- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.781
gittim cnm, gitmezmiyim, sonuç belli, ama bendekide umut işte....
ALLAHIM büyük canım hakkında hayırlısı neyse o olsun
10.gün:18 , 12.gün.40, 14.gün:123, 16.gün :337 kızlar sonuçlarım bunlar umarım iyidir yorumlarınız bekliyorum ve kan testi yapmaya da devam edicekmişim......ne zaman kadar devam ediceğim konusun da bilgisi olan var mı acaba ....şimdi keseti ne zaman görebilirim sizce.....sizce benim değerlerim düşükmü korkuyorum
bilmiyorum hemşire iki güne bir yaptırmamı söylüyo acaba değerim düşük mü diye şüpheleniyorum sizinkiler nasıl olmuştu bi fikri olan varmı acaba
sowaycım çok üzüldüm allah yardımcın olsun seni takip ediyordum bana umut olmuştun değerlerin mi düştü birden yoksa kontrolde mi çıktı ...
kızlar ya bugün çok ağrım oldu
hayırdır inşallah
normaldir herhaldebilmiyorumkismile
kızlar ne olursunuz bana dua edin, yarın sabah 10,30da kürtajım olacakinşallah kalp atışını duyarımda gerek kalmaz, çok üzülüyorum, beni unutmayın, bana dua edin, çok ihtiyacım var, nolursunuz, yalvarıyorum mafoldumbenmafoldumben
kızlar ne olursunuz bana dua edin, yarın sabah 10,30da kürtajım olacakinşallah kalp atışını duyarımda gerek kalmaz, çok üzülüyorum, beni unutmayın, bana dua edin, çok ihtiyacım var, nolursunuz, yalvarıyorum mafoldumbenmafoldumben
canım benimmm çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah yarın kalbi atar da mucizen seninle kalır. senin için dua edicem rabbim inşallah kabul eder. canım ne olursa olsun şunu unutma ilk 12 haftalık kayıplar %90 yanlış döllenmeden kaynaklanan kromozom bozukluklarından oluyor. tüp bebek hastaları olarak belki de bu bizim şansımız. rabbim hayırlısını versin. ben de ilk bebeğimi kaybettim benim yazdıklarımı bana söylediler ama o anda duymak istediklerim anladığım bu değildi. ama sonradan anladım. rabbim hayırlısını ve zamanını biliyor. şunu da unutma bir sonrakine tutma ihtimali çok artıyor. inşallah senin de öyle olur. diğer testlerini de yaptır sonradan ben de kan pıhtılaşması çıktı. sebebini ona bağladılar. şimdi iğnesini vuruyorum. eğer bu testi yapmasaydım belki de bu bebeğimi de kaybedecektim. rabbim hakkında hayırlısını versin canım.kızlar ne olursunuz bana dua edin, yarın sabah 10,30da kürtajım olacakinşallah kalp atışını duyarımda gerek kalmaz, çok üzülüyorum, beni unutmayın, bana dua edin, çok ihtiyacım var, nolursunuz, yalvarıyorum mafoldumbenmafoldumben
Arkadaşlar birşey merak ediyorum,
Kan sulandırıcı ilaç içen arkadaşlar, hangi test sonucunda ve neden böyle bir şeye ihtiyaç duydunuz.
Dün ilk kez normal jinekoloğa gittim, bana sende trombosfili sorunu olabilir, yüzünde lekeler var, bi baktır dedi.Kararı sana bırakıyorum genede diyo. ama ben hiç pıhtılaşma sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Gerçi bu testi her halükarda yaptıracağım, ama biraz pahalı. Genetik bir taramaymış ve 6 tane tahlilden oluşuor, fiyatıda 736 tl. Özel sağlık sigortam karşılamıyor, SSK bir kısmını karşılıyormuş. Başına böyle bişey gelen varmı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?