinif:
sovvay doktor keseyle ilgili bişey dedimi...
yani kese haftasıyla uyumlumuymuş,düzgünmüymüş..
ben ilk hamileliğimde 6. haftada gittim kalp atışı yoktu ama kese de küçüktü...gelişimi durmuştu yani..
sonraki gittiğimde kese hiç gelişmemiş dedi doktor zaten kanama başladı ve kürtaj oldum...
evet cnm kese şekli ve büyüklüğü itibariyle çok normalmiş ama ne yazıkki kalp atışı yok
o zaman umut var demektir...
allaha dua et sovvay...onun herşeye gücü yeter bunu unutma....
hz isayı babasız yaratan rabbim senin miniğinede can versin inşallah...
şu mübarek ramazan hürmetine seni üzmesin güzel allahım..:Saruboceq::Saruboceq:
ikinci doktora gittim dün hemen, o ise aldırmamam gerektiğini 8.haftayı doldurmamaı söyledi, benim doktorumun neden acele ettiğinide bilemedi zaten, ben anlamıyorum her dr farklı söylüyor, moralim bozuk, umudum yok, ne olacaksa olacak artık, ikinci tedavi içinde ancak 4-5ay sonra başlamanın uygun olacağını söyledio daha kötü oldu tabi
hayatım sakin ol... öncelikle strese girme sakın... sende hiç lekelenme felan varmıydı? moralini yüksek tut bakalım hayat bize neler gösterecek...
ediyorum canım arkadaşım ediyorum, kendimi suçluyorum dikkat edemedim bakamadım die, dr dikkat etmenle ilgisi yok dedi, kromozom bozukluğu olabilir dedi, ama şans vermeden neden hemen alalaım dedi, sorduğumda eğer fazla kalırsa kürtajı zorlaştırır dedi, ikinci tedavi içinde 4-5ay sonra anca başlanabileceğini söylediof offff ne olur dua edin bana...
sowaycım benımkı doktorum carsamba ılacalrı kestırmıstı
cumartesı tam anlamıyla kanama olmustum ama doktorum degerını takıp etmelıyız dedı
dun kan verdım 1,68 ınmıs
ama senın nasıl olur bılmıyorum
senın doktorun kurtaj yapıcam demıs oda farklı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?