Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

godes çok üzüldüm canım . Kısmet canım hayırlısı olsun. En ufak bir düşüş olumsuzluk göstergesimi oluyor . Önümüzdeki ay inşallah güzel bir sonuç alırsın canım.

bugün taşınıyorum telaşlıyım biraz sık sık giremem evde internet olmayacak çünkü ki zaten bilgisayar da yok.

önümüzdeki hafta da istanbul yolcusuyuz umut tüp bebekte karar kıldık.bakalım ne olur ön görüşme için gideceğiz.
bende gelişmeler böyle canım.senin için de hayırlısı olsun bitanem.Rabbim bebeğini kucağına almayı da nasip eder inşallah.
neler hissediyorsun bi değişiklik var mı bedeninde.iki cansın ya.

geçmiş olsun godes....çok üzüldüm...
allah sabır versin bizlere...benimde donmuşum yok...herşeye baştan başlamak zorundayız...
rabbim güç kuvvet versin...tez zamanda kuzularımıza kavuşuruz inşallahh...:Saruboceq::Saruboceq:

Taşınmak zor iş kolay gelsin canım. Önümüzdeki hafta görüşmeden sonra kimbilir tedavin başlar hayırlısı canım. Amin Rabbim hepimizin bebeişlerini kucağımıza almayı nasip eder.
Arada bulantım oluyor daha doğrusu benmi pimpirikliyim bilmiyorum yemeye başladım kilo alıyorum arada bir kasık ağrılarım oluyor uykum geliyor sürekli bunlar şimdlik yaşadıklarım canım. İlk randevuyu bekliyorum heyecanla, sabırla, dua ile canım. Kısmet inşallah sonunu sağlıkla getiririz.

ilk 3-4 hadi bilemedin 5ay bu söylediklerin normal kişiden kişiye de değişiyor zaten uyku ise hormonların değiştiği için o isteği duyuyorsun diye biliyorum takma kafana sen bi annesin bundan ötesi yok.kontrolünü de oldun mu hayırlısıyla aylık devam edersin artık inşallah.benim için duz et bitanem duaya ihtiyacım var.
aniden çıkarsam kusura bakma olur mu malum taşınıyorum...

godes cim hakkında hayırlısı olsun canım inana çok üzüldüm.ama her şeyde vardır bi hayır.bizim de kalmamıştı ilk denemeden ve biz de sil baştan başlıyoruz zor yani Allah sabır versin güç kuvvet versin hepimize.

schatze canım tabiki dua ediyorum ve ederimde. Sadece sen rahat ol, umutlu ol.
canım seni beklemeden ben çıkıyorum sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

benim için en kötü bayramdı bu bayram...
bayramın ilk günü memleketteki herkesin tüp yaptırdığımı öğrendiğini duydum...o kadar öfkelendimki saatlerce ağladım...eşimle tartıştım...
eşimin ailesi yine dilini tutamadı...onlardan nefret ediyorum...eşimde babasıyla tartıştı telefonda...
ben biliyorum bizimkiler demez kimseye eşimin babasıda benim ailemi suçluyomuş...
bende bizimkileri aradım onlara bağırdım çağırdım....
gerizekalılar yaaaa hamileymiş diye herkes duymuş...şimdi ne diycekler insanlara merak ediyorum...ben kürtaj olcam canım çok yanıyor...memlekete gidince gören herkes sorcak....çıldırcam yaaaaaa....
o kadar yalvardım ne olursunuz söylemeyin dedim kalp atışlarını bi duyalım dedim...daha ben inanamıyorum kendim ben hamileyim diyeyim dedim...
hiç kimse anlamıyor ben bittim arkadaşlar bittim tükendim...
hiç birini görmek istemiyorum..seslerini bile duymak istemiyorm...zaten beni arayan yok hep eşimi ararlar...bende onları aramam...
insan bi üzülme demek için aramazmı yaaa duyarsızlar...
belkide bana eşime bunları yaşattığım için kızgınlar...çünkü eşimde bi sorun yok sorun bende...
kendimden nefret ediyorum yaaaa eşime bunları yaşattım...onun ne suçu var...benim kaderime ortak olmak zorunda...
sanki yıllardır mutluluk nedir unuttuk ikimizde...kalbimiz hep kırık boynumuz hep bükük...
nasıl toparlancam bilmiyorum...allahım bana sabır ver güç kuvvet ver...

