- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.141
runne nasılsın nasıl gidiyor canım,emim sen nasılcın hala belirti aramıyosun umarım
nasıl gidiyor test sonucunu alır almaz yaz buraya çok mrk ediyorum
benimde aynı madensuyu ve sakız öneririm şişkinlige ii geliyor
canım ya inş ii seylerin belirtisidir
bence borç harç devam et bırakma zaten çok zamanımız yok sen kaç yasındaydın
benim rengim koyu sarı.
yuvadan çocuk almnak hiç kolay degil alsan bile bi süre sonra gerçekleri anlatacaksın
kendi ailesini arayacak ve bu snn için yokluguından daha zor bi acı
bence o fikri
kafandan at allah a sürekli dua et kendimize versin
umudunu hiç yitirme
anladım canım benim hiç ağrım felan olmamıştı zaten sen hap kullanıyrmusun benm haplar yeni bittiaaa, sordum cnm ya, valla herşeyin normal olduğunu söyledi, ama endişe duyarsam ultrasona alabileceğini söyledi, bende beklemeyi tercih ettim, bugün hiç ağrım yok şükür, sanırım gittikçe düzeliyorum cnm, moral olarak da iyi olduğum zamanlar anlıyorumki daha çabuk düzeliyorum:)) görüşürüz cnm, öptüm tekrar...
kızlar hepinize selam öncelikle hepinize bu bekleme sürsinde Rabbimden sabır ve kolaylıklar diliyorum.
İnşallah hepiniz o güzel sunucu alırsınız hayırlısıyla arkadaşlar....
size sormak istediğim bişey var; ben ist avrupa yakasında iyi güleryüzlü tebrübeli bi doktor arıyorum; tüp bebek doktorumdan çok ama çok memnun olmama rağmen sgk anlaşması olan bi kuruma geçmek zorundayım.
doktor önerilerinizi bekliyorum lütfen :))))
catdogcugum jıneklojı bolumnde ısmıylen yerıylen doktorlar bolumu var ıstersen bak oraya
kızlar hepinize selam öncelikle hepinize bu bekleme sürsinde Rabbimden sabır ve kolaylıklar diliyorum.
İnşallah hepiniz o güzel sunucu alırsınız hayırlısıyla arkadaşlar....
size sormak istediğim bişey var; ben ist avrupa yakasında iyi güleryüzlü tebrübeli bi doktor arıyorum; tüp bebek doktorumdan çok ama çok memnun olmama rağmen sgk anlaşması olan bi kuruma geçmek zorundayım.
doktor önerilerinizi bekliyorum lütfen :))))
slm kızlarben geldim bebeğim 9 haftanın içinde ama 3 kez kanama geçirdim hastanede yattımdüşük riski var şimdi annemlerdeyim hiç kalkmadan yatıyorum sadece wc ye gidip yatıyorum dun usg de gördüm organlarıda olmaya başlamış bu arada midemçok bulanıyor moralımbozuk hep yatıyorum hapis gibi durum bole işte kızlar soway sana da çok üzüldüm canım
slm kızlarben geldim bebeğim 9 haftanın içinde ama 3 kez kanama geçirdim hastanede yattımdüşük riski var şimdi annemlerdeyim hiç kalkmadan yatıyorum sadece wc ye gidip yatıyorum dun usg de gördüm organlarıda olmaya başlamış bu arada midemçok bulanıyor moralımbozuk hep yatıyorum hapis gibi durum bole işte kızlar soway sana da çok üzüldüm canım
Bende seni merak ediyodum...İnşallah sonu benim gibi olmaz..Biliyosun 10. haftaya girerken bebeğimin kalbi durmuştu..Benimde lekelenmelerim vardı...Doktorum bana eğer sağlıklı bi bebekse bişey olmaz değilse vücut onu öğütmeye çalışır dedi...Senin bebeğin eğer sağlıklı ise bişeycik olmaz...O günler çok zor..İnsan yattıkça sadece bunu düşünüyo..Her tuvalete gidişim bi işkenceydi..Geceleri sağa sola bile dönmeden yattım..Ayaklarımın altında bi yastık..Ne oldu.......Rabbim hayırlısını versin hakkında...
dilserserin geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve bebeğin sağlıklıdır ve seni bırakmaz canım
godes bence çok erken yapmışsın gününde yapmalısın canım inşallah değerin katlanır ve sevinci paylaşırız
emim sende yarın mı yapıcaksın
inşallah güzel haberler verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?