Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

slm kızlar ,canım benim akrabamın başına geldi kalp atışı durmuş ama lekelenme felan yoktu gayet normaldi.birde kürtaj daha garanti oluyor inşallah senin duyulacak kalp atışları ama ,ilaçla düşenlerde parça kalıyor benim dr.1ay sonra genetik test 2,3 ay sonra tekrar başlayalım arayı açma dedi ve dün kürtaj oldum eğer rahim toplanması olsaydı derdi 6ay 1 sene çünkü dr.sürekli bu işin içinde tabi dr.iyi seçmelisin ALLAHIM inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder ....

Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah burada böyle haberler çok sevindirici oluyor.sevgiler..

als seninde az önce okudum iletilerini ve çok sevindim.Aynı dileklerim senin içinde geçerli Allah kucağınada almayı nasip etsin ve tüm sevinçli haberleri alan ve aynı zamanda bekleyen anne adaylarının,annelerin ömrünce yüzünü güldürsün.NİSAMcım sen nasılsın?senide diğer arkadaşlarıda merak ediyorum,güzel haberlerini burdan takip ediyor ve bekliyorum kızlar.sevgiler...

kürtajdan herzaman korkmuşumdur, başıma geleceğini hiç tahmin etmezdim neyse eğer sağlığımdan bişey gitmeyecekse tabiki mecburum, keşke atsaydı bebeğimin kalp atışları

gunaydınnnnnn
sowaycım canım hele bır dur bakalım canım yaa
yarın ınsallah hayırlsıyla allahım nasıp etsın yaaa
averacancım canım bende ıyıyım
cok sukur
doktorum haftaya tatılden donucek bende gorusmeye gıdıcem
bakalım nedıcek bana

canım benim inşallah hayırlı haberler verirsin bize..bende smear testi yaptırıcam bakalım bende neler çıkacak.hayırlı olsun hepimiz için.

averacım sen tedavıyemı baslıyon anlamadım canım
bende bakalım maddı yonde ayarlanıp sorunda cıkmazsa cok ara vermek ıstemıyorum
tabı doktor nedıcek bakalım ona gore davranıcam

bsevoracım sen nasılsın bakalım
bırdahakı ay donmsulara baslıyonmu canım

hayatım ben tedaviye başlıcamda bende rahim ağzı yarası çıkmıştı,doktorum test yaptır eğer temiz çıkarsa müdahelede bulunmıcaz dedi.doğum yapmayan kadınlara müdahele yapılamazmış.eğerki temiz çıkarsa testim bende sonraki adetimde muayne olup dondurulmuşlarımı transfer ettiricem canımcım.

ayyyyyyy neguzelyaa
masallah donmusunda varmıs canım
hadı bakalım canım ınsallah yaran sorun cıkarmaz ve yoluna devam edersın canım
ayyyy keske benımde donmusum olsaydı ne ıyı olurdu yaaaaaaa

ayyyyyyy neguzelyaa
masallah donmusunda varmıs canım
hadı bakalım canım ınsallah yaran sorun cıkarmaz ve yoluna devam edersın canım
ayyyy keske benımde donmusum olsaydı ne ıyı olurdu yaaaaaaa
ya bu işler nasip işi be nisancım benim önceki denememde dondurulmuşlarla idi.bu son şansım zaten 3.denemem olacak yani.buda tutmazsa yeniden tüp bebek denemesine başlıcam.inşallah bundan sonra üzülmeyiz de bebişlerimizi kucaklarımıza alırız canım.sen neden dondurmadın canım.3.denemen olacak senin dimi?

güzel dileklerin için sağol inş. hepimizin :))))

kızlar sanırım doktorumu dinlemeliyim ve yarın kürtaj olmalıyım bekledikçe cenin büyüyor ve kemikleşmeye başlıyormuş, buda kürtajı zorlaştırırmış, korkuyorum ya, çok korkuyorum, bunları yaşıyacağım aklıma gelmezdi, bide acaba kürtaj için ayrı bi ücretmi alırlar, kaç paradır bilen var mı?

