Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

merhaba arkadaşlar!umarım herkes iyidir ve umarım bütün sorunlarımız bu sayfalarda kalırken bizler bebeklermizi kucaklarımıza alırız.en kısa zamanda!!!!kızlar bir şey sorcam size arı sütünün faydalarını duydunuz mu hiç?transfer öncesi sonrası kullansak faydası olur muki?insanın en büyük isteği bebek olunca herieye başvuruyor sanırım,bende internetten araştırırken gördüm bunu acaba bize faydası olumu ya!bunları yazarken aklımada bir şey geldi yazmadan duramıcam;insan para ile hereyi alabiliyor,hırsı ile en güzek kariyerlere sahip olabiliyor,iyi niyeti ile hayırlı bir yol çiziyor ömründe ama bunlarla yapamadığımız tek şey bebekmiş meğer!anlatabildimmi bilmiyorum!bizlerin en çok istediği şey yavrumuzu kucağımız alabilmek dua ve çabalarımızdan başka bir şey gelmiyor elimizden Allah hepimizin dualarını kabul etsin!
yardım cevaplarınzı bekliyorum!

canım önemli olan değerinin bir gün arayla bir katı artması örneğin bugün 100 olan değer çarşambaya 200 olması lazım değerlerin bu şekilde artması sağlıklı bebek demek canım

ewt canım sana katılıyorum bu konuda ama ALLAH istedimide oda oluyor inşallah yeter ki biz istemeyi bilelim önümüzde kadir gecesi var kızlar 1 yılda ne olup biteceği bu gecede belirleniyor inşallah bu gecede bize sağlıklı evlatlar yazılır müminin mümüne duası çabuk kabul olrmuş bol bol dua edelim birbirimize

canım arısütü erkeklerde sperm sayısını arttırıyor diye bilğiyorum ben, ama hiç denemedim, doğrumu bilmiyorum...

Sowaycim, ben o testleri yaptıracağım çarşambaya. Tüp bebekcim istedmedi, haklısın bu kadar önemli ise istemeleri gerekiyor, normal tüp bebekcim istedi bu testleri. Bende bu güne kadar allaha şükür bir düşük olmadı, doktorum çok ilginçtir, yüzümdeki güneş lekeleri, ayaımdaki azda olsa varisden ve çok üşümemeden bu testlerin gerekli olduğuna karar verdi.
Testler şunlar, Trombofili Paneli (gmutasyon), Anti Fosfolipid IG-M, Anti Fosfolipid IG-G,Burusella Aglütinasyon-Slide (Rose Bengal), Anti Kardiolipin IG-G, Anti Kardiolipin IG-M

she cnm benim, bana çok yardımcı oldun arkadaşım sağol, ünv. hastanesinde falanmı yaptıracaksın testi, sonucunun nezaman çıkacağıyla ilgili bilgide sor mutlaka tammı cnm? umarım hiç bir sorun çıkmaz arkadaşım, bende haftaya yaptırıcam bakalım, aslında hemen yaptırmak istiyorum ama işyerimde zamanım yok gidebilmeye, artık haftaya, ha bide ücreti nedir?

ewt canım sana katılıyorum bu konuda ama ALLAH istedimide oda oluyor inşallah yeter ki biz istemeyi bilelim önümüzde kadir gecesi var kızlar 1 yılda ne olup biteceği bu gecede belirleniyor inşallah bu gecede bize sağlıklı evlatlar yazılır müminin mümüne duası çabuk kabul olrmuş bol bol dua edelim birbirimize

canım arısütü erkeklerde sperm sayısını arttırıyor diye bilğiyorum ben, ama hiç denemedim, doğrumu bilmiyorum...

kızlar Allah hayırlısını nasip etsin demekten başka bir şey gelmiyor aklıma artık,sanıyorum ki bzler elimizden geleni yapıyoruz sonuna kadarda yapacağız.
canım arısütünü yumurtaların gelişimi için olduğunu okudum, sizlere de sorayım dedim eğerki işe yarıcaksa sizide bilgilendirmiş olurum diye düşündüm.birde bal çörek otu ve tarçın karışımı çok iyiymiş onu sabahtan yaptım aç karna bir kaşık yedim bile sizlerinde yaptığı bir şey var sa onlarıda paylaşırmısınız kızlar!belkide birbirimize böyle yardımcı oluruz ve işe yarar şifa olur bunlar ne dersiniz:))))
inşallahhhhhhh!

