- 14 Ekim 2009
- 2.340
- 97
- 163
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.161
emim arkadaşım bi sen kaldın nasıl acaba
canım slm.
Emre bey ivi tüp bebek merkezine geçti. florance bıraktı. belki geçtiği yerde sgk vardır canım.
Bu arada bn bugün kan test yaptm 9. günümdü bugün ve değerim 44 çıktı. Pazartesi tekrar yapacağım inşallah dğer katlanır.
slm kızlarben geldim bebeğim 9 haftanın içinde ama 3 kez kanama geçirdim hastanede yattımdüşük riski var şimdi annemlerdeyim hiç kalkmadan yatıyorum sadece wc ye gidip yatıyorum dun usg de gördüm organlarıda olmaya başlamış bu arada midemçok bulanıyor moralımbozuk hep yatıyorum hapis gibi durum bole işte kızlar soway sana da çok üzüldüm canım
kızlarr bu mübarekk günde ramazanın son günlerinde kadir gecesinde dileklerimiz kabul olur insaallah.insaallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavusuruz.insaallahh bu ay hepimiz müjdeli haberler alırızz..
mersenem merhaba nasılsın cnm
kızlar hepinize selam öncelikle hepinize bu bekleme sürsinde Rabbimden sabır ve kolaylıklar diliyorum.
İnşallah hepiniz o güzel sunucu alırsınız hayırlısıyla arkadaşlar....
size sormak istediğim bişey var; ben ist avrupa yakasında iyi güleryüzlü tebrübeli bi doktor arıyorum; tüp bebek doktorumdan çok ama çok memnun olmama rağmen sgk anlaşması olan bi kuruma geçmek zorundayım.
doktor önerilerinizi bekliyorum lütfen :))))
canım ben 5+3 de keseyi görmüştüm kalp atımı için erken ama keseyi görebilirsin sanırım :)))
ay godesçimçok ama çook tebrik ediyorum canım maşallah değerin çok güzel benim de 9. günüm 44 çıkmıştı ay çok güzel böyle de artar inşallah; çok sevindim canım tebrikler kocaman :))))))):teytey::hooray:
godesçim ben perşembe günü ıvı daydım.muayeneye gittim emre beye; dediğin gibi konuştum ama sgk yok o kurumda da canım.muayenede devam etsem bile doğum çok pahalı olucak benim için çok kafam karıştı.emre beyde devam etmek çok istiyorum ama şartlar...iyi bi doktor varsa bildiğin canım tavsiyelerini beklerim ....
kızlarr bu mübarekk günde ramazanın son günlerinde kadir gecesinde dileklerimiz kabul olur insaallah.insaallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavusuruz.insaallahh bu ay hepimiz müjdeli haberler alırızz..
dilserserin geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve bebeğin sağlıklıdır ve seni bırakmaz canım
godes bence çok erken yapmışsın gününde yapmalısın canım inşallah değerin katlanır ve sevinci paylaşırız
emim sende yarın mı yapıcaksın
inşallah güzel haberler verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?