- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.821
soway canım geçmiş olsun tekrar. Ben de anlatmıştım insan kendinden biliyor ama nasip işte ötesi yok. Böyle düşün üzme kendini.
Kızlar ben geçen ayın 2 sinde negatif sonuç aldım adet oldum. Bu ay olmam gereken zaman geçti. Tüp bebekten sonra adet gecikebiliyormuş. Bide rahmin olduğu yerde krampa benzer gerilmeler oluyor arada .Sizinde başınıza geldi mi. Kist olmasından korkuyorum.Bütün düzenim bozuldu kilo aldım nasıl oldu anlayamadım bile ya...eyvahedigeldismile
selam bu tahliller için düşük yapmana gerek yok sanırım çünkü bende yaptırmıştım ve o zaman sadece bebek düşünmeye başlamıştık ve ön testlerin hepsini yaptıralım diye doktora gitmiştik üniversite hastanesinde hiç bir ücret ödemenden yaptırmıştık istersen bir araştır o kadar para vermeden önce
Canımcım bunlar rutin gebelik öncesi testleri değil, onları yaptırdım zaten. Bu Trombofili genetik taraması,6 adet testden oluşuyor, ancak 2 güşükten sonra devlet bu testi karşılıyor.
Doktorum 400tl ye bi hastane önerdi bana orda yaptıracağım.
Yaptırdıktan sonra içim rahatlayacak, önlemimi alabileceğim.
Canımcım bunlar rutin gebelik öncesi testleri değil, onları yaptırdım zaten. Bu Trombofili genetik taraması,6 adet testden oluşuyor, ancak 2 güşükten sonra devlet bu testi karşılıyor.
Doktorum 400tl ye bi hastane önerdi bana orda yaptıracağım.
Yaptırdıktan sonra içim rahatlayacak, önlemimi alabileceğim.
Hiç zannetmiyorum. Bizim sorunumuz baya büyük çünkü. Benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlar adetiniz gecikmişmiydi. KK da topik vardı oradan okumuştum. Zaten 2.3. denemesi olan baya arkadaş var. Sizinde olmuşmuydu. Kist falan oldu mu sizde de?
soway canım öncelikle geçmiş olsun canım biliyorsun bende bebeğimi düşükle sonlandırdım ama ALLAHIM dan yine istiyorum ve biliyorum ki inşallah bütün istiyenlerle bizede nasip edecek 2,3 ay sonra genetik testleri yaptırınca tekrar deniycem inşallah beraber hamile kalırız çünkü insan bu dönemde gerçekten çok büyük boşlukta biliyorum anlıyorum seni tek yapacağımız sabır canım
sovvay sen girmeyince anlamıştım zaten....
çok geçmiş olsun gülüm yaaa...
ne desem teselli olmaz sana...
kendini suçlama sakın...olacakla öleceğe çare yok canım benim...
rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alacağın evlat hamileliği nasip etsin...
güzel allahım bidaha üzmesin seni...
benim bahsettiğimde bu panel zaten bende yaptırdım ve bir tanesinde çekinik gen pozitifim çıktı diğer tahlillerle beraber doktorum sonradan sorun yaşamayalım diye istemişti üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım
arkadaşım geriyi tam takip edemiyorum, şu yaptırdığın gen testini açıklayıcı şekilde tekrar yazabilmen mümkün mü? ne gibi testler yaptırdın, nasıl sorunlar çıkabiliyor, merak ediyorum arkadaşım, benim için tekrar yazabilirsen çok memnun kalırım....
canım başına gelenleri okudum ama sana ne diyeceğimi bişemediğim için yazamadım çünkü bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım bundan önceki hamileliğim 7. haftada son buldu malesef üzülme diycem ama bu pek mümkün değil allah sabır versin inşallah yaptırdığım tahliler yanımda değil şu an ismini tam yazamayabilirim ama pıhtılaşma faktörleriyle ilgili dersen doktoruna sanırım yardımcı olur allah bi daha aynı şeyleri yaşatmasın inşallah en yakın zamanda sende meleğine kavuşursun
olumsuz sonuçlanınca anladıkki genetik test gerek, biz madem bukadar harcama yapıyoruz, bu genetik testi bizden neden istemiyorlar, ya yazık değilmi bize, yazık değilmi duygularımıza, yazık değil mi paramıza, anlayamıyorum, bizi baştan dr ların uyarması gerek, evet yapmış olduğumuz bazı kan testlerimiz var ama, genetik test madem bukadar çok önemli bunu neden yaptırmıyorlar veya başta bizi uyarmıyorlar, ben artık burdan tüp bebek yaptıracak arkadaşları uyarıyorum, lütfen bizim gibi üzülmemek için 300 -400 tl fazla verin ama şu genetik testinizi lütfen yaptırın, dr nin istediği kan testi farklı test, üstüne basa basa söylüyorum, GENETİK TESSSSTTTTTT yaptırın lütfen arkadaşlarr((
canım başına gelenleri okudum ama sana ne diyeceğimi bişemediğim için yazamadım çünkü bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım bundan önceki hamileliğim 7. haftada son buldu malesef üzülme diycem ama bu pek mümkün değil allah sabır versin inşallah yaptırdığım tahliler yanımda değil şu an ismini tam yazamayabilirim ama pıhtılaşma faktörleriyle ilgili dersen doktoruna sanırım yardımcı olur allah bi daha aynı şeyleri yaşatmasın inşallah en yakın zamanda sende meleğine kavuşursun
ewet canım sana katılıyorum eşimde aynı şeyleri söyledi madem bu test bu kadar önemli neden başta istemiyorlar die ama artık geç bundan sonrası önemli bizim için
sowaycım geçmiş ve inş son olsun benimde kürtajla sonlanan bir gebeliğim oldu yazmıştım sana üzülme demek kadar saçma bir kelime olamaz..ben dün ikinci denememden de negatif sonuç aldım gerçi test için erken davranmışım hala belkii diyorum ama rabbim tekrar kürtajı yaşatcaksa negatife de razıyım diyorum allah sabırlar versin..
merhaba artrit, sana ne zamandır yazmak istiyorum... ama hala 50 mesaj a tamamlayamadığım için sana özelden mesaj atamadım .. yazdığın konulara yazıyorum ondda denk gelmedi bi türlü.. umarım şimdi görürsün. hamilesin değilmi şimdi... en son kızılayd deneme yapmıştın.. şimdi hangi hastaneye gittin ögrenebilirmiyim. ben hala biyere gitmedim. sadece senle konuştuğumuz dönemde kızılaya gitmiştim ve rahim filmi cektirdim temiz cıktı.. ama sonrasında devam etmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?