- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.181
hımm canım kalp atışı en erken ne zaman duyulur hiç okudunmu diğer topiclerde
günaydın kızlar
emim canım 11.günde bakılıyormuş güzel haberlerini alırız
nese canım ilk muayenede anlaşılır ikiz mi tekmi sağlıkla gelsinlerde canım ikiz yada tek önemli değil.
Mersenem , soway ve diğer arkadaşlar sizlere dün gece dua ettim canım
İnşallah isteyen herkes babişlerine kavuşur.
Canem bende öyle kanamam filan oldu zannediyorum çünkü benim sancılarımda oluyor o yüzden de biraz huzursuz bekleyişim sürüyor
Allahın izniyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
ben kaç oluyorum 1 ağustos reglimdi. Kaç gün sonra ilk muayene nerde olucaksın
günaydın kızlar
nese canım ilk muayenede anlaşılır ikiz mi tekmi sağlıkla gelsinlerde canım ikiz yada tek önemli değil.
amin canım inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini
senin ilk denemen mi baharnazcım benim ilk denememde düşük olmuştu o yüzden bende tedirginim.allah bebişlerimizi korusun.
canım sen şu an 5+1 oluyorsun ben 5+5 şim bugün
14 eylül ilk ultrason randevum ozaman 6+6 olucam
tşkr ederim iyiyim cnm seni sormalı çok az kaldı hadi iyi haberlerini bekliyorum
tşkler bende iyi olmaya çalışıyorum evet az kaldı inş güzel haberler veririm allah razı olsun hepinizden rabbim hepimize versin inş
günaydın kızlar
mrb arkadaşlar az önce hastaneden geldim ilk ultrasyonuma girdim ve çok şükür keseyi gördüm...5hafta 4 günlük olmuş daha çok minik yani...kalp atışı henüz duyulmazmı bu haftalarda ama yolc kesesi ni gördüğünü ve bunun iyiye işaret olduğunu döledi doktor şimdilik herşey normal 20 eylülde kalp atışı için gideceğimizi söylediii...yolc kesesi hakkında bilgi sahibi olan varmı ....bu iyiye mi işaret arkadaşlar ...
mrb arkadaşlar az önce hastaneden geldim ilk ultrasyonuma girdim ve çok şükür keseyi gördüm...5hafta 4 günlük olmuş daha çok minik yani...kalp atışı henüz duyulmazmı bu haftalarda ama yolc kesesi ni gördüğünü ve bunun iyiye işaret olduğunu döledi doktor şimdilik herşey normal 20 eylülde kalp atışı için gideceğimizi söylediii...yolc kesesi hakkında bilgi sahibi olan varmı ....bu iyiye mi işaret arkadaşlar ...
çok mutuluyum
9. gün 44
11. gün 80,53
doktorum 13. gün tekrar istedikan testi inşallah böyle güzel devam eder.
Hala sevinemiyorum ya heran kötü bişey olacakmış gibi
çok mutuluyum
9. gün 44
11. gün 80,53
doktorum 13. gün tekrar istedikan testi inşallah böyle güzel devam eder.
Hala sevinemiyorum ya heran kötü bişey olacakmış gibi
canım çok teşekkür ederim. Bugün saat 1:00 2. kan testim var bugün 11. günüm bakalım artmışmı değer. Çok heyecanlıyım acayip sanki saatlar geçmek bilmiyor tatlım.
Muaynen nasıl geçti canım. Herşey yolundadır inşallah. Birde muayne için ödeme yaptınmı canım.
Canım benim kadın doğumcu doktorum kaan kocatepe banada emre beyi o önermişti zaten. Ben kaan beye gitmeye devam edeceğim çok memn unum kendisinden fakat özel muaynenesi var ve sgk geçmiyor malesef.
ilk bebeğin düşmüş canım çok geçmiş olsun sebebi neymiş öğrenebildin mi ikisinin arasında kaç ay süre var cnm,inşallah bu bebişin sağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağında olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?