Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canımm seni benim kadar iyi anlayan ancak bunu yaşayanlardır.4 ay önce herşey çok iyi giderken 10 hf dr.gittiğime bebeğim veda etmişti bize( ve 4 gün sonra kürtaj oldum dünyam kararmıştı ama zaman herşeyin ilacıymış 1 ay sonra tekrar tedavi olmaya karar verdim 3 ay ara dedi dr.ve 4 ayda.transferim oldu şimdi sonuç bekliyorum allahım inş mucize olurda kalbi atar bebeğinin ben çok pişmanın tek dr gittiim için keşke başka dr gitseydim ve kürtaj önceside usg olmadım(

cnım bilgi için teşekkür ederim. Devlet bu tahlili ancak düşün olduktan sonra karşılıyormuş, bende allaha şukür öyle birşey olmadı, ilk kez hamile kalabildim. Ama doktorum şüphesi beni tedirgin etti, bu tahlili yaptıracağım, bu gün konuştuk, bana bu tahlili 400tl ye yapacak bir hastane ayarladı (memorial) Bebeklerimiz sağlıklı doğsunda iğne vurulalaım napalım, zaten tüp bebekten alışmıştık.
Allah kucağımıza aldığımız günüde göstersin inşallah canım.

selam bu tahliller için düşük yapmana gerek yok sanırım çünkü bende yaptırmıştım ve o zaman sadece bebek düşünmeye başlamıştık ve ön testlerin hepsini yaptıralım diye doktora gitmiştik üniversite hastanesinde hiç bir ücret ödemenden yaptırmıştık istersen bir araştır o kadar para vermeden önce

soway nasılsın canım bizi de merakta bırakma inşallah iyi haberler vardır canım benim gibi üzülme sende ama yinede hakkımızda hayırlısı olanı versin rabbim o bizden daha iyi bilir her şeyi

soway canım geçmiş olsun inşallah mucize olur da kalp atışları duyulur. Diğer hamile haberi veren arkadaşlar da inşallah 9 ayı sorunsuz şekilde tamamlarlar

slm kızlar ben 8+5 hamileyim 2 damla kadar lekelenmem oldu bide yi2635 seni okuyunca çok korktum canım amacım o günleri sana hatırlatmak degil ama hiç bi belirtin oluşmuydu

kızlar, hepiniz çok sağolun, şimdiye kadar hep yanımdaydınız, üzülerek söylüyorumki bebeğimi kaybettim kalp atışları sonkezde ne yazıkki duyulamadı, başka dr da gittim, onlarda aynı şeyi söyledi, kürtaj..... cts günü sabah kürtajımı oldum buda gelecekmiş demekki başıma 3-4 aya kadar yılmadan ikinci tedavime başlayacağım, ilk 2gün çok üzüldüm ama alışıyor insan, allah kimsenin başına vermesin bu durumu, önce hamileyim die sevinip daha sonra kalp atışlarını duyamadığını öğrenmek çok acı bir gerçek, allah hiçbirinizi böyle bir gerçekle karşı karşıya bırakmasın, dr lar bana sebebin kromozom bozukluğundan kaynaklanabileceğini söylesede ben kendimden biliyorum arkadaşlar, bu yüzden szie tavsiyelerim var lütfen göz ardı etmeyin:

öncelikle lütfen hamile olduğunuzu öğrendiğinizde kendinize çok daha fazla dikkat etmeniz gerekir, lütfen iş yapayım güç yapayım çalışayım deyipte benim gibi kendinizi yormayın, heleki uykunuzdan asla ve asla olmayın, uyuyun dinlenin, stres yapmayın kesinlikle, üzülmemeye çalışın, kötü haberlerden yada üzücü filmelerden uzak durun, asla ve asla ağır temizlikler yapmayın evinizde, ağır kaldırmayın, deterjana özelliklede çamaşır suyu ve çaydanlık çözücülere elinizi asla vurmayın, ne olursunuz bu tavsiyelerimi göz önünde bulundurun, ben ikincisine çok ama çok dikkat edicem, inanınki olan paranıza ve duygularınıza oluyo, bunun yarası çok geç kapanıyo, lütfen dikkat edin, bana üzüldük, sizlerede nolursunuz üzülmeyelim arkadaşlar2:

soway canım üzülme desekte biliyoruzki kırgınlığın vardır.
Kendini toparlayıp yola tekrar devam edersin :teselli::teselli:
kromozom bozukluğu için test ve tahliller yaptırırsın bütün önlemlerini alırsın inşallah gelecek denemede güzel haberleri verirsin canım

sağol cnm inşallah.....

canım gerçekten çok üzüldüm ben bugün çalışmıyorum evdeyim sen bişeyler yazmışsındır diye kalktım gerçekten ilk işim siteye girmek oldu ama elden bişey gelmiyor tabiiki bu da bir sınav inşallah tez zaman da bunu da atlatmayı nasip eder allahım inşallah yakın zaman da bu güzel duyguyu tekrar yaşamayı nasip eder rabbim tabbiki çok zor şimdi ben kendimi düşünüyorum çarşamba günü kalp atışlarını duymaya gidicem ama çok heyecanlanırım galiba çevremde tamamdır hamilesin diyenler var ama ben kalp atışlarını duymadan inanamıycam galiba temkinli gitmek lazım allah hakkında tez zaman da hayırlısını nasip etsin....

als cnm, lütfen dikkat et ve hiçbir deterjana elini sürme, sigara dumanından kötü kokulardan kaç, çamaşır suyu gibi çaydanlık çözücü gibi şeylerle sakın temas halinde olma ve koklama, benim salak kafam, sanki yapmasaydım ne olacaktı,, off işte titizlik varya başıma bela oldu böylece, sen dinlen ve ağır şeyler kaldırma cnm, benim bebeğimi meğersem 6 hftalıkken atmış kalbi, 6+2 ikin durmuş, dr gelişimine göre öyle hesapladı, ne olur dikkat et ve mutlu haber ver bize cnm, dualarım seninle, benden geçti artık....

soway canım geçmiş olsun tekrar. Ben de anlatmıştım insan kendinden biliyor ama nasip işte ötesi yok. Böyle düşün üzme kendini.

Kızlar ben geçen ayın 2 sinde negatif sonuç aldım adet oldum. Bu ay olmam gereken zaman geçti. Tüp bebekten sonra adet gecikebiliyormuş. Bide rahmin olduğu yerde krampa benzer gerilmeler oluyor arada .Sizinde başınıza geldi mi. Kist olmasından korkuyorum.Bütün düzenim bozuldu kilo aldım nasıl oldu anlayamadım bile ya...eyvahedigeldismile

hamile olabilirmisin acaba? bugünde heryer tatil, ama bi acile gidip test yapsan hiç fena olmaz cnm ya, belki şok bir haber öğreniriz ne dersin? hadi inşallah cnm, ayrıca hamilelikte kramp çok normal ...

sowaycığım ev işi yapmayalı çok oldu sağolsun yapanım var. ama bi de kısmet işi tabi ben kendime çok dikkat ettim ama kısmette varsa görücez yoksa elimizden bi şey gelmez tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…