Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

bende tüp bebek yaptırdım bugün 15 .gün
9. gün degerim 31.25 ti
12.gün degerim 196.2
14.gün degerim de 495.2
doktorum muhtemelen ikiz dedi
çarşamba kalp atışı dinlenecek
sizcede ikizmi acaba

bence ikiz değildir. aslında 48 saat değil 36 saatte bir ikiye katlanıyor değerler. sizin de uygu bir biçimde katlanmış. benim 14. gün 800 küsürdü. 3. gün embriyosuydu. tek embriyo konuldu ve tek gebelik şeklinde devam ediyorum. ikiz istenilen bir durum değil çok riskli. rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin aminnn.

kızlarr bu mübarekk günde ramazanın son günlerinde kadir gecesinde dileklerimiz kabul olur insaallah.insaallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavusuruz.insaallahh bu ay hepimiz müjdeli haberler alırızz..

ay godesçimçok ama çook tebrik ediyorum canım maşallah değerin çok güzel benim de 9. günüm 44 çıkmıştı ay çok güzel böyle de artar inşallah; çok sevindim canım tebrikler kocaman :))))))):teytey::hooray:

godesçim ben perşembe günü ıvı daydım.muayeneye gittim emre beye; dediğin gibi konuştum ama sgk yok o kurumda da canım.muayenede devam etsem bile doğum çok pahalı olucak benim için çok kafam karıştı.emre beyde devam etmek çok istiyorum ama şartlar...iyi bi doktor varsa bildiğin canım tavsiyelerini beklerim ....

Rabbim yardımcı olsun canım; ama riskli zamanları atlatmamıza az kaldı hayırlısıyla inşallah 12. hafta ya kadar bi daha hiç sorun yaşamazsın canım.Rabbim bebeklerimizi korusun hayırlısıyla inşallah.
Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:.....

kızlarr bu mübarekk günde ramazanın son günlerinde kadir gecesinde dileklerimiz kabul olur insaallah.insaallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavusuruz.insaallahh bu ay hepimiz müjdeli haberler alırızz..

inş cnm dualarımız kabul olurda bizlerde burdan pozitifleri yazarız allahım hayırlısını vern hepimiz için

Beylikdüzü medicana aysun hanımı tavsiye ederim

günaydın kızlar
evet aysun hanım hem tecrübeli hem de oldukça güleryüzlü bir doktor
tabii ben evimin yakın olmasından dolayı orayı tercih etmiştim isabetli karar almışım çok şükür :))))

günaydın kızlar

emim canım 11.günde bakılıyormuş güzel haberlerini alırız

nese canım ilk muayenede anlaşılır ikiz mi tekmi sağlıkla gelsinlerde canım ikiz yada tek önemli değil.

Mersenem , soway ve diğer arkadaşlar sizlere dün gece dua ettim canım
İnşallah isteyen herkes babişlerine kavuşur.

canım çok teşekkür ederim. Bugün saat 1:00 2. kan testim var bugün 11. günüm bakalım artmışmı değer. Çok heyecanlıyım acayip sanki saatlar geçmek bilmiyor tatlım.
Muaynen nasıl geçti canım. Herşey yolundadır inşallah. Birde muayne için ödeme yaptınmı canım.
Canım benim kadın doğumcu doktorum kaan kocatepe banada emre beyi o önermişti zaten. Ben kaan beye gitmeye devam edeceğim çok memn unum kendisinden fakat özel muaynenesi var ve sgk geçmiyor malesef.

ya canım haklısın erken yapım bniliyorum ama birde bana sor dayanamadım daha fazla. Bugün 11. günüm tekrar baktırıcam bakaklım değerim güzel bir şekilde artmışmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…