- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.881
ben anlamadım canım senin kalbi atıp sonra durdu mu o neden olmuş acaba doktorun söyledi mi
cnm bnm meğersem 6 haftalıkken kalbi atmış, 6+2 iken ise durmuş, dr gelişimine göre hesapladı, aslında o zamana kadar çok düzgün ve normal gelişme göstermiş bebeğim, 6+6 iken muaneye gittiğimde durmuştu kalbi, dr 1 hft daha süre verdi, ama sonuç değişmedi ve kendi hesaplamama göre 6+2 iken eğer durmuşsa ben o günlerde çok yorgundum yoğun çalışıyordum ve uykusuz yada az uyuduğum 2 günüm olmuştu ve köpek sevmiştim, bunlardan birisinin sebep olabileceğini düşünüyorum ama dr bana kromozom bozukluğundan olabileceğini söyledi, nasılsa genetik test yaptırınca anlayacağım, bakalım neden kaynaklandığını, eğer test düzgün çıkarsa, bilicemki kendime dikkat etmediğimden...
kızlar herkeze selamlar:))
ben tatilden yeni geldim.umarım çok ama çok yeni hamişlerimiz vardır.
bu arada biz tatile gitmeden önceki gün bebeğimizin kesesini görmüştük; sonra yazlığa gittik.
programımız uzayınca;kalp atışı için gerekli tarihte gelemedik.doktorumuz da şimdi izinliymiş.benim kalp atışı kontrolüm bu cumartesiye kaldi mecburen.çok meraktayım inşallah hepimiz için herşey yolundadır arkadaşlar....
hepinize sevgiler...
soway canım çok üzüldüm bu sonuca.ben 20 gündür ist dışındaydım.hiç haberim olmadı; çok sabırlar diliyorum arkadaşım.
ben de daha bebeğimin kalp atışını duyamadım doktora gidemediğim için.ama aşırı derecede yorgunum ben de.yarın işbaşı yapıyorum kısmetse ama nasıl çalışıcam bilmiyorum.halsizliğim çok var...
soway birşey sorcam canım
iyi düşün iyi olsun cnm, ama kendini yorma, uyu dinlen, uykunu hiç aksatma cnm, hadi bol şans...
iyi düşün iyi olsun cnm, ama kendini yorma, uyu dinlen, uykunu hiç aksatma cnm, hadi bol şans...
Birde uyku çok önemli diyorsun canım ben geceleri pek uyuyamıyorum akşamları erkenden uyuyorum sonra 3 gibi bir uyanıyorum sabah ezanına kadar uyanık sonrada 7 gibi daha önce kalkıyorum karnım şişiyor acayip gaz ve geğirti oluyor çok kötü oluyorum uyumam mümkün olmuyor
canım nasılsın özele mesaj attım bakarsın sen denize felan girdinmi canım
canım uykudan kastım, yeteri kadar uyu, yorgunluğunu atacak kadar uyu yeter, düşün hamile insanın normalden daha fazla uykusu gelir ve ben 3 saatlik uyku ile işe gittiğimi biliyorum ya, bunu kasdetmiştim, işyerimde kafam uykusuzluktan masanın üstüne düşüyordu neredeyse, tutamıyordum kendimi, zaten izin alıp gidemiyorumda, patron biraz gıcık bu konularda.
kramplara gelincede benim 6+6dan sonra oldu kramplarım, senin olması normaldir korkma, ama yinede aklına takılıyorsa dr git derim, erken teşhis çok önemli çünkü, eğer cidden ters giden bişey varsa düzeltebilirler cnm, unutma, geçmiş olsun....
catdogcum artık baslıyor gorev hee
canım canını sıkma ama kendınede dıkkat et lutfen
baharnazcım sonucuna sevındım canım
sıkma kendını allahım onu korumasını bılır
nasıpse zaten obu bahane allahım 9 ay sonra kucagına verır
bızlerın nasıbı degılmıs demekkı erken gıttıler
rabbım sızın yuzunuzu sonuna kadar guldursun ve arkanızdanda bıze nasıp etsın ınsallah
saol canım uykuyu anladım ben kaça kaç oldum bilmiyorum ama 8.günden beri oluyor bu durum drum normal demişti şişliğim falan herşey olabilir dedi ne bileyim hiç tedaviyle hamile kalan birinide görmedim ama doğurmuş olanları çocukları ile beraber gördüm maşallah bizde o günleri görürüz inşallah. benim gibi şiştilermi ağrıları oldumu hiç sormadım soramadım herşeyi buraya sizlere sorabiliyorum saolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?