Benim doktorum develet bunları ancak 2 düşükten sonra karşılıyor dedi, hiç birsorun yokken devlet karşılamazmış, bu yüzden özelde yaptıracağım. Ama Artit diyorki uni. hastanesi yapıyormuş bu testi, ama onun bir test sonucu sonrasında karar vermişler bu taramaya, yani belki o yüzden karşılıyodur üni.
Umarım bir sorun çıkmaz, genetik olduğu söyleniyor ya bunun, düşününce aklıma geldi, rahmetli babanem çok düşük yaparmış. Artık herşeyin çözümü var, erkenden önlemimizi aldıktan sonra, gerisi allaha kalmış oluyor.

Güncel olsun diye alıntı yaptım. Tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevincem. Bide gecikince ne yaptınız. Ne zaman doktora gittiniz.

nası mutlu oldum hamile kaldığına.. tez zamanda allah kucagına almayı nasip etsin.. doktorunun adı nedir ögrenebiliryim. bide tüp bebekte transferden sonra sürekli yattınmı? ben özel biyerde calışıyorum izin almam imkansız.. tüp bebek yaptırıp bide dinlenemezsem diye düşünüyorum.. bana yazarsana cok sevinirim....

mersenemcim ;
aynı dilekler içindeyim,herkesi bilemem ama bu çileyi çeken anlarmış deyip buradaki tüm arkadaşlarım içinde dua ediyorum.eminim buradakilerde herkes için ediyordur.bizi bizden başka kimse ama kimse anlamıyor bu kesin.ya bu arada şu arısütü ile ilgili kimse bir yprum yapmadı acaba değersiz bir bir bilgimi bu anlamadım ki:)

canım ben arı sütünü hiç duymadım ne desem boş ama peynir ve süt iyi oluyormuş nette okumuştum gerçi tedavi süresince hiç uygulamadım hayırlısı bakalım

gunaydın hanımlar
evımde net yoktu hafta sonu tatıldı yazamadım

sowycım cooook gecmıs olsun canım
suan nedesek bos oyuzden sadece sana sunu dıyorum
hayırlısı buymus baska denıcek kelıme yok canım
kocan ve sen saglıklı ol ınsallah 2,denemende kavusursun canım
bızde ılk negatıfte kromozom testı yaptırmıstık
doktoruma sormustum neden pıhtılasma testı yaptırmıyonuz dıye
oda eger dusuk olsaydı yaptırırıdım ama sen negatıf sonuc aldın demıstı ozman
doktorlar sonuca gore davranıyor
aslında taa bastan hepsını yapmak en ıyısı ama bu testler cok pahalı testler
bu hafta doktorum tatılden geldı bende gorusmeye gıdıcem
benden muhakkak testler ısteyecek hayırlsı dıyorum
sende yıpratma kendını gunden gune unutacaksın
ben suan sankı hıc tedavı gormemısım gıbı kafamda sersemlık var ama hemen duygulanıyorum dua et ve sabırlı ol baska yapılacak bırsey yok canım

als cım sen kacta gıdıyon doktora bugun canım

merseraycım kromozom testlerı ozelde 2haftada
unıversıtede 3 haftada almıstım ben sonucları canım ama herhastane aynımı bılemem canım

canım ben arı sütünü hiç duymadım ne desem boş ama peynir ve süt iyi oluyormuş nette okumuştum gerçi tedavi süresince hiç uygulamadım hayırlısı bakalım
günaydın!evet süt ürünleri tedavi sırasında çok iyiymiş.gerçi ben transferden sonra her gün bir bardak içtim ama kısmet değilmiş.birde ananas ve kabak çekirdeği duymuştum ama bende hiç denemedim.şu arı sütünü ciddi bir araştırıcam ben.sitelerde yazıldığına göre tutunmada işe yarıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…