- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.081
selam kızlar...
kaç gündür internet mortladı giremedim...
geçmişi okudum sovvay toparlanmışsın çok sevindim...güzel haberlerini bekliyorum..
ALS pıt pıtları duymuşsun gözünaydın..inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersin..darısı başıma..
nisam doktoruna gitmişsin...allah yolunu açık etsin canım..
bana gelince pazartesi akşam randevum var bebişimi ilk kez görcem...çok heycanlıyım....çok korkuyorum...
kalp atışlarını duymadan çizelgeyi yapmıycaktım ama dayanamadım yaptım...bu kkda en çok özendiğim şeydi doğrusu...
rabbim sağlıkla tamamına ermeyi nasip etsin...
bugün iki aylık bi kız bebek sevdim..çok tatlıydııı..eridim resmen yaaaa...kendi bebişim olsa ölürüm ben onaaaadelikafadulden...küçük aşkım benim..:asigim:
selam kızlar...
kaç gündür internet mortladı giremedim...
geçmişi okudum sovvay toparlanmışsın çok sevindim...güzel haberlerini bekliyorum..
ALS pıt pıtları duymuşsun gözünaydın..inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersin..darısı başıma..
nisam doktoruna gitmişsin...allah yolunu açık etsin canım..
bana gelince pazartesi akşam randevum var bebişimi ilk kez görcem...çok heycanlıyım....çok korkuyorum...
kalp atışlarını duymadan çizelgeyi yapmıycaktım ama dayanamadım yaptım...bu kkda en çok özendiğim şeydi doğrusu...
rabbim sağlıkla tamamına ermeyi nasip etsin...
bugün iki aylık bi kız bebek sevdim..çok tatlıydııı..eridim resmen yaaaa...kendi bebişim olsa ölürüm ben onaaaadelikafadulden...küçük aşkım benim..:asigim:
inşallah duyarsın canım hayırlısıyla benimde o çizelge hep yapmak idtediğim şey bakalım kısmet olur inşallahh
canım ya, seninde bebeişin olacak allahın izniyle, içini ferah tut yeterki cnm :ecrin_bebekpuyorumnanaktan
sağol mavicim inş.
inş. darısı başına biraz yoğundum
ayaklarımızı sürüyelim de arkamızdan gel bakalımmm
evet 6+4...
ben yaparım istersen...
ama kendim yaparım dersen...temmuz anneleri topiğine gir..orda resimli bi şekilde anlatmış çok kolay yaptım ben...
inşallah sonuna kadar sağlıkla gideceğin çizelgeyi yapmak tez zamanda nasip olsun...:Saruboceq::Saruboceq:
17.07.10 sat
23.04.11 beklenen doğum
ayyy aklıma valla bi şey gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?