Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

inş. canım inş. iyi olacak
kızlar biraz yoruldum kusuruma bakmayın
biraz çıkıp ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum
kendinize iyi bakın hoşçakalın

baharcığım bu arada bi soru sormuşsun o arayı kaçırmışım
1.değerim 9. gün 92
11. gün 130
15. gün 380 lerdeydi biraz düşük arttı oda iki den teke düşmesinden dolayı imiş

iyi akşamlarrr:)))

hımm anladım canım benim değerler seninkilere yakınmış :))
inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız canım

Tebrik ederim ALS şükürler olsun olsun kalp atışını duymuşsun inşallah sorunsuz bir gebelik geçirir ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsın

kızlar, ankaradan serinmi serin bir günden hepinize günaydınnnnnnnn öpüyorum sizleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALS çok tebrik ederim canım, allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah. En yakın zamanda bize de duymayı nasip etsin. Bende bayramdan sonra dondurulumuşlarla deneyeceğim, inşallah bu sefer olacak allahın izniyle :)

alssss canım çok sevindim... tebrik ederim.. Allah sorunsuz şekilde tamamına erdirsin inşallah... pıtpıtları duyupta ağlamayan yoktur.. bende ağlamıştım :)))) insanın içinde oluşmaya çalışan bir kalp var.. nasıl güzel bir duygu... çok çokk sevindim...

bende iyiyim... mide bulantılarımla başım dertte biraz... onunla uğraşıyorum... başkada bi derdim yok çok şükür...

tuzlu bisküvi ye cnm yaa, bak üzüldüm şimdi, yanında herzaman tuzlu bisküvi bulundur, bulandıkça birer birer yersin, iyi gelir o, napalım artık biraz dayanacaksın cnm yaa, iyi bak bebişimize, o bizimmmmmmmmopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…