- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.981
evet benimde laparaskopimi selman bey yapmıştı
ilk tedavimde selman bey de girmişti murat beyde
ama bu tedavimde hep aysun hanım girdi
melek gibi bir kadın ya sağolsun çok rahatlatıyor konuşmaları ile
gerçi selman bey ve murat bey de çok beyefendiler
Als canım kaçıncı gün embriyosuydu kaç hücreliydi ilk değerin ve katlanan değerin kaçtı merak ediyorum canım ve pozitif sonucunu öğrendikten önce ve sonra ne gibi belirtilerin oldu
aynen sana katılıyorum cnm sonuç ne olursa olsun buraya devam negatif olursa nekadar dinlendirirler bilmm ama sen tek jelmi kullanmıştın iğnede ekledilermi transferden sonra
canım benim iki tüpümde bağlı ve şimdiye kadar yumurta rezervlerim hep düşük seyrederdi
ama bu sefer benden 10 tane topladılar 2 transfer ettiler 5. gün emriyosuydu kaliteliydi ama 1 tanesi tutmuş olsun buna da şükür 4 tanede dondurduk
canım ben jel kullandım ve hala kullanıyorum şimdi günde 1 defa
yumurta rezervin mi az senin yoksa eşten kaynaklı mı
canım benim iki tüpümde bağlı ve şimdiye kadar yumurta rezervlerim hep düşük seyrederdi
ama bu sefer benden 10 tane topladılar 2 transfer ettiler 5. gün emriyosuydu kaliteliydi ama 1 tanesi tutmuş olsun buna da şükür 4 tanede dondurduk
benim ilk negatiftan sonra 3 adet dönemi geçirdiler 4. adeete başladılar
yok cnm benim doktor hatası ameliyatta tüplerim yanmış şuandada az yumurta verebiliyom 9 yumurta vardı sadece 2 yumurta gelişti
bende öyle yaparım heralde fazla ara vermek istemiyorum
hayır canım bence yapıp 2. bir strese girme çünkü sonucun bana iyi geldi hayırlısı inş yaştan dolayı mı 2 oldu yoksa 3. tedavin falan mı
Geçmiş olsun canım nasıl yanmış nasıl böyle birşey yaparlar ne ameliyatı oldunki ?
inşallah gerek kalmayacak bunda tutacak
tşkler cnm mesane ve ışınla olmuştum 4 sefer operasyon yaşadım 10 sene önce ışın yakmış ve ameliyatlada açılma şansı kalmamış tek şansım tüpbebek napalım kader diyorum
Tekrar çok geçmiş olsun Hayırlısı olsun sağlıkla bebişlerin gelsinde canım. Biz elimizden geleni yapıp dua ediyoruz Herşey Allahtan.
İkiz yada tek diye birşey demedi drum aspirini bıraktırdı ve 3 hafta sonra ilk ultrasonda görücez herşeyi aşağıdan oluyor bu muayene dimibence bekle. ama kafana çok takılırsa yaptır ama ben olsaydım yaptırmazdım herhalde
senin acaba ikiz olabilir mi bi şey dedi mi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?