- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.121
günaydın baharnaz
birşey sormak istiyorum.akıntın oluyormu senin benim pek olmuyorda.bazı sitelerde su gibi akıntıdan bahsediyolar da kafama takıldı.
canım şeffef akıntı diyorsan yok öyle birşey ama bazen su gibi birşey geliyor ama akıntı filan değil ben kullandığım progestoren jelin etkisi diye düşünüyorum canım ıslaklık oluyor sanki ne olduğunu hiç görmüyorum ama :) ama kafana takma
kızlar çok midem bulanıyor ne yaptıysam geçmedi((
Kızlar saolun verdiğiniz rahatlatıcı sözler için
şuan biraz daha iyiceyim . hayırlısı inşallah sağlıkla bebişimi görürüm.
Mavi pazartesi randevun varmış canım hadi hayırlısı heyecan, bekleyiş hep devam ediyor
Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Mersenem soway Allah izin verirse Kadir gecesi sizler için dua ederim canım benim
Als işyerinde kendini fazla yorma naz yap arkadaşlarına nolcak seni idare etsinler canım
kızlar hepinizi öpüyorum, çıkıyorum ben, mesaim bitti, kocamla gezicez alışveriş yapıcaz bugün, kendime güzel güzel elbiseler alıcam, ohh ohhhhh:)) aslında hamileleik elbiseleri alacaktım güya ama kısmet olmadı napalım, bende güzel güzel şık şık elbiseler alıcam, bayramlıklar alıcam zemuszemusbayanssulusmile kendimi salmıştım bu aralar, bari biraz bakıım yapıyım, görüşürüz artık, ben pzt açabiliyorum, ozamana kadar aman haaa dikkat edin kendinize, yoksa çok fena yaparım sizleri ona görelmaz: ÖPÜLDÜNÜZ...
kızlar herkese iyi günler çıkıyorum :))))
runne nasılsın nasıl gidiyor canım,emim sen nasılcın hala belirti aramıyosun umarım
hersey aynı sekilde devam ediyor 14 eyllül regl günüm bakalım hayırlısı sen neler yapıyorsun
soway doktoruna sordun mu kanama olayını cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?