Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

amin canım inşallah bakalım hayırlısı ama ben bayramdan sonra o genetik testi yaptırmadan hamilelik istemiyorum çünkü olan bana oluyor o küraj kolay mı beni hiç uyuşturmadan kürtaj etti çok zordu bir daha yaşamak istemiyorum o günü

çok şaşırdım cnm, nasıl yaptılar uyuşturmadan, nasıl acı çekmişsindir cnm yaa, allah inşallah bidaha böyle şeyler yaşatmaz bize, inşallah bundan sonraki hamileliğimiz sağlıklı olur....:Saruboceq:

amin inşallah hepimiz:Saruboceq:

bizim kızlar, bugün nerdesiniz ya, hiç biriniz yoksunuz, gün sohbetsiz geçecek galiba, inşallah hepiniz iyisinizdir...

sovaycım yeni girdim topiğe bende
bugün 5 te biliyosun ultrasonum var.
dün akşam belim acayip ağırdı.
korkumdan doktoru aradım
telaş yapma dedi kan gelmedikçe dedi
çok şükür uyumuışum geçmiş ama çok korktum kanama olacak diye.

ewt canım gerçekten çatır çatır kopardı içimden bebeğimi inşallah ALLAHIM bir daha yaşatmaz çok zor gerçekten seni uyuşturdu mu cnm

als cım dr.doğru söylemiş canım ama panik olmamak elde deil biliyorum kanama olmadığı sürece ağrılar çok normal canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz ca.sanım...sizlerin iyi haberleri bizlerte moral oluyor

Canım inşallah bugünkü randevunda güzel geçer

bende bugün hiç bir belirtim olmadan uyandım
bulantım yok, göğüs hassasiyetim yok, karnımda şişlik azalmış, canım turşu istemiyor ve şu malum göbeğimin oralara giren sancımda dünden beri yok ve havamda değilim

ve bu 3 haftayı nasıl bekliycem bilmiyorum böyle gelgitlerle

evet sadece birkaç saat giriyorum lebtab la aramızda mesafe var mausla yazıyorum hiç bişey
hissetmiyorum agrımda yok gögüslerimde hassasiyet felanda yok

canım kendinde belirti arama ben de de hiçbir belirti yoktu karın ağrısından başka
o yüzden çok kafana takıp canını sıkma :)))

merhaba sekerler
als cım yıne senı merakla beklıyourm canım
merseraycım ayyyyyyy senıde kotu kurtaj etmısler canım yaa
allahım sabır versın
baharnazcım amınnnnnnnnnnnnnnnn canım ınsalah yaa
bu arada takılma oyle sıskıge felan fılan yaaaaaaa
runne senın nekadar oldu bebek hamıssın demek ben bılmıyordum canım

sowaycımmmmmmmmm canım arkadasım benım cok guzel masallah toparlamıssın kendını
daha guzel olucak ınsallah canım
bende senı opuyorum canım

mrb kızlar arad bir bende girip bişiyler yazmaya çalışıyorum rahatlatıyor beni burası.ilk kantestim 40 la başladı iki günde bir yaptırdım ...12.gün:40, 14.gün:120 ,16.gün :337, 18.gün :810 ,20 gün:1610 ve hemşire artık yaptırmamamı söledi.6 eylülde keseyi görmeye gitcem heyecan ve korku var içimde inş. hayırlısı olur ve olumsuz bişi yaşaşmamam.değerlerim sizce düşük mü yada yavaş mı katlandı yorum yaparmısınız ayrıca hafif akıntı ve göğüslerimde az hassasiyeyt var ..kraplar arada bir oluyor..yalnız bir gece çok şiddetli ağrım oldu kasıklarımdan ayaklarıma inen ama leke yoksa endişe etme dedi hemşire ....bide benim bebiş 2.gün 4 hücreli embriyoydu ...çok ümit vermemişti doktor ama tuttu işte allah isteyince oluyor..... inşallah hep böle inatçı olur bebiş...şimdi keseyi bir görsem sonrada kalp atışını duysam şükredicemm ......keseyi görünce bebeğin sağlığı hakkında bilgi veriyolarmı nasıl oluyo yani bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…