- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.861
nisam83 senin ilk tedavinden sonra adetlerin gecikti mi?
evet canım ya acaba duyabilecekmiyim kalp atışlarını ondan sonra biraz olsun rahatlıycam ama yine bitmiyo biliyosun
bir de bu sabah mide bulantısı ile uyandım hazırlandım işe ondan sonra yoğurt yedim geçti
bi site de okumuştm yoğurt, kraker ve zencefilli şeker iyi geliyomuş diye. yoğurt iyi geldi çok şükür
ya neden soruyorum mide bulantım başladı herhalde iyidir diyorum
gunaydın hanımlar
evımde net yoktu hafta sonu tatıldı yazamadım
sowycım cooook gecmıs olsun canım
suan nedesek bos oyuzden sadece sana sunu dıyorum
hayırlısı buymus baska denıcek kelıme yok canım
kocan ve sen saglıklı ol ınsallah 2,denemende kavusursun canım
bızde ılk negatıfte kromozom testı yaptırmıstık
doktoruma sormustum neden pıhtılasma testı yaptırmıyonuz dıye
oda eger dusuk olsaydı yaptırırıdım ama sen negatıf sonuc aldın demıstı ozman
doktorlar sonuca gore davranıyor
aslında taa bastan hepsını yapmak en ıyısı ama bu testler cok pahalı testler
bu hafta doktorum tatılden geldı bende gorusmeye gıdıcem
benden muhakkak testler ısteyecek hayırlsı dıyorum
sende yıpratma kendını gunden gune unutacaksın
ben suan sankı hıc tedavı gormemısım gıbı kafamda sersemlık var ama hemen duygulanıyorum dua et ve sabırlı ol baska yapılacak bırsey yok canım
als cım sen kacta gıdıyon doktora bugun canım
merseraycım kromozom testlerı ozelde 2haftada
unıversıtede 3 haftada almıstım ben sonucları canım ama herhastane aynımı bılemem canım
ALS cim duyacaksın biliyorum o mide bulantılarını minik kızucuk yapıyo çünkü. İnşallah bizde hissederiz o mide bulantılarını.
inşallah öyledir canım inşallah isteyen herkese allahım şu mübarek günlerde nasip etsin:))
als canım inşallah duyarsın canım bir de mide bulantısı çok iyi olur düşük engeli kalkıyor benim hiç bulantım yok tu
evet son zamanlara doğru başlıyor cnm, kuru bulantı şeklindeydi benimkisi, gayet normal, ama midem bulanıyor die düşünürsende psikolojik olarak bulanmasa bile bulanmış gibi oluyor, bide kullandığımız ilaçlarda bulantıya sebep olabiliyor, ilaçları kestiğin anda zaten ne bulantı kalıyo ne başka bişey, kendini iyi olduğuna endekslersen inanki bu ayları kolay rahat sağlıklı atlatırsın bence, ha bide çantanda sürekli tuzlu bisküvi bulundur, mesela çizi kraker, bulandıkça bitane atarsın ağzına cnm...
sovaycığım ya sen son zamanlarda kendini çok yordun galiba hep kireç çözücülerden çamaşır suyundan filan bahsediyosun
soway kürtajdan sonra kanaman nasıl dı canım halen devam ediyor mu benim çok az oldu doktor artık nasıl temizlediyse bir de bebekten parça aldı onuda araştıracakmış 7 gün sonra o belli olacak
ayyyy inş.
ama sovayında son zamanlarda bulantısı başlamış galiba
ayy hayırlısı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?