Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

runne nasılsın nasıl gidiyor canım,emim sen nasılcın hala belirti aramıyosun umarım

yok cnm aramıyorum belirti falan zaten 3 gündür karn ağrısı çekiyorum şaşırdım kaldım şişlik biyandan saldım artık zaten teste 3 gün kalı hayırlısı bakalım sen nasılsın

nasıl gidiyor test sonucunu alır almaz yaz buraya çok mrk ediyorum

nasıl gidiyor test sonucunu alır almaz yaz buraya çok mrk ediyorum

nasıl olsun cnm ya beklemeye devam bikaç gündür baya sıkıntılıım karın ağrısı ateş basması şişlik falan mahvoldum jelin etkileri sanırım tabiki sonucu hemen yazarım senin nasıl gidiyo

öyle canım devam etmek istiyorum ama artık gözüm korktu zaten gebe kalsamda kucağıma alıp eve gelene kadar sevinemem sanırım neyse hayırısı ben 22 yaşındayım canım sen, bir de şişkinlk ve gaz olması iyi bende de olmuştu inşallah iyi haberlerini alırım canım

anladım canım benim hiç ağrım felan olmamıştı zaten sen hap kullanıyrmusun benm haplar yeni bitti

kızlar hepinize selam öncelikle hepinize bu bekleme sürsinde Rabbimden sabır ve kolaylıklar diliyorum.
İnşallah hepiniz o güzel sunucu alırsınız hayırlısıyla arkadaşlar....

size sormak istediğim bişey var; ben ist avrupa yakasında iyi güleryüzlü tebrübeli bi doktor arıyorum; tüp bebek doktorumdan çok ama çok memnun olmama rağmen sgk anlaşması olan bi kuruma geçmek zorundayım.
doktor önerilerinizi bekliyorum lütfen :))))

catdogcugum jıneklojı bolumnde ısmıylen yerıylen doktorlar bolumu var ıstersen bak oraya

canım slm.
Emre bey ivi tüp bebek merkezine geçti. florance bıraktı. belki geçtiği yerde sgk vardır canım.
Bu arada bn bugün kan test yaptm 9. günümdü bugün ve değerim 44 çıktı. Pazartesi tekrar yapacağım inşallah dğer katlanır.

slm kızlarben geldim bebeğim 9 haftanın içinde ama 3 kez kanama geçirdim hastanede yattımdüşük riski var şimdi annemlerdeyim hiç kalkmadan yatıyorum sadece wc ye gidip yatıyorum dun usg de gördüm organlarıda olmaya başlamış bu arada midemçok bulanıyor moralımbozuk hep yatıyorum hapis gibi durum bole işte kızlar soway sana da çok üzüldüm canım

geçmiş olsun canım düşük riskin varsa radyosyondan uzak dur ben de 12 gün önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve nete oturdum mu hep bir ağrı olurdu uzanınca geçerdi araştırdım radyosyon düşüğe yol açanların 2.şıkkı oluyor kendine çok dikkat et çünkü çok zor ALLAH kimseye yaşatmasın hastanede herkez bebeğini kucağına sarıp giderken ben göz yaşlarımla düşen bebeğime ağlıyordum....

Bende seni merak ediyodum...İnşallah sonu benim gibi olmaz..Biliyosun 10. haftaya girerken bebeğimin kalbi durmuştu..Benimde lekelenmelerim vardı...Doktorum bana eğer sağlıklı bi bebekse bişey olmaz değilse vücut onu öğütmeye çalışır dedi...Senin bebeğin eğer sağlıklı ise bişeycik olmaz...O günler çok zor..İnsan yattıkça sadece bunu düşünüyo..Her tuvalete gidişim bi işkenceydi..Geceleri sağa sola bile dönmeden yattım..Ayaklarımın altında bi yastık..Ne oldu.......Rabbim hayırlısını versin hakkında...

geçmiş olsun canım aynen bende senin yazdıklarını yaşadım tuvalete gitmek istemezdim yastık koyardım ayağıma ama sonuç gitti bebeğim inşallah kimse yaşamaz bunları çok zor bir şey...

dilserserin geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve bebeğin sağlıklıdır ve seni bırakmaz canım

godes bence çok erken yapmışsın gününde yapmalısın canım inşallah değerin katlanır ve sevinci paylaşırız

emim sende yarın mı yapıcaksın

inşallah güzel haberler verirsiniz

yok cnm ben arife günü yapıcam 11. gün oluyo 11 erken değildir ilkindede öyle yaptım sen nasılsın nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…