Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

anam 55 kılomu sakın yanıma yanasma
bende 168 boy
70 kg canım
ınsalah yıne hepberaber baslarız allah nasıp ederse

tabiki, birlikte başlarız yine inşallah, e boyuna görede kilon normal gibi, ben gerçi 1.65im, 55 kiloyum nedense gören ne kilo vermesi zayıfsın diyor, ama hiçbi pantolonum oluyorrrr, bu yüzdende sinirim bozuluyor, bari zayıf zayıf iken allahın izniyle hamile kalırsam hem kolayda hamileleik geçirim, hadi ozaman ikimiz kolları sıvıyoruz canım, bugünden itibaren yürüyüşe başlıyorsun, tabi bende kaydirigubbakcemile5 kurtulalaım şu kilolardan önce bi, kendimizi dinç hissedelim dimi ama :lepi: naniknanik

gelmek uzeredır ınsallah trafıge takılmamıssa
canım ben oruc tutuyorum suan aksam 6,30 eve varıyorum
ıftar sofrası derken aksam oluyor
ben yuruyus yapamam ama ramazandan sonra evde spor hareketlerı ve bogaz kısma hareketlerıne gecmem lazım:)))))))))))
kız sen benle aynısın yuhhhhh 50 kg cok zayıfsın yaaaaa
benım kocıs zayıf pek ıstemıyor ama sımdıde ırıyım
ben 65 olsam yeter dıyorum
ınsallah bakalım azımle baslamam lazım yaaaaa bogazım durmuyorkı cok sevıyorum ben yemek yemegı offffffffffffffffffffffffffffffffff

cnm ozaman her yemekten önce muhakak 1 bardak su iç, zaten kolay kolay içersin hava sıcakya, bende oruç tutmak istiyorum ama kanamam hala devam ediyor, bakalım 5 gün daha bekliycem umarım biter.

ALS ALS ALS hadi ama artık yaaa, heyecan dorukta, biliyorum herşeyin yolunda olduğunu, içime doğuyor ama hadi sende onayla, gel artık...

evettttttttttt bende oyle umuyorum melegı sımdı kütküt atacak ınsalah annesını bızı uzmıcek azımlı yavrum benım

kız soway bu sene 16 gun tutamadım canım
basta hamısım dıye tutmadım dedım yavrum gıda alsın(
sonrada kanamam oldu bıttı hamdolsun
ama cok yogundu sımdı cok cumadan berı hamdolsn tutuyorum
olsun canım sende bende borcumuzu sonrada tutarız yeterkı saglıklı olalımmmmmmmmmm

ALSSSSSSSSSSSSSSSS HADIIIIIIIII AMA DOGURUCAM SIMDI MERAKTAN::))))))))))))))))))))))))

kızlarrrrrrr geldim kalp atışını duydum bebişimin
allahım bugünlerime çok şükür yarabbim
çok güzel bir duygu kalp atışllarını duyduğum zaman kendimi tutamadım ağlamaktan bir hal oldum
bundan sonra bütün dualrım sizlere inşallah hepiniz tez vakitte hayırlısı ile bebeğinizin kalp atışarını duyarsınız
bugün 6+4 günlük olmuşuz teyzeleri :))))

hu hu ben geldddddiiiiiim
çok geç kaldım yağmur trafik çok gergin anlar yaşadım ama çok şükür sonunda çok güzel haberler aldım
kimseeee yok mu

Kızlaaar ben geldim :))
uzun süredir yoktum biraz kafamı dinledim :))
Tedaviye hemen başlamak istiyordum negatif sonucu aldığımda ama şimdi beklemek istiyorum.
İnanın bana almış olduğum kilolar beni bitirdi :)) onları vermekle uğraşıyorum yaklaşık 3 haftadır rejimdeyim :)) çok iyi gidiyor .

Bebeklerini kaybeden arkadaşlarım olmuş. Hayırlısı diyorum ve en kısa zamanda göbişlerinize kelebeklerinizin konmalarını diliyorum . a.s.

ay cnm ya çok sevindim gözün aydın allahım kucağına almayı nasip etsin inş

olmazmıyız cnm bnm, çok ama çok sevindim cnm ya , biliyorum, içime doğmuştu, bizde seni bekliyordum, geçici olarak bi çalışma yaptılarda o yüzden siteye giremedik, şimdi gelirler, nisamda çok merak ediyordu seni, oh çok şükür arkadaşım ya, inşallah o sesi duymak bi gün banada nasip olur, bak ağlayacağım şimdi sevinçten.....

evet sadece birkaç saat giriyorum lebtab la aramızda mesafe var mausla yazıyorum hiç bişey
hissetmiyorum agrımda yok gögüslerimde hassasiyet felanda yok

canım benim ilk denemem de de hiç ama hiç belirtim yoktu hatta normal halimden daha iyiyidim diyebilirim ama sonuç pozitifti biliosun bu günlerde fazla oturma uzan bence hayırlısı herşeyin

als ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne mutlu sana çok çok çok sevindim ....ne güzeel bir haber .....inş.. bende duyarım daha keseyi bile göremedim ..keseyi gördükten kaç gün sonra çağırdılar seni....ya ne olur bana da du a ett.. canımmmm ....allah tamamına erdirsin hepimizinkini

canım çok sevindim gerçekten ALLAH tamamına erdirsin sağlıklı sıhatlı ee darısıda inşallah bizlere...

herkes aynı dertten müzdarip canım ya, kiloooooooo!! benimde bebeğimin kalp atışları duyulmadı, cts i günü kürtajla aldılar ne yazıkki, bende ikinci tedavi için çok sabırsızlanıyorum ama beklemem gerek... als bize güzel haberler verdi, bebişinin kalp atışlarını duymuş, çok sevindim...

canım çok sağolun ya inşallah bir gün sizde duyacaksınız hepinize dua edicem evet bende giremedim bir müddet siteye
inşşşşşşşş. tez zaman da allahım sizlerede nasip eder

canım çok sağolun ya inşallah bir gün sizde duyacaksınız hepinize dua edicem evet bende giremedim bir müddet siteye
inşşşşşşşş. tez zaman da allahım sizlerede nasip eder

tatlım benim yesinler senin o güzel dileklerini, inşallah kabul olur biler için edeceğin dua, artık kendine dahada bi dikkat et, ayağını üşütme, uyu falan, biliyorum bıktınız artık tavsiyelerimden sempatiksalakcinni ama napiim yaaa, korkuyorum, başıma geldi başınıza gelmesin die allah korusun...

canım allah hepinizden razı olsun keseyi geçen hafta salı günü görmüştüm bugün 6+4 günlük olmuş bebeğim inş. allahım iseyen herkese nasip etsin inşşş. sizlerede kucağınızı boş bırakmasın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…