- 6 Mayıs 2010
- 260
- 0
- 296
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.841
canım önemli olan değerinin bir gün arayla bir katı artması örneğin bugün 100 olan değer çarşambaya 200 olması lazım değerlerin bu şekilde artması sağlıklı bebek demek canımso0öoçlğ.iü,
5aycım yanılmıyorsam 12.gün testin 120 civarı çıkmıştı o zaman senin sonucunu bekleyenler arasındaydım ve çok mutlu olmuştum cünkü benimki de2.gün 4 hücreli embriyoydu ...çok sevinmiştim dilerim allahım en kısa zamanda gönlündekini sana verir bu acıları unutacak mutluluklar yaşarsın cnm.benim 18 günüm dündü yine test yaptım çünkü hemşire 2 günde bir yaptırmamı istiyor bu kafama takılan ilk şey soruyorum ama aydınlatıcı cevap alamıyorum 18 güne göre düşük gibi bakıyorum herkesin 1000 lerde .birde sen ilk testten sonra hiç test yaptıtırmışmıydın yani değerlerin düzenli bişe kilde kaç katı artıyordu... Ayrıca genetik test konusunda sana katılıyorum bendende istemediler anlatmadılar ilk denememiz bizimde acemiliğimize denk geldi allah hayırlı bişe kild eneticelendiriri umarım bu yaz yaşadığım stress bana yettiiiii yoruldumm.....
merhaba arkadaşlar!umarım herkes iyidir ve umarım bütün sorunlarımız bu sayfalarda kalırken bizler bebeklermizi kucaklarımıza alırız.en kısa zamanda!!!!kızlar bir şey sorcam size arı sütünün faydalarını duydunuz mu hiç?transfer öncesi sonrası kullansak faydası olur muki?insanın en büyük isteği bebek olunca herieye başvuruyor sanırım,bende internetten araştırırken gördüm bunu acaba bize faydası olumu ya!bunları yazarken aklımada bir şey geldi yazmadan duramıcam;insan para ile hereyi alabiliyor,hırsı ile en güzek kariyerlere sahip olabiliyor,iyi niyeti ile hayırlı bir yol çiziyor ömründe ama bunlarla yapamadığımız tek şey bebekmiş meğer!anlatabildimmi bilmiyorum!bizlerin en çok istediği şey yavrumuzu kucağımız alabilmek dua ve çabalarımızdan başka bir şey gelmiyor elimizden Allah hepimizin dualarını kabul etsin!
yardım cevaplarınzı bekliyorum!
merhaba arkadaşlar!umarım herkes iyidir ve umarım bütün sorunlarımız bu sayfalarda kalırken bizler bebeklermizi kucaklarımıza alırız.en kısa zamanda!!!!kızlar bir şey sorcam size arı sütünün faydalarını duydunuz mu hiç?transfer öncesi sonrası kullansak faydası olur muki?insanın en büyük isteği bebek olunca herieye başvuruyor sanırım,bende internetten araştırırken gördüm bunu acaba bize faydası olumu ya!bunları yazarken aklımada bir şey geldi yazmadan duramıcam;insan para ile hereyi alabiliyor,hırsı ile en güzek kariyerlere sahip olabiliyor,iyi niyeti ile hayırlı bir yol çiziyor ömründe ama bunlarla yapamadığımız tek şey bebekmiş meğer!anlatabildimmi bilmiyorum!bizlerin en çok istediği şey yavrumuzu kucağımız alabilmek dua ve çabalarımızdan başka bir şey gelmiyor elimizden Allah hepimizin dualarını kabul etsin!
yardım cevaplarınzı bekliyorum!
amin cnm inşallah, haftaya zaten hstaneye gidiyorum, bu testleri yaptırıp burdaki herkese yaptırmaları içinde isimlerini öğrenip buraya yazıcamki kimse bizim gibi olmasınikincisine artık daha tecrübeliyim, sende testlerin isimlerini hatırladığında yazabilirsen çok sevinirim cnm, evet üüzülmemek mümkün değil ama bundan sonrada önümüze bakmalıyız, zaten yine aynı merkezimde deniyeceğim 2. tüp bebeğimi, inşallah ozaman tutar, zaten bu denememde herkez biliyor tanıyor artık beni çok umutsuzdum, ama biliyorum ki ikinci denemede bebeğim hep benimle olacak, hissediyorum....
