Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

sağolasın arkadaşım, allah kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini
senin ilk denemen mi baharnazcım benim ilk denememde düşük olmuştu o yüzden bende tedirginim.allah bebişlerimizi korusun.
canım sen şu an 5+1 oluyorsun ben 5+5 şim bugün
14 eylül ilk ultrason randevum ozaman 6+6 olucam

Babybaby canım ilk denemem inşallah sağlıkla bebişimizin kalp atışlarınızı duyarız sağlıkla yola devam ederiz.
aramızda 4 gün var ama drum bana ilk muayene 3 hafta sonra dedi oda 21 eylüle filan geliyor

ALLAH razı olsun canım bende ettim hepimize inşallah rabbim kabul eder hiç bir zaman ümidimi kesmedim

ilk bebeğin düşmüş canım çok geçmiş olsun sebebi neymiş öğrenebildin mi ikisinin arasında kaç ay süre var cnm,inşallah bu bebişin sağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağında olur

inş cnm ya en büyük dileğimiz bu inş sende en kısa zamanda bebişini görürsün cnm

mrb arkadaşlar az önce hastaneden geldim ilk ultrasyonuma girdim ve çok şükür keseyi gördüm...5hafta 4 günlük olmuş daha çok minik yani...kalp atışı henüz duyulmazmı bu haftalarda ama yolc kesesi ni gördüğünü ve bunun iyiye işaret olduğunu döledi doktor şimdilik herşey normal 20 eylülde kalp atışı için gideceğimizi söylediii...yolc kesesi hakkında bilgi sahibi olan varmı ....bu iyiye mi işaret arkadaşlar ...

gözünaydın canım bende 5+4 de kesyi görmüştüm bebek için erken henüz inşallah bebeişinide duyarsın

tabiiki iyiye işaret inş.allahın izniyle kalp atışını duyacaksın.

çok mutuluyum
9. gün 44
11. gün 80,53
doktorum 13. gün tekrar istedikan testi inşallah böyle güzel devam eder.
Hala sevinemiyorum ya heran kötü bişey olacakmış gibi

çok mutuluyum
9. gün 44
11. gün 80,53

inşallah kötü bir şey olmaz canım seni çok iyi anlıyorum hayırlısı her şeyin

çok mutuluyum
9. gün 44
11. gün 80,53

ıyı dusun ıı olsun
saglıklan kucagına bebegını alırsın ınşşşşşşşş

als17 ve özlem yalçınkaya kızlar çok teşekkür ederim aysun hn.mı ben de duymuştum sizden de olumlu şeyler duyduğum iyi oldu; beylikdüzü benim için uzak ama aklımda olsun tabi.
çok teşekkürler arkadaşlar :)))))

canım öncelikle inşallah şuan çok güzel değerler almışsındır canım; keşke yarın yapsaydın:) emre bey bana 9.gün değerimi haber verdiğimde tamam artık 12.günü bekle demişti:))))
hayırlısı olsun inşallah güzel güzel artmıştır değerin canım.
canım muayenem çok güzel geçti meleğimizle tanıştık :)))20 güne kadar darısı başına inşallah canım ...
canım biz kese ve kalp atışı için gittiğimizde almadılar herhangi bi ücret ama devamı için alıyolar.yani artık rutin kontrole girdiği için...

canım kaan kocatepeyi de listeme ekledim artık bir haftaya karar vericem.
teşekkürler....

ilk bebeğin düşmüş canım çok geçmiş olsun sebebi neymiş öğrenebildin mi ikisinin arasında kaç ay süre var cnm,inşallah bu bebişin sağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağında olur

teşekkür ederim canım ilk test günümde değerim çok düşük çıkmıştı.sonra yavaş yavaş arttı ama keseyi görmeye gittiğim gün kanamam oldu ve kimyasal gebelik dedi doktor ilaçları kesti ve gitti.bu benim 3.denemem canım ilki düşük, ikincisi negatifti.sonuncu allahama şükür pozitif.ilk denemem mart 2009 da idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…