- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.961
canım darısı başınıza inş. senin ne kadar kaldı sonucunu almaya
canım çok sevindim gerçekten ALLAH tamamına erdirsin sağlıklı sıhatlı ee darısıda inşallah bizlere...
kısmetse cnm arife günü yaptırıcam 12 sinde yaptır dediler ama bekleemem
herkes aynı dertten müzdarip canım ya, kiloooooooo!! benimde bebeğimin kalp atışları duyulmadı, cts i günü kürtajla aldılar ne yazıkki, bende ikinci tedavi için çok sabırsızlanıyorum ama beklemem gerek... als bize güzel haberler verdi, bebişinin kalp atışlarını duymuş, çok sevindim...
tatlım benim yesinler senin o güzel dileklerini, inşallah kabul olur biler için edeceğin dua, artık kendine dahada bi dikkat et, ayağını üşütme, uyu falan, biliyorum bıktınız artık tavsiyelerimden sempatiksalakcinni ama napiim yaaa, korkuyorum, başıma geldi başınıza gelmesin die allah korusun...
Okudum cnm hayırlısı hem bak ne güzel moralin yüksek inş 2. denemende kucağını alırsın :))
Bu kilolar başa dert sormayın yani çok sıkı yapıyorum aç kalmayarak bakalım eylül sonu hedefim 49 olmak şuan 55,3 kiloyum :))
Als ye bende çok sevimdim 9 ay sorunsuz bir gebelik geçirip miniğini kucağına almasını diliyorum :))
a.s.
arife günü kaçıncı gün oluyor kaçıncı gün embriyosu
Alssssssssssssss canım cok mutluyum
bugun bu 3,mutlulugm hamdolsun allahım bozulmasın allahım
bır arkadasım kızını kucagına aldı bugun,
bır arkadasım tupte pozıtıfı sonuc aldı
alscımmmmmmmmmmm canım benım oda kalp atısını duydu allahım hamdolsun sana hamdolsun canım sonuna kadar guzel gıder ınsallah canım yaaaaaaaaa
canım allah hepinizden razı olsun keseyi geçen hafta salı günü görmüştüm bugün 6+4 günlük olmuş bebeğim inş. allahım iseyen herkese nasip etsin inşşş. sizlerede kucağınızı boş bırakmasın :))))
ikinci gün emriyosu ilk tedavimdeki gibi ozamanda 11 inci gün yaptırdım bundada 11 oluyor ama busefer 14 gün vermişler anlamadım
birde arkadaşlar neyaptıysam kabızlık yaşıyorum dün ilaç aldım ona rağmen bişi yok tavsiyeleriniz varmı kayısı falan yiyorum
Aminn. Canım çok sevindim inşallah bende ve diğer bütün arkadaşlarımızda bu heyecanı yaşar
Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
anladım canım hayırlısı olur inş. ama erken yaptırıp kendini üzme bence bilmiyorum 11. günde çıkar mı belki de çıkar inş.
kabızlığı sormuşsun ben kabak çekiredğini hergün yemiştim çok şükür hiç kabız olmadım senin doktorun da aysun hanım mıydı
inş. canım allah razı olsun darısı hepinizin başına senin kaç gün kaldı sonuca
normalde selman bey ama ilk tedavimde transfere kadar herşeyi aysun hanım yaptı bu sefer selman bey vardı o yaptı kim denk gelirse ben hepsinden memnunum
ben sabahları 3 kaşık kayısı kompostosu ve iki bardak ılığa yakın su içiyorum gün içindede meyve tüketiyorum genelde 3 ana 3 ara öğün besleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?