averacım benım donmusum olmadı olsa zaten kesınlıkle embrıyomu dondurturdum

sowaycım canım sımdı sen neden boyle dusunup dusnup uzuyon kendını yaaa
hele dur bekle
unutmaya calıs sureklı ya halık ya beduh cek ama sureklı bos kaldıkca
ferahlarsın canım
yarın zaten hersey bellı olucak
duadan baska suan bır caremız varmı yok dımı canım
hayırlsı neyse allahım onu nasıp etsın unutmaaaaaa
doktoruna guvenıyorsan yarına kadare bence bekle derım
allaha sıgın rahatlıcaksın canım
beterın beterı var
sen ve esın saglıklı olsun ılk once meleklerımızı rabbım gonderır ınsallah

inşallah güzel arkadaşım....

sowaycım bak canım sakın senı anlamadıgımı dusunme
senı cok ıyı anlıyorum
ben bu 2,denememde taaaaa basından berı aglıyordum
cunku 1, embrıyom olusmustu ve doktorum sana 5,gunu transferı yapıcam
cunku yokyere 12 gun boyunca umutla yasamanın geregı yok
ıgne yemenın geregı yok demıstı
ve yavrum acaba ulasıcakmı dıye aglaya aglaya 5,gune ulasmıstık ve ben okadar sevınclı transfer oldumkı hep ıcımden bu kez olucak yavrum tek basına mucadele ettı dıyordum
oldu hamdolsun bukadarda olsa sevındım canım
cunku ılk denememde 12,gunu 0,85 gordum ben oda acı ama bu dahada acı canım
oyuzden ben suankı psıkolojımı ınancıma baglıyorum
cunku rabbıme ınanıyorum
sende ınanıyorsun bılıyorum ama hep ınsan neden dıyesı gelıyor
neden ellerde sorun yokda bende neden dıyor
dusmesının sebebı acaba benmı dıyor
yanı seytan nefıs vesvese verıyor
ve ısyana surukluyo ınsanı
ama boyle yapmıcam dedım ayetler okudum
ve herdefasında kan vermeye gıttıgımde bu kan degerlerım dustugumde canım
bır gencın olum haberını duydum hastanede oyuzden dedım allahım bana ıbretmı verıyon
tabıkı genc ölum daha zor
canım sana boyle uzun uzun yadım ozur dılerımama yınede hamdedelım
dımı
ve arastıralım neden bebeklerımız boyle oluyor
dıye dımı canım
ınsalah ıyı olucak olumlu ol ve allah ol derse bılıyon kımse onu engelleyemez ve cocugunun ıcıcek bu dunyada suyu varsa onu kımse engelleyemez
hırpalama kendını canım
yasın kac daha gencız allah maddı manevı ımkan versın ve ınsalah en kısa surede kavustursun
bızı bu yollarda cok yıpranmadan hepımıze nasıl etsın canlarım

Son düzenleme:
nisamcım hep yanımda olduğun için, bana bu şekilde destek verdiğin için sana nekadar teşekkür etsem az kalır arkadaşım, napalım bende kaderimi yaşıyorum herkes gibi, dediğin gibi herşey allahtan cnm, allahtan ümit hiçbirzaman kesilmez, belki birdahakine tutar, artık tuttuğunu biliyorum ya, o da yeter bana.....

evet nisamcım ben de ilk denemem de öyle düşünmüştüm
ağlamıştım üzülmüştüm ama isyan etmemiştim
belki demiştim allah benim günahlarımı siliyor bu sıkıntılarla
inşallah günahlarımıza kefaret olur çektiklerimiz
bilmiyorum ben böyle düşünüyorum
niye allah bize verdi bu sıkıntıyı
belki günahlarımızı silmek istedi o yüzden verdi
inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…