Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

Sevgili Mavi
Yazdıklarını okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım.Ama şükretmek lazım eşin ve sen sağlıklısınız. İnan gerisi boş..Burayı okudukça benim çektiklerimi kimse çekmemiştir diye düşünüyorum. Her negatif denemede " Nedenn" demedim. Çünkü her işte bir hayır vardır. Benim eşim kemoterapi gördü. Hamdolsun birbuçuk yıldır iyi. Hatta bu hafta testleri var ama benim içim çok fena. Sırf eşime umut olsun diye hastalığın başından beri 3 aşılama 6 tüp denedik.Her denemeden sonra o halimle hastanelerdeydik.Eşim ile uğraşıyorduk. Dondurulmuş spermlerle denedik. Yani şans % 10... Sizlerden daha az. 3 negatif, 1 dış gebelik. İkiz kaybımız oldu. Tam bir hafta hastanede yattım. Ben çıktım ertesi hafta eşim kterapi için hastaneye yattı. Acı içinde acı.Bu arada tüp bebek tedavilerimi ailem ve onun ailesi bilmiyordu.Sadece bir iki arakadaşım biliyordu. Kürtajlı halimle herşeye koşturuyordum. Yine pes etmedik ve 6.tedaviye başladık. Çok şükür tuttu.Hatta %1 down sendromu riski çıktı ama amniosentez dahi yaptırmadık.Çünkü onun için çok uğraş verdik. O hem bana hem babasına umuttu. Bu umudu söndürmek istemedik. Şu an 36 + 3 . Allah kısmet ederse 24 eylülde onu bekliyoruz.Bunları yazmak kolay değil birde yaşamasını düşün..O yüzden sabret. Bak göreceksin çocuğun zamanında gelecek...

Allah tamamına erdirsin..Kucağına alman da nasip olsun inşallah........

canım çok çekmişin ama muradına ermişin şükür inşallah bizde ereriz bizlerede dua et ALLAH tamamına erdirsin...

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım. Allah sana, eşine, bebişine sağlık versin canım.

tabiki cnm herşeyi biz yaşıyoruz bizim bilmemizde yeterli inş bigün bizde güleceğiz allahın izninle cnm

Günaydın,
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum.Rabbim tüm isteyenlere versin. Uzun zahmetli bir süreç.Ama kaderimiz böyle. İyi şeyler bizi bulduğunda " Neden Ben" demiyorsak, üzücü şeylerdede " Neden Ben " dememek gerekir.Lütfen sabırlı olun. Ayrıca arkadaşlar ben son tedavimde iki şey yaptım, bunlardan birincisi Akupunktur, diğeri Arı Sütü-Bal-Polen... Yumurta kalitesi ve rahim kalınlığı için çok fayda gördüm.
Sevgiler

kızlar günaydın, özlemişim hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

MAVİ canım buarada sen naptın, merak ediyorum.
kızlar haberiniz varmı maviden, düşürebildimi yada kürtaj mı olacak, çok üzüldüm ben ya senağlamasenağlama

günaydın sovvay...
düşük olmadı canım yaaa...bekliyorum bugün öğleden sonra randevumuz var...
heralde yarında kürtaj olurum...bir sürü masraf çıkacak durduk yerde...zaten battık...
düşseydi iyiydi ama sıkı sıkı tutunmuş işte....
sen nasılsın?
genetik testleri yaptırcakmısın?ben düşünüyorum...yaptırmadık demiyelim kafamız rahat etsin...

canım sende çok zor şeyler yaşamışsın...rabbim biir daha yaşatmasın böyle üzüntüler....
bebeğini sağ salim kucaklamayı nasip etsin güzel ALLAHIM....

bu imtihan insanı yıpratıyo işte bazen gücümüz tükeniyo..yeniden toparlanmak zaman alıyo....senağlama
şimdi eşimin ailesi bize küstü,ne arayan var ne soran....millete duyurdular diye kızdık ya o yüzden küsmüşler bize...hem suçlu hem güçlü böyle olunuyo heralde....her gün arayan adam şimdi aramıyo....çok umrumda sanki....alsanaalsanasmile

herşeyin başı sağlık...rabbim bize sağlık ve imkan verdikçe bende denemeye devam etcem....ALLAH herkesi tez zamanda evlatlarına kavuştursun....

rabbim eşine sana ve bebişinize sağlıklı mutlu güzel huzurlu ömürler bağışlasın...sizi hiç ayırmasın...
evlat hasreti çekenlerede tez zamanda gönül muratlarını nasip etsin....:Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın ayyyyy bende sızı ozlemısım
hepınızın gecmıs bayramı mubarek olsun ben ızın almıstım karadenıze gıtmıstım bayramdan once canlarım

mavımmmmmmmm aaaa neoldu canım yaa
sendemı yaa canım cok gecmıs olsun allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsalah
neolduda anladınız yaa allahım neolur nasıp et hayırlsıyla yavrularımızı

amiiin inşallah bidahaki sefere herşey çok güzel olur...
umutlarımı erteledim yine...bidahaya sakladım hayallerimi....
umarım hiç kimse bu kadar zorlanmaz bu yolda....
rabbim senin bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler bağışlasın....sağ salim kucağına almayı nasip etsin....
ben üzüldüm başka kimse üzülmesin artık inşallah....:Saruboceq::Saruboceq:

su10 canım allah sanada mukafatı olarak ınsallah melegını verıcek
col az kalmıs ınsalah haftaya melegın gelecek
masalah allahım kımseyı bızıde senın cektıgın sıkıntıları vermesın cok zor
masallah sana yaa
rabbım senı esını ve cocugunu asla bırbırınızden ayırmasın

evet canım bende yıkıldım....mahvoldum...
ilk muayeneye gittik ve kesenin içi bomboştu canım...
kürtaj olcam çok üzgünüm...

mavıcım canım allah beterınden korusun dımı canım
allahıma yınede hamdedıyorum ben
cok sukur tutunuyor ama devam edemedı cogumuzunkı
hayırlsı boyleymıs demekten baska bırsey gelmıyor ınsanın aklına
mavıcım sen akrabalarını kafaya takma
bundan sonrakı tedavılerde kımseye demezsın
genetık arastırma yaptır maddı manevı ıyı hıssettıgınde yola devam et
bu arada neden kendını sucluyorsun
benım sımdı esımde problem var
ben ona senın yuzundenmı dıcem onlar bunlar hepsı yalan allahım ımtıhan edıyor bızı
kendını suclama

bnde sızı ozledm vallahı cok sıkıldım
bayram demeye bın sahıt ısterdı zaten
kızlar bnde bugun adet oldum
belkı olmamda gıtmem tupe dedım ama oldum :)
bugun arıorum merkezı randevu alıp ılk denememe gıdıcem ınşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…