Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canım belli oldu mu tek mi ikiz mi, takip edemedim burayı birkaç gündür... Bulantılar fena olsa gerek, bebeğin için dayanacaksın artık...

diğer kesede kalp atışını henüz göremedik... Kese şeklide ay şeklini almaya başlamış.. Doktorum %10 şanş verdi belki atak yapar dedi.. Ama pek umutlu değil... Sağlık olsun hakkımızda nasıl hayırlısıysa öyle olsun ... Tek olsun benim olsun dedim bende... üzülmedim ... Ama diğerinede bişey olursa korkusu yaşamıyor değilim.. Midem bulandıkça yok diyorum herşey yolunda :)))) yanlız bendeki terslik benim bulantılar akşamları başlıyor :)))

anladım canım inş. hayırlısı olsun benim kalp atımını bekleme süresinde karın şişliğim ve bazen ağrı oldu son zamanlarda uykum çok geliyor. 2-3 ngündür mide bulantılarım başladı

sigara konusunu da ayrı parantez açmak lazım eşim balkonda içip yanıma geliyor midem çok bulanıyor
senin de bence son zamanlarda mide bulantın başlayabilir belki de tiksinirsin

ALS canım inşallah bulantılarını sıkıntısız atlatırsın şu sigaradan tiksinme olayı bazen oluyor eşimde balkonda içiyor iftardan ve sahurdan sonra ama duş almak zorunda kalıyor çünkü kokuya dayanamıyorum belki onunki ağır sigara ondandır benim içitğim şu içindeki oranları çok düşük olan çok ince sigaralar varyda onlardan inşallah bırakıcam bebişim için

şu nisan anneleri topiği benimde gözüme ilişmişti sanki Gebelik bölümünde olabilir belki canım

angelciğim nisan ayı anneleri topiği var da ben mi görmedim.....

var canım :))) aylara göre genel paylaşımlarda nisan annelerini tıkla 2011 nisan anneleri topiği var... Orada herkes hemen hemen aynı dönemler olduğu için mesela merak ettiğin bişey olduğunda bir bakıyorsun aslında bütün gebelerde aynı belirtiler oluyor ohh diyorsun ben normalim :))))

maşallah kızlar bugulll arkadaşımız da hamileymiş; çok sevindim.

biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür; ama kasık sancılarım ve aşırı gazım oluyo; şişkinlik daha doğrusu sanırım jelden?

arkadaslr aranızda histereskopi olan varmı.korkulucak bir işlemmi.olmadıysanız bile çokmu zor bir işlem bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz yrn olucamda

dilserserin cnm çok ugurlu bir topik açtın.ama agustos ayı maalesef bitti.bu ay kaç hamişş çıktıı ya bu topikten bu aradaa herkesin bu aradaaa yenii anneligii hayırlıı olsun.darısıda bana olsun insaallahhh

catdog çok şükür canım çok mutlu oldum bebişin kalp atışlarıınıda duymuşsun darısı başıma inşallah sağlıkla bende duyarım bebişimin kalp atışlarını canım

Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

O şişlik ve gaz bende de oluyor özellikle geğirti jelin yan etkisinde yazıyor napıyım eşimde katlanmak zorunda :) pek hoş olmuyor ama

camım inş. allahım kucağına almayı da nasip etsin :))))

gunaydınnnnnnnnnnnn kızlar
ooooo masalah
kalp atısları duyulmus catdogcum senınde tekmı canım
hayırlsı olsun allahım hepınızın meleklerıne kucagınıza versın ınsalah su mubarek cumagununun hatrına ınsalah
kızlar banada dua edın unutmayın oılurmu
dun doktorumla gorustum
hıst.once rahım fılmı cekelım dedı
ınsalah sorun gozukmezse en kısa zmanda tedavıye basla derım dedı
cunku yumurta rezervın az dedı
hayırlısı canlarım
yıne uzun protokol denıcez
bende kurbana yakın denerım ınsallah
angellllllllllll canım dıkkat et kendıne
olsun canım tek olsun senın olsun
allahım cok sevınıyorum boyle sızı gordummu yaaaaaaa allahıma hamdolsun
alahım herkese banada nasıp etsın ınsallahhhhhhhh

arkadaslr aranızda histereskopi olan varmı.korkulucak bir işlemmi.olmadıysanız bile çokmu zor bir işlem bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz yrn olucamda

yok canım korkulacak bişey değil... kısa dönem bayıltıyolar seni.. anlamıyorsun hiçbişey...

canım çok sevindim.. kalp atışını duymak ne tuhaf değil mi?

sende çalışıyosun herhalde

çalışıyorum hayatım.. ama gözüm uykuda:)))

ne işi kızım, ben iş yapma demedimmi, bak dövcem lmaz:lmaz:lmaz:

yok bacım evi b..k götürüyor ama ben ev işi yapmıyorum... masa başı işlerim var onları yaptım.. ben senin sözünden çıkarmıyım hiç :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…