Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

tamam teyzesi bakarım bebişimize :)))) elma yiyorum birde naneli şeker iyi geliyor.. doktor ilaç verdi am içince nevrim dönüyor 1 saat... 3.ayın sonunda geçer dio doktorum.. daha 1 ay var ((

günaydın arkadaşlar transfer gününü saymassak 5 inci gündeyim ama hala bi değişme belirti yok takmıyım diyorum ama karamsarlığa düşmeye başladım

tamam teyzesi bakarım bebişimize :)))) elma yiyorum birde naneli şeker iyi geliyor.. doktor ilaç verdi am içince nevrim dönüyor 1 saat... 3.ayın sonunda geçer dio doktorum.. daha 1 ay var ((

dayanabilyorsan ilaç alma güzelim ya, elinden gelebildiği kadar dayanmaya çalış, evet nanaeli şekerinden ye, peynir ye, ama mümkün olduğunca ilaç almamaya çalış...

ALS çok tebrik ederim canım, allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah. En yakın zamanda bize de duymayı nasip etsin. Bende bayramdan sonra dondurulumuşlarla deneyeceğim, inşallah bu sefer olacak allahın izniyle :)

canım çok sağol hepinize dua ediyorum inş. tez vakitte rabbim nasip eyler

sağol canım gerçekten öyle. arkandan geliyorum .senin ne kadarlık oldu benim bugün 6+5 oldu inş.
benimde bulantılar 2 gündür başladı

günaydın arkadaşlar transfer gününü saymassak 5 inci gündeyim ama hala bi değişme belirti yok takmıyım diyorum ama karamsarlığa düşmeye başladım

canım dünde deim sana belirti arama kafana takma rahat ol.
he bu arada özlemyalçınkaya da bizim le aynı hastanede o da senin arkandan geliyor haberin var değil mi

canım belli oldu mu tek mi ikiz mi, takip edemedim burayı birkaç gündür... bulantılar fena olsa gerek, bebeğin için dayanacaksın artık...

canım dünde deim sana belirti arama kafana takma rahat ol.
he bu arada özlemyalçınkaya da bizim le aynı hastanede o da senin arkandan geliyor haberin var değil mi

aramıyorum desemde pek rahat değilim cnm özlemle tanıştık görüşüyoruz inş senlede tanışmak kısmet olur cnm

emim rahat olmaya çalış canım karamsarlığa kapılma pozitif düşünmeye çalış dinlen keyfine bak kendini yorma dua et canım

Çok şükür adet oldum kızlar yarın dr gideceğim geliştiricilere başlayacağım inşallah

bahar nasıl gidiyo hamilelik bakalım

Canım sonucu öğrenirken olan yoğun belirtiler mide bulantısı filan pek yok göbeğimin ordaki ağrılarda yok oldu belkide psikolojikti bilmiyorum şimdi ara ara kasıklarıma ağrılar giriyor
Karın şişiliğim jeli sürdükten sonra başlıyor taki yatana kadar devam ediyor gaz problemide
düşünmeden edemiyorum ve şu 3 haftayı hayırlısıyla geçirip sağlıkla sonuca ulaşsaydık canım
Birde sigara kullanan biriydim onu bırakmaya çalışıyorum 3-4 tane içiyorum onuda bırakırsam çok iyi olcak.

ben memorıalda tedavi oldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…