Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

günaydın baharnaz
birşey sormak istiyorum.akıntın oluyormu senin benim pek olmuyorda.bazı sitelerde su gibi akıntıdan bahsediyolar da kafama takıldı.

canım şeffef akıntı diyorsan yok öyle birşey ama bazen su gibi birşey geliyor ama akıntı filan değil ben kullandığım progestoren jelin etkisi diye düşünüyorum canım ıslaklık oluyor sanki ne olduğunu hiç görmüyorum ama :) ama kafana takma

çizelgelerde maşallah çok güzel olmuş kızlar
İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

çok tuhaf bir duygu birşeyler geliyor evet kesin kanamam geldi diyorum koşuyorum lavaboya çok şükür birşey yok.psikolojik mi bilmiyom.hayırlısı allahtan..ben de bayramdan sonra 14eylül de ilk ultrasona gidicem kısmetse.şu an 5+3 üm.

Canem bende öyle kanamam filan oldu zannediyorum çünkü benim sancılarımda oluyor o yüzden de biraz huzursuz bekleyişim sürüyor
Allahın izniyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
ben kaç oluyorum 1 ağustos reglimdi. Kaç gün sonra ilk muayene nerde olucaksın

baharcım sen 4+6 sın yarın 5+0 olacaksın
benim 6+4 de kalp atışları duyulmuştu 1 hafta öncesindede yani yaklaşık 5+4 lerde kese gözükmüştü

kızlar çok midem bulanıyor ne yaptıysam geçmedi ((

canım ağzına sürekli birşeyler al tuzlu leblebi, tuzlu çubuk kraker, ve sık sık az az beslen günde 7 öğün ayarla saatlerini öyle beslenmeye özen göster belki hafifler canım

hesaplaman için tşkler

saol canım ALLAH razı olsuninşallah sende sağlıklı sıhatlı bir şekilde bebişini kucağına alırsın

kızlar hepinizi öpüyorum, çıkıyorum ben, mesaim bitti, kocamla gezicez alışveriş yapıcaz bugün, kendime güzel güzel elbiseler alıcam, ohh ohhhhh:)) aslında hamileleik elbiseleri alacaktım güya ama kısmet olmadı napalım, bende güzel güzel şık şık elbiseler alıcam, bayramlıklar alıcam zemuszemusbayanssulusmile kendimi salmıştım bu aralar, bari biraz bakıım yapıyım, görüşürüz artık, ben pzt açabiliyorum, ozamana kadar aman haaa dikkat edin kendinize, yoksa çok fena yaparım sizleri ona göre lmaz: ÖPÜLDÜNÜZ...

en iyisini yapıosun canım bende aynen hiç evde durmuyorum geziyorum sürekli tedaviye başlıcam die işten ayrılmıştım biraz kafa dinliycem aman ölmiycekmiyiz hep içe ata ata kendimize yapıyoruzz her şeyin vakti var vakti gelince hamilelik te alırız inşallahhh

runne nasılsın nasıl gidiyor canım,emim sen nasılcın hala belirti aramıyosun umarım

hersey aynı sekilde devam ediyor 14 eyllül regl günüm bakalım hayırlısı sen neler yapıyorsun

anladım canım bişey sorcam idrar rengin sarı mı benim tek belirtim buydu,bende geziyorum annemgil felan biraz işe başlamıycam belki de tedavi sonucuma kadar düşünmiycem evde kafa dinliycem ve fazla ara vermeden tekrar düşünüyoruz tabi genetik tanı sonucuma göre babam sağolsun biraz destek çıkacak çünkü kolay deil bu geçen seneden bu yana 3.olacak tüp bebek inşallah bu safer alırım kucağıma sağlıklı bir şekilde ama olmazsa galiba bir daha denemem yuvadan evlat edinmeyi düşünüyorum tabi eşime demedim bunu çünkü kendim çok yıpranıyorum manen

als nasıl gidiyor canım bebiş nasıl galiba seni üzüyor biraz ama bulantı gebelikte iyi birşeymiş

soway doktoruna sordun mu kanama olayını cnm

aaa, sordum cnm ya, valla herşeyin normal olduğunu söyledi, ama endişe duyarsam ultrasona alabileceğini söyledi, bende beklemeyi tercih ettim, bugün hiç ağrım yok şükür, sanırım gittikçe düzeliyorum cnm, moral olarak da iyi olduğum zamanlar anlıyorumki daha çabuk düzeliyorum:)) görüşürüz cnm, öptüm tekrar...

bence borç harç devam et bırakma zaten çok zamanımız yok sen kaç yasındaydın
benim rengim koyu sarı.
yuvadan çocuk almnak hiç kolay degil alsan bile bi süre sonra gerçekleri anlatacaksın
kendi ailesini arayacak ve bu snn için yokluguından daha zor bi acı

bence o fikri
kafandan at allah a sürekli dua et kendimize versin
umudunu hiç yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…