Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

selam kızlar...
kaç gündür internet mortladı giremedim...
geçmişi okudum sovvay toparlanmışsın çok sevindim...güzel haberlerini bekliyorum..
ALS pıt pıtları duymuşsun gözünaydın..inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersin..darısı başıma..
nisam doktoruna gitmişsin...allah yolunu açık etsin canım..

bana gelince pazartesi akşam randevum var bebişimi ilk kez görcem...çok heycanlıyım....çok korkuyorum...
kalp atışlarını duymadan çizelgeyi yapmıycaktım ama dayanamadım yaptım...bu kkda en çok özendiğim şeydi doğrusu...
rabbim sağlıkla tamamına ermeyi nasip etsin...
bugün iki aylık bi kız bebek sevdim..çok tatlıydııı..eridim resmen yaaaa...kendi bebişim olsa ölürüm ben onaaaadelikafadulden...küçük aşkım benim..:asigim:

inşallah duyarsın canım hayırlısıyla benimde o çizelge hep yapmak idtediğim şey bakalım kısmet olur inşallahh

canım ya, seninde bebeişin olacak allahın izniyle, içini ferah tut yeterki cnm :ecrin_bebekpuyorumnanaktan

nisamcığım canım valla midem bulanıyor
dün akşam iki kez çıkarttım valla
başladık herhalde
mide bulantıları ile baş etmeye çalışıyorum
sende doktora gitmişsin rahim filmini ne zaman çektirecen

evet 6+4...
ben yaparım istersen...
ama kendim yaparım dersen...temmuz anneleri topiğine gir..orda resimli bi şekilde anlatmış çok kolay yaptım ben...

evet 6+4...
ben yaparım istersen...
ama kendim yaparım dersen...temmuz anneleri topiğine gir..orda resimli bi şekilde anlatmış çok kolay yaptım ben...

yap be canım sen yap ya çok yoğunum işyerinde
e seninle aramızda çok az varmış ya senin ilk adet tarihin neydi

benim 19 temmuzdu..
o zaman bilgilerini özelime yaz...
son adet tarihin
beklenen doğum tarihi
şifren
bide çizelgenin üstüne yazmak istediğin şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…