Sowaycim, ben o testleri yaptıracağım çarşambaya. Tüp bebekcim istedmedi, haklısın bu kadar önemli ise istemeleri gerekiyor, normal tüp bebekcim istedi bu testleri. Bende bu güne kadar allaha şükür bir düşük olmadı, doktorum çok ilginçtir, yüzümdeki güneş lekeleri, ayaımdaki azda olsa varisden ve çok üşümemeden bu testlerin gerekli olduğuna karar verdi.
Testler şunlar, Trombofili Paneli (gmutasyon), Anti Fosfolipid IG-M, Anti Fosfolipid IG-G,Burusella Aglütinasyon-Slide (Rose Bengal), Anti Kardiolipin IG-G, Anti Kardiolipin IG-M
she cnm benim, bana çok yardımcı oldun arkadaşım sağol, ünv. hastanesinde falanmı yaptıracaksın testi, sonucunun nezaman çıkacağıyla ilgili bilgide sor mutlaka tammı cnm? umarım hiç bir sorun çıkmaz arkadaşım, bende haftaya yaptırıcam bakalım, aslında hemen yaptırmak istiyorum ama işyerimde zamanım yok gidebilmeye, artık haftaya, ha bide ücreti nedir?
Hiç zannetmiyorum. Bizim sorunumuz baya büyük çünkü. Benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlar adetiniz gecikmişmiydi. KK da topik vardı oradan okumuştum. Zaten 2.3. denemesi olan baya arkadaş var. Sizinde olmuşmuydu. Kist falan oldu mu sizde de?
meraba canım ewet hamileyim çok şükür ilk denememi kızılayda yapmıştım daha sonrada dondurulmuşum olduğu için orda mecburen dondurulmuş transferimde orda oldu ve ölümden döndüm nerdeyse enfeksiyon kaptım neyse geçti bunlar şimdi tıp fakültesinde yaptırdım ve çok memnun kaldım keşke daha öncede oraya gitsemişim neyse yaşayacak şeylerimiz varmış allah beterinden korusun şimdi herşey yolunda çok şükür doktorumdanda çok memnunum gerisi de allahın takdiri artık inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebişimi kucağımada alırım allah isteyen herkese versin inşallah sormak istediğin başka şeylerde olursa cevaplamaya çalışırım......
nası mutlu oldum hamile kaldığına.. tez zamanda allah kucagına almayı nasip etsin.. doktorunun adı nedir ögrenebiliryim. bide tüp bebekte transferden sonra sürekli yattınmı? ben özel biyerde calışıyorum izin almam imkansız.. tüp bebek yaptırıp bide dinlenemezsem diye düşünüyorum.. bana yazarsana cok sevinirim....[/QUO
sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sana özelden yazdım
yaa bak onu duymamıştım e sen faydasını görmedinmi canım,senin durumun ne şu an peki?bende yumurta gelişmesi için antep fıstığı duymuştum uygulamıştım da. Ne kadar faydalı oldu bilemiyorum.
mersenemcim ;
aynı dilekler içindeyim,herkesi bilemem ama bu çileyi çeken anlarmış deyip buradaki tüm arkadaşlarım içinde dua ediyorum.eminim buradakilerde herkes için ediyordur.bizi bizden başka kimse ama kimse anlamıyor bu kesin.ya bu arada şu arısütü ile ilgili kimse bir yprum yapmadı acaba değersiz bir bir bilgimi bu anlamadım ki:)
nası mutlu oldum hamile kaldığına.. tez zamanda allah kucagına almayı nasip etsin.. doktorunun adı nedir ögrenebiliryim. bide tüp bebekte transferden sonra sürekli yattınmı? ben özel biyerde calışıyorum izin almam imkansız.. tüp bebek yaptırıp bide dinlenemezsem diye düşünüyorum.. bana yazarsana cok sevinirim....[/QUO
sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sana özelden yazdım
teşekkür ederim.
eşimede söledim seni.. gercekten cok içtensin ve yardımcı oluyosun..bende şimdi tıp ı araştıracam hayırlısı artık.sana yazarım..
günaydın!evet süt ürünleri tedavi sırasında çok iyiymiş.gerçi ben transferden sonra her gün bir bardak içtim ama kısmet değilmiş.birde ananas ve kabak çekirdeği duymuştum ama bende hiç denemedim.şu arı sütünü ciddi bir araştırıcam ben.sitelerde yazıldığına göre tutunmada işe yarıyomuş.canım ben arı sütünü hiç duymadım ne desem boş ama peynir ve süt iyi oluyormuş nette okumuştum gerçi tedavi süresince hiç uygulamadım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?