- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.001
İkiz yada tek diye birşey demedi drum aspirini bıraktırdı ve 3 hafta sonra ilk ultrasonda görücez herşeyi aşağıdan oluyor bu muayene dimi
inş. canım inş. iyi olacak
kızlar biraz yoruldum kusuruma bakmayın
biraz çıkıp ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum
kendinize iyi bakın hoşçakalın
inş. canım inş. iyi olacak
kızlar biraz yoruldum kusuruma bakmayın
biraz çıkıp ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum
kendinize iyi bakın hoşçakalın
baharcığım bu arada bi soru sormuşsun o arayı kaçırmışım
1.değerim 9. gün 92
11. gün 130
15. gün 380 lerdeydi biraz düşük arttı oda iki den teke düşmesinden dolayı imiş
iyi akşamlarrr:)))
kızlarrrrrrr geldim kalp atışını duydum bebişimin
allahım bugünlerime çok şükür yarabbim
çok güzel bir duygu kalp atışllarını duyduğum zaman kendimi tutamadım ağlamaktan bir hal oldum
bundan sonra bütün dualrım sizlere inşallah hepiniz tez vakitte hayırlısı ile bebeğinizin kalp atışarını duyarsınız
bugün 6+4 günlük olmuşuz teyzeleri :))))
çok güzel bir duygu kalp atışllarını duyduğum zaman kendimi tutamadım ağlamaktan bir hal oldum
bundan sonra bütün dualrım sizlere inşallah hepiniz tez vakitte hayırlısı ile bebeğinizin kalp atışarını duyarsınız
kızlar, ankaradan serinmi serin bir günden hepinize günaydınnnnnnnn öpüyorum sizleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar, ankaradan serinmi serin bir günden hepinize günaydınnnnnnnn öpüyorum sizleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmmm....nasılsınnn???olumunekankayizsmile
sağol tatlım bugün daha iyiyim, sen nasılsın bakiyim? sıcak havalar bunaltmıştı beni, bugünde öyle bir serinlik varki, süper yani zemuszemus
bende iyiyim... mide bulantılarımla başım dertte biraz... onunla uğraşıyorum... başkada bi derdim yok çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?