- 7 Ağustos 2010
- 1.868
- 320
- 163
- 37
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.901
canım valla benden aldıkları bebeği naptılar bilmiyorum, bende hiç sormadım bile, nasılsa genetik test yaptırıcam ya, öenmli değil.
kanamam cts den beri hala az miktarda devam ediyor, dr normal dedi bana, 10 güne kesilir dedi ama 10gündende çabuk kesilecek gibi, ben şimdi adet olacağım tarihi merak ediyorum, birde kürtajdan hemen sonra kolayca hamile kalan olabiliyormuş, bizde sorun erkek infertilitesiydi, ama bilmiyorum ya, belkide kalırım kısmetse, sende dene cnm, hadi ikimizede bol şans....
amin canım inşallah bakalım hayırlısı ama ben bayramdan sonra o genetik testi yaptırmadan hamilelik istemiyorum çünkü olan bana oluyor o küraj kolay mı beni hiç uyuşturmadan kürtaj etti çok zordu bir daha yaşamak istemiyorum o günü
nisam83 saol canım İnşallah sağlıkla gelir ve
sizlerde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah canım
soway canım çok iyisin sağlıkla toparlanıp tekrar Allahın izniyle sağlıkla bebişine kavuşmanı diliyorum canım
çok şaşırdım cnm, nasıl yaptılar uyuşturmadan, nasıl acı çekmişsindir cnm yaa, allah inşallah bidaha böyle şeyler yaşatmaz bize, inşallah bundan sonraki hamileliğimiz sağlıklı olur....:Saruboceq:
günaydın kızlar
sovaycım yeni girdim topiğe bende
bugün 5 te biliyosun ultrasonum var.
dün akşam belim acayip ağırdı.
korkumdan doktoru aradım
telaş yapma dedi kan gelmedikçe dedi
çok şükür uyumuışum geçmiş ama çok korktum kanama olacak diye.
sovaycım yeni girdim topiğe bende
bugün 5 te biliyosun ultrasonum var.
dün akşam belim acayip ağırdı.
korkumdan doktoru aradım
telaş yapma dedi kan gelmedikçe dedi
çok şükür uyumuışum geçmiş ama çok korktum kanama olacak diye.
Canım inşallah bugünkü randevunda güzel geçer
bende bugün hiç bir belirtim olmadan uyandım
bulantım yok, göğüs hassasiyetim yok, karnımda şişlik azalmış, canım turşu istemiyor ve şu malum göbeğimin oralara giren sancımda dünden beri yok ve havamda değilim
ve bu 3 haftayı nasıl bekliycem bilmiyorum böyle gelgitlerle
bende doktordan yarına17,00 randevu aldım
bakalım nedıcek bana
bende doktordan yarına17,00 randevu aldım
bakalım nedıcek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?