Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

aminn canım... aminnn....

kızlar selamlar, ne var ne yok bakiyim, kürtajdan sonra benim kanama sanki arttı gibi, doktorumu arayacağım birazdan, korkmaya başladım, adetmi oldum yoksa kürtaj kanamasımı arttı anlayamadım, bide adet ağrılarımda çok var, kürtajdan nekadar sonra adet olunuyor bilmiyorum, doktorumdan bi öğreniyim ya, kendimi rahatsız hissediyorum bugün, off bide öyel bi iş yoğunluğu varki napıcam bilmiyorumCADIARZU şaftım kaymış durumdakafamçokkarıştı

selam kızlar

Pozitifi öğrendikten sonraki 6.günüm ve göbeğimin alt kısmında ve bacak ile kasık aramda sancılarım oluyor bugün normal mi ne dersiniz? Hayırlısı.

Allahım şu mübarek günde inşallah bebişimizi sağlıkla kucağımıza alırız
İnşallah tedaviye başlayacak olanlarda güzel haberler alırlar yarabbim.

normal bnce canım
suan cunku bebegın yerlesme ıcınde
o da sancı kasılma yapar dıe bılıorum
san ozelden mesaj attım bakarsan sevınırım

normal cnm, kafana takıp sorun yapmamaya çalış lütfen....

soway ve esra saolun canım özele baktım msjını aldım esra sana öğleden sonra yapınca yazarım canım

canım benim de tam tersi kürtaj olalı bana 10 gün oldu belki 1 ped bile batmamıştır ama çok az da olsa geliyor tamamen kesilmiş deil inşallah kadir gecesine kesilir iyice sen dr.aradın mı ne dedi birde bana 2 tane hap verdi sende kullanıyormusun

bencede normal canım yorulmamaya dikkat et bol bol istirat et.iyi dileklerin için de ALLAH razı olsun isteyen herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…