- 7 Ağustos 2010
- 1.868
- 320
- 163
- 37
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.741
evet ben sordum ilaçla düşrülemezmi dedim, hayır kürtaj yapıcaz dedi, ya daha zararlı değilmi, rahmin kendini toparlaması çok uzun sürecek, bakalım ben bugün dolu dr araştırdım haftaya hergün birine gidicem, şu işin aslını bi öğrenicem, ne yapmam gerektiğine öyle karar vericem, umarım bu süre zarfı içinde bi mucize yaşarım yarabbim tarafından inşallah:Saruboceq:
kızlarrr yetiştimmm... :)))) doktora gittim..ikizlerim olucakmış inşallahhh....bir tanesini çok net gördük ve duyduk.. pıtpıt pıtptı nasıl atıyor.. Allahım göz yaşlarıma hakim olamadım.. şimdi bile gözlerim doluyor... kızlar en yakın vakitte Allah sizede yaşattsın inşallah.. ikincisinin kalp atışını göremedik.. beslenme kordonunu gördü ama kalp atışını göremedi...bir hafta sonra kontrole gideceğiz... inşallah görürüz ve duyarız... olmazsada herşeyin hayırlısı diyorum.. bir tane olsun benim olsun :)))) bebeğim inşallah kardeşine veda etmez...
slm kızlar ,canım benim akrabamın başına geldi kalp atışı durmuş ama lekelenme felan yoktu gayet normaldi.birde kürtaj daha garanti oluyor inşallah senin duyulacak kalp atışları ama ,ilaçla düşenlerde parça kalıyor benim dr.1ay sonra genetik test 2,3 ay sonra tekrar başlayalım arayı açma dedi ve dün kürtaj oldum eğer rahim toplanması olsaydı derdi 6ay 1 sene çünkü dr.sürekli bu işin içinde tabi dr.iyi seçmelisin ALLAHIM inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder ....
canım benim inşallah hayırlı haberler verirsin bize..bende smear testi yaptırıcam bakalım bende neler çıkacak.hayırlı olsun hepimiz için.gunaydınnnnnn
sowaycım canım hele bır dur bakalım canım yaa
yarın ınsallah hayırlsıyla allahım nasıp etsın yaaa
averacancım canım bende ıyıyım
cok sukur
doktorum haftaya tatılden donucek bende gorusmeye gıdıcem
bakalım nedıcek bana
hayatım ben tedaviye başlıcamda bende rahim ağzı yarası çıkmıştı,doktorum test yaptır eğer temiz çıkarsa müdahelede bulunmıcaz dedi.doğum yapmayan kadınlara müdahele yapılamazmış.eğerki temiz çıkarsa testim bende sonraki adetimde muayne olup dondurulmuşlarımı transfer ettiricem canımcım.averacım sen tedavıyemı baslıyon anlamadım canım
bende bakalım maddı yonde ayarlanıp sorunda cıkmazsa cok ara vermek ıstemıyorum
tabı doktor nedıcek bakalım ona gore davranıcam
bsevoracım sen nasılsın bakalım
bırdahakı ay donmsulara baslıyonmu canım
ya bu işler nasip işi be nisancım benim önceki denememde dondurulmuşlarla idi.bu son şansım zaten 3.denemem olacak yani.buda tutmazsa yeniden tüp bebek denemesine başlıcam.inşallah bundan sonra üzülmeyiz de bebişlerimizi kucaklarımıza alırız canım.sen neden dondurmadın canım.3.denemen olacak senin dimi?ayyyyyyy neguzelyaa
masallah donmusunda varmıs canım
hadı bakalım canım ınsallah yaran sorun cıkarmaz ve yoluna devam edersın canım
ayyyy keske benımde donmusum olsaydı ne ıyı olurdu yaaaaaaa
Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah burada böyle haberler çok sevindirici oluyor.sevgiler..
als seninde az önce okudum iletilerini ve çok sevindim.Aynı dileklerim senin içinde geçerli Allah kucağınada almayı nasip etsin ve tüm sevinçli haberleri alan ve aynı zamanda bekleyen anne adaylarının,annelerin ömrünce yüzünü güldürsün.NİSAMcım sen nasılsın?senide diğer arkadaşlarıda merak ediyorum,güzel haberlerini burdan takip ediyor ve bekliyorum kızlar.sevgiler...
averacım benım donmusum olmadı olsa zaten kesınlıkle embrıyomu dondurturdum
sowaycım canım sımdı sen neden boyle dusunup dusnup uzuyon kendını yaaa
hele dur bekle
unutmaya calıs sureklı ya halık ya beduh cek ama sureklı bos kaldıkca
ferahlarsın canım
yarın zaten hersey bellı olucak
duadan baska suan bır caremız varmı yok dımı canım
hayırlsı neyse allahım onu nasıp etsın unutmaaaaaa
doktoruna guvenıyorsan yarına kadare bence bekle derım
allaha sıgın rahatlıcaksın canım
beterın beterı var
sen ve esın saglıklı olsun ılk once meleklerımızı rabbım gonderır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?