Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

hımm anladım canım hadı bakalım hayırlsı
ayy cok sabırsızlanıyordunsun sımdı dımı canım
allahım hayırlsını nasıp etsın ınsallah

evet canım ya acaba duyabilecekmiyim kalp atışlarını ondan sonra biraz olsun rahatlıycam ama yine bitmiyo biliyosun
bir de bu sabah mide bulantısı ile uyandım hazırlandım işe ondan sonra yoğurt yedim geçti
bi site de okumuştm yoğurt, kraker ve zencefilli şeker iyi geliyomuş diye. yoğurt iyi geldi çok şükür

canım benim, allahın izniyle duyacaksın kalp atışlarını, ama ondan sonra daha dikkatli ol, nasılsa tuttu yaşıyor diyipte yorma kendini, deterjandan uzak dur, ayakta kalma ve uykun geldiği anda hemen uyu, kendini asla ve asla uykusuz bırakma, hadi güzel haberini bekliyorum cnm, mutlu et beni....:Saruboceq:

nisamcım ilk denememdi. Donmuşum yok zaten 2 embriyom vardı. Bide insan ilk denemesinde o kadar olacakmış gibi hissediyor ki .Hayırlısı afiyetlisi Rabbimizden yapacak bişey yok.

ALS cim duyacaksın biliyorum o mide bulantılarını minik kızucuk yapıyo çünkü. İnşallah bizde hissederiz o mide bulantılarını.

ya neden soruyorum mide bulantım başladı herhalde iyidir diyorum

evet son zamanlara doğru başlıyor cnm, kuru bulantı şeklindeydi benimkisi, gayet normal, ama midem bulanıyor die düşünürsende psikolojik olarak bulanmasa bile bulanmış gibi oluyor, bide kullandığımız ilaçlarda bulantıya sebep olabiliyor, ilaçları kestiğin anda zaten ne bulantı kalıyo ne başka bişey, kendini iyi olduğuna endekslersen inanki bu ayları kolay rahat sağlıklı atlatırsın bence, ha bide çantanda sürekli tuzlu bisküvi bulundur, mesela çizi kraker, bulandıkça bitane atarsın ağzına cnm...

canım benim de bayram sonu yapılacak genetik tanı dedi dr.hayırlısı arayı çok açmak istemiyorum tedavi için zaten doktorda aynısını dedi hayırlısı bakalım

soway kürtajdan sonra kanaman nasıl dı canım halen devam ediyor mu benim çok az oldu doktor artık nasıl temizlediyse bir de bebekten parça aldı onuda araştıracakmış 7 gün sonra o belli olacak

sovaycığım ya sen son zamanlarda kendini çok yordun galiba hep kireç çözücülerden çamaşır suyundan filan bahsediyosun

1 ay dikkat edeyimde hiç temizlik yapmayayım dedim, hamile olduğumu öğrendikten sonra giriştim temizliğe, ev berbat yani, toz moz heryer, eminimki böyle kimyasal maddelerden oldu, keşke yapmasaydım, oyüzden uyarıyorum cnm senide, ne olur dikkatli ol ya, lütfen herkes dikkatli olsun, bu zaman eski zaman değilki, artık elimizi dokunduğumuz herşey kanserojen, yediğimiz hiç birşey doğal değil hormonlu, lütfen dikkat edelim, ha bide ben köpek sevmiştim, hayvanlardanda muhakkak uzak durun, heryerde yazıyor hamile kişilerin hayvanlardan uzak durması gerektiği, ben maaşallah zararlı herşeyi denemişim, ama ha siz dikkatli olun....

soway kürtajdan sonra kanaman nasıl dı canım halen devam ediyor mu benim çok az oldu doktor artık nasıl temizlediyse bir de bebekten parça aldı onuda araştıracakmış 7 gün sonra o belli olacak

canım valla benden aldıkları bebeği naptılar bilmiyorum, bende hiç sormadım bile, nasılsa genetik test yaptırıcam ya, öenmli değil.
kanamam cts den beri hala az miktarda devam ediyor, dr normal dedi bana, 10 güne kesilir dedi ama 10gündende çabuk kesilecek gibi, ben şimdi adet olacağım tarihi merak ediyorum, birde kürtajdan hemen sonra kolayca hamile kalan olabiliyormuş, bizde sorun erkek infertilitesiydi, ama bilmiyorum ya, belkide kalırım kısmetse, sende dene cnm, hadi ikimizede bol şans....

ayyyy inş.
ama sovayında son zamanlarda bulantısı başlamış galiba
ayy hayırlısı ya

cnm telaşlanma, benim bebeğin kalp atışı durunca bi farkettimki bulantı mulantı yok, ama şiddetli kasık krampları yaşadım hemde ayakta durup yürüyemeyecek düzeyde yerlerde süründüren bi kramptı, işte ozaman meğersem bebeğin kalbi duruyor ama ben normaldir diye karşılamıştım, siz en ufak bi olumsuz belirtide hemen dr gidip ultrasona girinki bişey oluyor ise tedbiri önceden alınsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…