Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

evet ya hamile olabilir misin acaba....

Canımcım bunlar rutin gebelik öncesi testleri değil, onları yaptırdım zaten. Bu Trombofili genetik taraması,6 adet testden oluşuyor, ancak 2 güşükten sonra devlet bu testi karşılıyor.
Doktorum 400tl ye bi hastane önerdi bana orda yaptıracağım.
Yaptırdıktan sonra içim rahatlayacak, önlemimi alabileceğim.

soway canım öncelikle geçmiş olsun canım biliyorsun bende bebeğimi düşükle sonlandırdım ama ALLAHIM dan yine istiyorum ve biliyorum ki inşallah bütün istiyenlerle bizede nasip edecek 2,3 ay sonra genetik testleri yaptırınca tekrar deniycem inşallah beraber hamile kalırız çünkü insan bu dönemde gerçekten çok büyük boşlukta biliyorum anlıyorum seni tek yapacağımız sabır canım

canım bayram sonu genetik tanıyı bende yaptırcam ama sanırım ücretsiz diye, biliyorum birde benim düşük ondan olabilir belki

benim bahsettiğimde bu panel zaten bende yaptırdım ve bir tanesinde çekinik gen pozitifim çıktı diğer tahlillerle beraber doktorum sonradan sorun yaşamayalım diye istemişti üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım

sovvay sen girmeyince anlamıştım zaten....
çok geçmiş olsun gülüm yaaa...
ne desem teselli olmaz sana...
kendini suçlama sakın...olacakla öleceğe çare yok canım benim...
rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alacağın evlat hamileliği nasip etsin...
güzel allahım bidaha üzmesin seni...

Hiç zannetmiyorum. Bizim sorunumuz baya büyük çünkü. Benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlar adetiniz gecikmişmiydi. KK da topik vardı oradan okumuştum. Zaten 2.3. denemesi olan baya arkadaş var. Sizinde olmuşmuydu. Kist falan oldu mu sizde de?

Son düzenleme:

benim ilk tedavimde adetim tam zamınnıda gelmişti kist filan oluşmadı çok şükür

olumsuz sonuçlanınca anladıkki genetik test gerek, biz madem bukadar harcama yapıyoruz, bu genetik testi bizden neden istemiyorlar, ya yazık değilmi bize, yazık değilmi duygularımıza, yazık değil mi paramıza, anlayamıyorum, bizi baştan dr ların uyarması gerek, evet yapmış olduğumuz bazı kan testlerimiz var ama, genetik test madem bukadar çok önemli bunu neden yaptırmıyorlar veya başta bizi uyarmıyorlar, ben artık burdan tüp bebek yaptıracak arkadaşları uyarıyorum, lütfen bizim gibi üzülmemek için 300 -400 tl fazla verin ama şu genetik testinizi lütfen yaptırın, dr nin istediği kan testi farklı test, üstüne basa basa söylüyorum, GENETİK TESSSSTTTTTT yaptırın lütfen arkadaşlarr((

sağol arkadaşım, artık burdan elimden geldiğince herkesi uyarıcam, sık sık uyarı yazıları yazıcam, kendinize dikkat edin die, başlamadan genetik test yaptırın die, ben üzüldüm, lütfen başkaları üzülmesin, dr bana başında deseydiki bu testlar çok öenmli yaptırmazmıydım hiç, of offf, artık üzülmek çaresiz, önümüze bakalım, ikicisinde artık daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum, artık biliyorumki tutuyor bebeğim ama sonrası sorunlu olabilir ve bunu bilerek yaptırıcam artık tedavimi....

arkadaşım geriyi tam takip edemiyorum, şu yaptırdığın gen testini açıklayıcı şekilde tekrar yazabilmen mümkün mü? ne gibi testler yaptırdın, nasıl sorunlar çıkabiliyor, merak ediyorum arkadaşım, benim için tekrar yazabilirsen çok memnun kalırım....

