Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

aynen sana katılıyorum cnm sonuç ne olursa olsun buraya devam negatif olursa nekadar dinlendirirler bilmm ama sen tek jelmi kullanmıştın iğnede ekledilermi transferden sonra

Als canım kaçıncı gün embriyosuydu kaç hücreliydi ilk değerin ve katlanan değerin kaçtı merak ediyorum canım ve pozitif sonucunu öğrendikten önce ve sonra ne gibi belirtilerin oldu

canım benim iki tüpümde bağlı ve şimdiye kadar yumurta rezervlerim hep düşük seyrederdi
ama bu sefer benden 10 tane topladılar 2 transfer ettiler 5. gün emriyosuydu kaliteliydi ama 1 tanesi tutmuş olsun buna da şükür 4 tanede dondurduk

aynen sana katılıyorum cnm sonuç ne olursa olsun buraya devam negatif olursa nekadar dinlendirirler bilmm ama sen tek jelmi kullanmıştın iğnede ekledilermi transferden sonra

canım ben jel kullandım ve hala kullanıyorum şimdi günde 1 defa
yumurta rezervin mi az senin yoksa eşten kaynaklı mı

bide biz başarabilsek bu yumurta işini 2 verebiliyom mecburen ikinci gün emriyosu oluyo

Şükürler olsun canım tabiki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım banada 2 transfer edildi ve değerim bu yukarda yazmıştım
dr bana tekrarlamana gerek yok testi dedi ama ben yarın gidip tekrarlayayım diyorum

hayır canım bence yapıp 2. bir strese girme çünkü sonucun bana iyi geldi hayırlısı inş yaştan dolayı mı 2 oldu yoksa 3. tedavin falan mı

anladım canım hayırlısı olsun inş. ben de 35 yaşındayım ve 2. denemem nisan da ilk denemem olmuştu
tabi şimdi yaş itibarıyleçok stres yapıyoruz ay olacak mı yaşım gitti filan ama sakın sres yapma pozitif düşün çok dua et.

bence bekle. ama kafana çok takılırsa yaptır ama ben olsaydım yaptırmazdım herhalde
senin acaba ikiz olabilir mi bi şey dedi mi doktorun

tşkler cnm mesane ve ışınla olmuştum 4 sefer operasyon yaşadım 10 sene önce ışın yakmış ve ameliyatlada açılma şansı kalmamış tek şansım tüpbebek napalım kader diyorum

Tekrar çok geçmiş olsun Hayırlısı olsun sağlıkla bebişlerin gelsinde canım. Biz elimizden geleni yapıp dua ediyoruz Herşey Allahtan.

bence bekle. ama kafana çok takılırsa yaptır ama ben olsaydım yaptırmazdım herhalde
senin acaba ikiz olabilir mi bi şey dedi mi doktorun
İkiz yada tek diye birşey demedi drum aspirini bıraktırdı ve 3 hafta sonra ilk ultrasonda görücez herşeyi aşağıdan oluyor bu muayene dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…