Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

10.gün:18 , 12.gün.40, 14.gün:123, 16.gün :337 kızlar sonuçlarım bunlar umarım iyidir yorumlarınız bekliyorum ve kan testi yapmaya da devam edicekmişim......ne zaman kadar devam ediceğim konusun da bilgisi olan var mı acaba ....şimdi keseti ne zaman görebilirim sizce.....sizce benim değerlerim düşükmü korkuyorum

bebeğim mavi0

sağolun kızlar, allah bilir, bakalım yarın ne olacak, hemen yaptırayım istiyorum artık şu kürtajı, beklemek faydasız, olacak olsun biran evvelde, sağlığıma kavuşup tekrar denemek istiyorum inşallah hayırlısıyla....

maşallah canım ne güzel yükseldi değerin
bence harika artmış, hep 2 katından bile fazla oldu artışların, neden devam edecekmişsin tahlile anlamadım :)

bilmiyorum hemşire iki güne bir yaptırmamı söylüyo acaba değerim düşük mü diye şüpheleniyorum sizinkiler nasıl olmuştu bi fikri olan varmı acaba

sowaycım çok üzüldüm allah yardımcın olsun seni takip ediyordum bana umut olmuştun değerlerin mi düştü birden yoksa kontrolde mi çıktı ...

ülkütaş korma canım degerlerin çok güzel allahımsaglıcakla almayı nasipesin canımsen gidip doktorla görüşsene canım neden kendini bukadar ıskıyosun ne güzel degerlerin yükselmiş sıkıntı hiç iyi degil şuanda senin için git doktoruna görüş

kızlar ne olursunuz bana dua edin, yarın sabah 10,30da kürtajım olacak inşallah kalp atışını duyarımda gerek kalmaz, çok üzülüyorum, beni unutmayın, bana dua edin, çok ihtiyacım var, nolursunuz, yalvarıyorummafoldumbenmafoldumben

canım allah yardımcın olsun, bir mucize olsun inşallah. Nisan anneleri topiğinde senin konun geçti, bir arkadaş diyorki, beklesin, bazen kalp atışları daha geç olabiliyormuş. Ama seni boş vere umutlandırmak da istemem, ne de olsa 2 tane doktora gidip teyit aldın.
Canım benim hayırlsı neyse o olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden, çok zor bir durum, allah tez zamanda kucağına bir bebek verecektir canım, umudunu yitirme.

Arkadaşlar birşey merak ediyorum,
Kan sulandırıcı ilaç içen arkadaşlar, hangi test sonucunda ve neden böyle bir şeye ihtiyaç duydunuz.
Dün ilk kez normal jinekoloğa gittim, bana sende trombosfili sorunu olabilir, yüzünde lekeler var, bi baktır dedi.Kararı sana bırakıyorum genede diyo. ama ben hiç pıhtılaşma sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Gerçi bu testi her halükarda yaptıracağım, ama biraz pahalı. Genetik bir taramaymış ve 6 tane tahlilden oluşuor, fiyatıda 736 tl. Özel sağlık sigortam karşılamıyor, SSK bir kısmını karşılıyormuş. Başına böyle bişey gelen varmı merak ettim.

canım benimmm çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah yarın kalbi atar da mucizen seninle kalır. senin için dua edicem rabbim inşallah kabul eder. canım ne olursa olsun şunu unutma ilk 12 haftalık kayıplar %90 yanlış döllenmeden kaynaklanan kromozom bozukluklarından oluyor. tüp bebek hastaları olarak belki de bu bizim şansımız. rabbim hayırlısını versin. ben de ilk bebeğimi kaybettim benim yazdıklarımı bana söylediler ama o anda duymak istediklerim anladığım bu değildi. ama sonradan anladım. rabbim hayırlısını ve zamanını biliyor. şunu da unutma bir sonrakine tutma ihtimali çok artıyor. inşallah senin de öyle olur. diğer testlerini de yaptır sonradan ben de kan pıhtılaşması çıktı. sebebini ona bağladılar. şimdi iğnesini vuruyorum. eğer bu testi yapmasaydım belki de bu bebeğimi de kaybedecektim. rabbim hakkında hayırlısını versin canım.

canım bahsettiğin kan pıhtılaşması testlerinden anlaşıldı. bende sadece bir tanesi heterozigot çıktı. bunu bile çok önemsediler. pıhtışlaşma testlerimi ben üniversite hastanesinde yaptırdım beş para vermedim. özelden yaptırman gerekiyorsa başka hastanelerle görüş. çünkü biz başka kromozom testleri yaptırmıştık. 750 dediklerini başka yerde 150 ye yaptırdık. yalnız ilaç içilmiyor. göbekten iğne şeklinde vuruluyor. hem de fena yakıyor. yalnız doktorun teşhisi ilginçmiş. aklıma gelmişken bende de güneş lekesi oluşuyor. ama ben çilli bir tene sahibim. inşallah sende öle bi şey yoktur. ama şiddetle baktırmanı tavsiye ederim.

günaydın kızlarrrr
sowaycığım senden güzel haberler bekliyoruz inşallah sevindir bizi
inşallah öyle birşeye gerek kalmayacak kalp atışlarını duyacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…