- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.041
canım belli oldu mu tek mi ikiz mi, takip edemedim burayı birkaç gündür... Bulantılar fena olsa gerek, bebeğin için dayanacaksın artık...
Çok şükür adet oldum kızlar yarın dr gideceğim geliştiricilere başlayacağım inşallah
Canım sonucu öğrenirken olan yoğun belirtiler mide bulantısı filan pek yok göbeğimin ordaki ağrılarda yok oldu belkide psikolojikti bilmiyorum şimdi ara ara kasıklarıma ağrılar giriyor
Karın şişiliğim jeli sürdükten sonra başlıyor taki yatana kadar devam ediyor gaz problemide
düşünmeden edemiyorum ve şu 3 haftayı hayırlısıyla geçirip sağlıkla sonuca ulaşsaydık canım
Birde sigara kullanan biriydim onu bırakmaya çalışıyorum 3-4 tane içiyorum onuda bırakırsam çok iyi olcak.
ben memorıalda tedavi oldum canım
angelciğim nisan ayı anneleri topiği var da ben mi görmedim.....
angellll nerdesin(((
buradayım hayatım.. Biraz işlerim vardı onları yaptım.. Işleri öyle savsakladım ki anlatamam.. Midem bulanıyor diye :)))) şimdi ilaç içiyorum gözümü açıyorum çok şükür...
buradayım hayatım.. Biraz işlerim vardı onları yaptım.. Işleri öyle savsakladım ki anlatamam.. Midem bulanıyor diye :)))) şimdi ilaç içiyorum gözümü açıyorum çok şükür...
ne işi kızım, ben iş yapma demedimmi, bak dövcemlmaz: lmaz: lmaz:
inşallah canım iyi haberlerini alırızÇok şükür adet oldum kızlar yarın dr gideceğim geliştiricilere başlayacağım inşallah
maşallah kızlar bugulll arkadaşımız da hamileymiş; çok sevindim.
biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür; ama kasık sancılarım ve aşırı gazım oluyo; şişkinlik daha doğrusu sanırım jelden?
arkadaslr aranızda histereskopi olan varmı.korkulucak bir işlemmi.olmadıysanız bile çokmu zor bir işlem bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz yrn olucamda
maşallah kızlar bugulll arkadaşımız da hamileymiş; çok sevindim.
biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür; ama kasık sancılarım ve aşırı gazım oluyo; şişkinlik daha doğrusu sanırım jelden?
sende çalışıyosun herhalde
ne işi kızım, ben iş yapma demedimmi, bak dövcemlmaz: lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?