Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

helal olsun cnm evet hepimiz güçlü olmalıyız pes etmemeliyiz herşey allahtan eyer biz bunu istiyosak herzaman daha güçlü olmamız gerektiğini biliyoruz napalım bizde bu şekilde sınavdayız demekki herşeye rağmen çok zorda olsa bunada şükür demeliyiz şimdi bende sil baştan tekrar başlayacak hakkımızda hayırlısı

tekrar göderdim cnm.doktorun kaç ay sonra dedi sana tedavi için

önümüzdeki hafta gidip baştan bi konuşacağım benim tdavi çok çabuk gelişiyo yumurtam hemen büyüyo oyüzden bu sefer bida konuşucam nasıl yapılacak diye bu seferkine önce 5 günlük bi hap kullanmakla başladım arkasından sadec 1 iğneyle yumurtalarım büyüdü ve çatlatmaya geçtik rahim duvarı kalınlığı nedir falan bu sefer konuşacam bakalım

cnm biliyorum bunları inan aynen bende yaşadım ama nolur güçlü ol kimseye hesap vermek zorunda değiliz bizler o imzayı atarken iyi günde kötü güde diye atıyoruz kimse böyle olacağını bilemezki cnm napalım buda allahtan bizdede sorun bende bazen bende çok düşünüyorum neden falan diye ama yinede şükür ediyoruz eşlerimiz bizimle bu yeter bence bırakalım dışarıdakileri ben bu tedavimi herkesten sakladım kendi ailem biliyodu ama onlarda fazla soru bile sormadılar bu sorun bizleri ilgilendirir nolur güçlü ol toparla kendini inş bidaki güzel olacak

canım ben söylemek istermiydim hiç ama mecbur kaldık...ilk gebeliğim normal yoldan oldu ve düştü..ikinci gebelik de dış gebelik oldu ve biz o dönemde memleketteydik...ameliyatta herkes başımdaydı doktor tüpten başka şansı kalmadı demiş herkese...diğer tüplede şansı çok düşük demiş...bikaç ay sonrada zaten diğer tüp hidrosalpenks oldu ve ameliyatla alındı....tüm bunlar yaşanırken kaynanamlarla beraber oturuyoduk...
tüp bebek denemelerinide sürekli sorup durdukları için ve yazları memlekete gidemediğimiz için anlatmak zorunda kaldık...yoksa yazları gitmedik diye bizi yer bitirirler...

inşallah dediğin gibi yeniden ayağa kalkabilirim çünkü bu kez çok kötü düştüm...
bidahakine asla hiç kimseye söylemiycem asla...okul döneminde yaptırcam nekadar zorlanırsam zorlanayım...inşallah herşey daha güzel olur...

rabbim seninkini tamamına erdirsin....bebeğini sağlıkla kucaklamanı nasip etsin...
ALLAH hiç kimseyi bu yolda bu kadar uğraştırmasın...

canım gözlerim doldu çok zor bir durum bende bu bayram hamilelik alacam hayalleri kuruyordum ama olmadı çok ağladım am işte kısmet şimdi sende topla kendini üzme canını inşallah rabbim bize de verecek

inşallah canım inşallah güzel ALLAHIM bizleride güldürür...rabbim bizlere sabır versin..

aslında bende şükrediyorum bizden kötü durumda olanları düşündükce...eşim sağ salim başımda ve bana hep destek,sağlığımız yerinde....şükredecek çok şey var elbette...
ama kalbime anlatamıyorum bunu...
banada her gören şu doktora git şunu ye bunu iç...şu hocaya git....
şimdi iyice yaydılar herkese...önüme gelen sorcak,tavsiyede buluncak biliyorum...
ALLAH bu sınavı alnımızın akıyla atlatıp yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin....
hiç kimseyi darda zorda koymasın...tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah...

canım ikimiz içinde hayırlı olur inşallah tüp bebeğimiz. ALlah isteyen herkese tez zamanda bebeklerşine kavuşturur inşallah.....

doğru söylüyosun sanki benim çocuğumun olup olmamasının onlara ne zararı veya faydası varsa....herşeye karışıyolar...bıktım insanlardan...biz eşimle bunu daha kolay atlatcaz ama müsade etmiyolar...telefonla bile herşeye yetişiyolar...belki niyetleri kötü değil ama bize zarar veriyolar....
bende söylemiycem arkadaşım kesin kararlıyım....eşimin babası para göndereyim demiş..ben hayır dedim istemiyorum...yeterki bizi rahat bıraksınlar...
ben borç morç yaptırırım istersem bidaha...şimdilik düşünmüyorum zaten...
her arayanla soranla yeniden yaşıyorum bu olayı yeniden başlıyorum ağlamaya....hiç kimsenin bilmemesi en güzeli...
ALLAH hepimize güç kuvvet versin,sabır versin....tez zamanda muradımıza erdirsin inşallahh....

eşim hep der bu senin kaderin değil ikimizin kaderi diye...haklısın üzülmeyelim arkadaşım..
ayrıca dediğin gibi kimseye hesap vermek zorunda değiliz bu bizim hayatımız...eşlerimiz bize yeter diğerleri dış kapının mandalı....
en güzeli herşeyi saklamakmış biz beceremedik...
bundan sonra artık bidaha yaptırmıycaz demeye karar verdik..pes ettik artık ne kadar uğraştıysak olmadı ALLAH vermiyo ne yapalım diycez...
ama bu kadar yaklaşmışken pes etmeye niyetim asla yok...ALLAHTAN umudumu kesmiycem....elimde geldiğince gücüm yettiğince tedavi olmaya çalışcam...
ve herkesede doğal yoldan oldu diycem...yerlerse yesinler yemezlersede umrumda bile değil...isterseniz inanın diycem...5 aylık olmadan hiçbirinede söylemiycemm...

mavi

Canım paylaştıklarının yazdıklarını hepsini okudum. İnşallah bu tedavinde güzel sonuç alır sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin canım. Umut çok şeydir. Allahtan umut kesilmez canım tabiki çok doğru yazmışsın inşallah durumunu toparlar toparlamaz tedaviye başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…