canım başına gelenleri okudum ama sana ne diyeceğimi bişemediğim için yazamadım çünkü bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım bundan önceki hamileliğim 7. haftada son buldu malesef üzülme diycem ama bu pek mümkün değil allah sabır versin inşallah yaptırdığım tahliler yanımda değil şu an ismini tam yazamayabilirim ama pıhtılaşma faktörleriyle ilgili dersen doktoruna sanırım yardımcı olur allah bi daha aynı şeyleri yaşatmasın inşallah en yakın zamanda sende meleğine kavuşursun

amin cnm inşallah, haftaya zaten hstaneye gidiyorum, bu testleri yaptırıp burdaki herkese yaptırmaları içinde isimlerini öğrenip buraya yazıcamki kimse bizim gibi olmasın ikincisine artık daha tecrübeliyim, sende testlerin isimlerini hatırladığında yazabilirsen çok sevinirim cnm, evet üüzülmemek mümkün değil ama bundan sonrada önümüze bakmalıyız, zaten yine aynı merkezimde deniyeceğim 2. tüp bebeğimi, inşallah ozaman tutar, zaten bu denememde herkez biliyor tanıyor artık beni çok umutsuzdum, ama biliyorum ki ikinci denemede bebeğim hep benimle olacak, hissediyorum....

ewet canım sana katılıyorum eşimde aynı şeyleri söyledi madem bu test bu kadar önemli neden başta istemiyorlar die ama artık geç bundan sonrası önemli bizim için

merhaba artrit, sana ne zamandır yazmak istiyorum... ama hala 50 mesaj a tamamlayamadığım için sana özelden mesaj atamadım .. yazdığın konulara yazıyorum ondda denk gelmedi bi türlü.. umarım şimdi görürsün. hamilesin değilmi şimdi... en son kızılayd deneme yapmıştın.. şimdi hangi hastaneye gittin ögrenebilirmiyim. ben hala biyere gitmedim. sadece senle konuştuğumuz dönemde kızılaya gitmiştim ve rahim filmi cektirdim temiz cıktı.. ama sonrasında devam etmedim..

sowaycım geçmiş ve inş son olsun benimde kürtajla sonlanan bir gebeliğim oldu yazmıştım sana üzülme demek kadar saçma bir kelime olamaz..ben dün ikinci denememden de negatif sonuç aldım gerçi test için erken davranmışım hala belkii diyorum ama rabbim tekrar kürtajı yaşatcaksa negatife de razıyım diyorum allah sabırlar versin..

canım birbirimize güzel haberler vereceğimiz günlerde gelecek inşallah, ben inanıyorum, sakın olumsuz düşünüp üzülme cnm, dualarım seninle, inş pozitif çıkar cnm...

meraba canım ewet hamileyim çok şükür ilk denememi kızılayda yapmıştım daha sonrada dondurulmuşum olduğu için orda mecburen dondurulmuş transferimde orda oldu ve ölümden döndüm nerdeyse enfeksiyon kaptım neyse geçti bunlar şimdi tıp fakültesinde yaptırdım ve çok memnun kaldım keşke daha öncede oraya gitsemişim neyse yaşayacak şeylerimiz varmış allah beterinden korusun şimdi herşey yolunda çok şükür doktorumdanda çok memnunum gerisi de allahın takdiri artık inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebişimi kucağımada alırım allah isteyen herkese versin inşallah sormak istediğin başka şeylerde olursa cevaplamaya çalışırım......

so0öoçlğ.iü,
5aycım yanılmıyorsam 12.gün testin 120 civarı çıkmıştı o zaman senin sonucunu bekleyenler arasındaydım ve çok mutlu olmuştum cünkü benimki de2.gün 4 hücreli embriyoydu ...çok sevinmiştim dilerim allahım en kısa zamanda gönlündekini sana verir bu acıları unutacak mutluluklar yaşarsın cnm.benim 18 günüm dündü yine test yaptım çünkü hemşire 2 günde bir yaptırmamı istiyor bu kafama takılan ilk şey soruyorum ama aydınlatıcı cevap alamıyorum 18 güne göre düşük gibi bakıyorum herkesin 1000 lerde .birde sen ilk testten sonra hiç test yaptıtırmışmıydın yani değerlerin düzenli bişe kilde kaç katı artıyordu... ayrıca genetik test konusunda sana katılıyorum bendende istemediler anlatmadılar ilk denememiz bizimde acemiliğimize denk geldi allah hayırlı bişe kild eneticelendiriri umarım bu yaz yaşadığım stress bana yettiiiii yoruldumm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…