- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.301
kızlar ben bugün sabah 8 den buyana hiç oturmadan kaş göz yoldum pestilim çıktı duş alıp yatacam hepinize iyi byramlar öptüm...
benim sorunda yumartalar yavaş çalışıyormuş canım 2 denemeöde detüp bebekte pozitif aldım ben ama sonu gelmedi biri 37 haftalık ken doğdu 3 gün yaşadı biride 6 haftalıkken düştü işte 2 hafta önce dr.genetik test istedi hayırlısı bakalım
şuanda bendede yumurta sorunu var cnm ya sadece 2 yumurtam oluyo ilk denememde sadece 1 yumurta oluşştu ve o döllendi bakalım şimdi yaptığımda nolcak
Bana doktor, baştan belli ediyo aslında ama bi şans veriyoruz bebeklere dedi..Nadien kendini kurtaran oluyomuş..Değerlerimiz birbirine yakın aslında..Ben kalp atışlarını duyunca tamam demiştim..Ama rüyam 10 hafta sürdü...Doktorum Hale Hanım..Çok memnunum..Arada Nur Hanım da ilgilendi..Ondan da memnunum..8 tane 5. gün embriom var Allaha şükür..Ama 3. Kalite spermle döllenmişler..Bunu da kürtajda öğrendim..Ondan kalbi durmuş olabilirmiş..aynı şey başıma gelebilir die korkuyorum..Genetiğe gerek yok dedi Hale Hanım .İlk bebekte olabiliyomuş..Ne zaman deneyeceğime gelince Hale Hanım adet ol gel dedi ama ben hazır değilim((
mavi canım sana da inan ki çok üzüldüm bilirim o müjdeli haberi alıp sonra bebeği kaybetmeyi ama demekki böyle hayırlıymış canım bak benimde başıma neler geldi ama yinede rabbime şükürler olsun
öyle canım rabbimden gelene razıyız yapcak bişey yok...
allahım inşallah bidaha üzmez bizleri...
benim ilk tüp bebekte 10 ikincide 14 ymurtam oldu canım ikisinde de 2 embriyo transferi oldu ama biri tutundu ikisinde de bu düşük e bakmada kızımın hali eli ayağı halen gözümün önünde hele o kuvezte yatarken altını temizledim kokusu herşeyi aklımda inşalla ebedi dünyamda yanımda olur eslemim canım kızım...
anlıyorum cnm hiç kolay değil allah bida yaşatmaz inş kucağına almanı nasip eder cümlesinle bizlerede inş
cnm böyle düşünme ya yinede güçlü ol ve iyi düşün lütfen inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur bizde cuma günü o güzel haberi alırız senden dualrımız senle cnm umarım iyi haberler verirsin bize
canım keşke size güzel haberler verebilseydim fakat değerim 104'ten 83'e düşmüş. Yani bir hafta içinde sıfırlanacak. O kadar üzgünümki anlatamam. Yazıcak bişeyde bulamıyorum.
Doktorum kimyasalgebelik olmuş dedi.
Haftaya cumartesi randevum var görüşmeye gideceğim. Umarım bu ay hemen 2. tedaviye başlayabilirim. Hiç ara vermek istemiyorum. Dokorumda pazar günü yurt dışına gidiyormuş haftaya perşembe dönecekmiş ya o arada regli olursam o zaman bu ayı kaçırmış olucam offfff.
çok üzüldüm cnm ya geçmi olun ama allahm bize böyle uygun görmüş napalım ama pes etmeyeceğiz negüzel sende pes etmiyosun inş allahım bidakine güzel haberler vermemizi sağlar olsun bu ay dinlenmiş olursun dahasonrakiay başlarsın birazda canımız acımamız gerekio ben ara vermeden başlamıştım daha zorlandım şimdi 1 ay bende ara vericem inş hepimiz için bu tedaviler son olur
canım kısmetten öte bişey olmuyor valla. Dktorumla konuştum 1-2 ay ara verelim dedi bende 2 ay bekleyemem dedim. Yani önümüzdeki ay tekrar başlayacağız.
Umarım bu seferki denememiz son olur ve bebişleirmize kavuşuruz.
inş cnm en büyük isteğimiz bu zaten allahım tüm isteyenlere versin
canım keşke size güzel haberler verebilseydim fakat değerim 104'ten 83'e düşmüş. Yani bir hafta içinde sıfırlanacak. O kadar üzgünümki anlatamam. Yazıcak bişeyde bulamıyorum.
Doktorum kimyasalgebelik olmuş dedi.
Haftaya cumartesi randevum var görüşmeye gideceğim. Umarım bu ay hemen 2. tedaviye başlayabilirim. Hiç ara vermek istemiyorum. Dokorumda pazar günü yurt dışına gidiyormuş haftaya perşembe dönecekmiş ya o arada regli olursam o zaman bu ayı kaçırmış olucam offfff.
canım kısmetten öte bişey olmuyor valla. Dktorumla konuştum 1-2 ay ara verelim dedi bende 2 ay bekleyemem dedim. Yani önümüzdeki ay tekrar başlayacağız.
Umarım bu seferki denememiz son olur ve bebişleirmize kavuşuruz.
inş cnm en büyük isteğimiz bu zaten allahım tüm isteyenlere versin
dondurulmuşun varmıydı canım benim yok tekrar iğneyle başliycam
olsun canım bunda da bir hayır vardır benim değerim 2000 lerden 600 e düştünapalım ağladım hemde çok ağladım ama olmuyor kendimize yapıyoruz hayırlısı herşeyin bol bol dua edelim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?