Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

Okudum cnm hayırlısı hem bak ne güzel moralin yüksek inş 2. denemende kucağını alırsın :))

Bu kilolar başa dert sormayın yani çok sıkı yapıyorum aç kalmayarak bakalım eylül sonu hedefim 49 olmak şuan 55,3 kiloyum :))

Als ye bende çok sevimdim 9 ay sorunsuz bir gebelik geçirip miniğini kucağına almasını diliyorum :))
a.s.

olur mu hiç doğru diyosun arkadaşım bildin ne varsa paylaş tabiiii

Alssssssssssssss canım cok mutluyum
bugun bu 3,mutlulugm hamdolsun allahım bozulmasın allahım
bır arkadasım kızını kucagına aldı bugun,
bır arkadasım tupte pozıtıfı sonuc aldı
alscımmmmmmmmmmm canım benım oda kalp atısını duydu allahım hamdolsun sana hamdolsun canım sonuna kadar guzel gıder ınsallah canım yaaaaaaaaa

ammiiin canım ya çok sağolun inş. darısı tez zamanda başına

çok sağol canım doktorum şu an için iyi dedi çok şükür bir problem yok dedi kalp atışlarını bir duysan onu duyupta ağlamayan yoktur herhalde çok garip çok değişik bir duygu
allah inş. tez zaman da sizlere de nasip eder
ben 4 yıldan beri bu anı bekliyodum kendimi tutamadın napayım ağladım
sizlerede bol bol dua edicem
şimdi beni daha bir heyecan sardı daha çok dikkat etmeliyim

birde arkadaşlar neyaptıysam kabızlık yaşıyorum dün ilaç aldım ona rağmen bişi yok tavsiyeleriniz varmı kayısı falan yiyorum

Aminn. Canım çok sevindim inşallah bende ve diğer bütün arkadaşlarımızda bu heyecanı yaşar
Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

ikinci gün emriyosu ilk tedavimdeki gibi ozamanda 11 inci gün yaptırdım bundada 11 oluyor ama busefer 14 gün vermişler anlamadım

anladım canım hayırlısı olur inş. ama erken yaptırıp kendini üzme bence bilmiyorum 11. günde çıkar mı belki de çıkar inş.
kabızlığı sormuşsun ben kabak çekiredğini hergün yemiştim çok şükür hiç kabız olmadım senin doktorun da aysun hanım mıydı

birde arkadaşlar neyaptıysam kabızlık yaşıyorum dün ilaç aldım ona rağmen bişi yok tavsiyeleriniz varmı kayısı falan yiyorum

ben sabahları 3 kaşık kayısı kompostosu ve iki bardak ılığa yakın su içiyorum gün içindede meyve tüketiyorum genelde 3 ana 3 ara öğün besleniyorum

als cımmmmmmmmmmmmmmm dua et allahım sonuna kadar devam etsın bızede nasıp etsın
ınsalah hayal gıbı olan sey bızede bırgun gelır ınsallah

Als canım kaçıncı gün embriyosuydu kaç hücreliydi ilk değerin ve katlanan değerin kaçtı merak ediyorum canım ve pozitif sonucunu öğrendikten önce ve sonra ne gibi belirtilerin oldu

ilkindede selman beye sorup yaptırdım çok düşük çıkmıştı zaten belli oldu bunda inş durumum farklı pozitif olur normalde selman bey ama ilk tedavimde transfere kadar herşeyi aysun hanım yaptı bu sefer selman bey vardı o yaptı kim denk gelirse ben hepsinden memnunum

inş. canım allah razı olsun darısı hepinizin başına senin kaç gün kaldı sonuca

sonucumu aldım senin gibi bende bebişimi görmeyi ve duymayı bekliyorum canım
12.gün 139.5
14.gün 312 ydi değerim
bugün 15.günüm 3 hafta sonra ilk randevu ve dua ediyorum

normalde selman bey ama ilk tedavimde transfere kadar herşeyi aysun hanım yaptı bu sefer selman bey vardı o yaptı kim denk gelirse ben hepsinden memnunum

evet benimde laparaskopimi selman bey yapmıştı
ilk tedavimde selman bey de girmişti murat beyde
ama bu tedavimde hep aysun hanım girdi
melek gibi bir kadın ya sağolsun çok rahatlatıyor konuşmaları ile
gerçi selman bey ve murat bey de çok beyefendiler

ben sabahları 3 kaşık kayısı kompostosu ve iki bardak ılığa yakın su içiyorum gün içindede meyve tüketiyorum genelde 3 ana 3 ara öğün besleniyorum

tşkler cevabın için cnm bende denedim ama bakalım şimdi kabak çekirdeği deniycem zaten lavabodan hemen kalkıyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…