şu aptal çizelgeyide bi türlü kaldıramıyorum....
neden yaptım sanki neden...
kesenin içi dolu olsaydı ben nisanda anne olcaktım...ama BOŞ BOMBOŞ aptal kese...
hala düşmedide nasıl sıkı tutunduysa artık sevgili boş kesem...beni kürtaj masasına yatırcak illaki...
ALLAHIM YARDIM ET BANA ....

canım haklısın demekten fazlası elimden gelmiyor maalesef. ama sorun sende diye niye bu kadar kendini üzüyorsun anlamadım. siz bir çiftsiniz ve sizin bir sorununuz var. ne diye elaleme -kusura bakma ama aile ilgili durumlarda annem babam bile elalem olur benim için- sorunun kimde olduğu söylüyorsunuz ki. bizimkisi erkek infertilitesi. sadece eşimin ailesi çok ısrar etti lafı benim yaşıma getirdiler eşim kızdı sorun ben de dedi. benim kendi ailem sorunu soramaz bile. benim bir kez bile eşime bir laf söylemek aklıma gelmedi. iğneleri vururken şaka yaptım bi de sen vur artık canım acıyor dedim. baktım gözleri doldu. bi daha ağzımı açmadım. kısmet işi canım bu. sebepsiz olanlar var onlar ne yapsınlar.. ilk bebiğimi kaybettim o sırada ben herkese duyurmuştum gebe olduğumu sonrası zor oldu ama. her düştüğünde bir daha ayağa kalkıyorsun. bir daha denemem diye kendimi yerden yere vurdum çocuk istemiyorum kaybına tahammülüm yok dedim. ağladım sızladım ama yine başladım. hem de daha kuvvetli bir istekle bu defa kesin olucak diye. rabbim bu günleri de unutturuyor. inşallah sende kısa zamanda ayağa kalkarsın. zaten tutmuş sadece döllenmede sorun olmuş. yanlış sperm ya da yumurta seçilmiş. sorunun bir dahakine tekrarlamaz. rahim gebeliği hafızasına kaydetti. bir dahakine kesin tutacak. dikkat edersen kimyasal gebelik düşük felan yaşayanlar çok daha çabuk bebeklerine kavuşuyorlar. inşalllah sende onlardan biri olursun.

ben bu denememi sakladım. bir aylık eğitime gidiyorum diye. şu anda 12 hafta oldu. inşallah 18. haftada ayrıntılı ultrason sonunda söyleyeceğim. darısı başına canım. rabbim kısa zamanda tekrar deneme gücü versin. inan tuttuktan sonra tüm eziyetlerin her şeyin unutuluyor. ben o günlerimi hatırlamıyorum bile. rabbim hepimizin kucağını evlatları ile doldursun. çok uzun yazdım kusura bakmayın.

canım gözlerim doldu çok zor bir durum bende bu bayram hamilelik alacam hayalleri kuruyordum ama olmadı çok ağladım am işte kısmet şimdi sende topla kendini üzme canını inşallah rabbim bize de verecek

mavi0 canım boşver insanları takma kafana. Duyarlarsa duysun herkes. İnsanların da ne ayıpları var daha; ki bizim ki rahatsızlık. Allah veriyor sonuçta. Bak benim eşimde sorun. Kaynanam aptalı ne zaman beni görse seni şu kadın doğumcuya götüreyim buna götüreyim diyor. Halbuki sorun bende değil beni yerip duruyor ben ağzımı açmıyorum. Eşimde de hiç bizaman suç bulmuyorum. Sonuçta bi rahatsızlık bu. Ben hasta olsam o beni bırakıp gidecek mi ki?Dünya bi sınav değil mi. Rabbim biz çok güçlü insanlar olduğumuz için bize bu sınavı veriyor. Unutmaki Allah herkese çekemeyeceğinden fazla yük vermezmiş. Ben şöyle düşünüyorum ne insanlar var kanserden şundan bundan insanlar birbirlerinin gözünün önünde eriyor. Onlar ne yapsın. En azından bizler çaresiz değiliz. Üzülme takma insanları kafana. Ne düşünürlerse düşünsünler. Atlatırsın bunu da.

mavıcıgım yerıne gelecek bebegın ıcın psıkolojını duzgun tutman lazım
kafanıda kımse ıcın yorma

canım senin kendi üzüntün sana yeter. Kimseyi takma kafana. Kimseyide ilgilendirmez sizin yaşadıklarınız. Siz bu çocuğu millet için istemiyorsunuz. Eşin ve kendin için istiyorsun. kapını kapatınca evinde sadece eşinle başbaşa kalıyorsun ve diğer 3. şahıslar hepsi kapının dışında kalıyor. O yüzden önemli olan eşinle birbirinize sıkı sıkı sarılmanız diğer kimseleri hiç umursama ve soranlarda istemiyorsan hiç cevap bile verme.
Canım bence bundan sonraki tedavilerinde ailene bile haber verme. O zaman inanki kafan daha rahat olacak.
ben kimseye söylemedim kendi aileme bile. Bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum. Soru soran yok bir beklenti içinde olan yok. İnanki en güzeli canım.
İnşallah bu zor günleri kolayca atlatabilirsin canım. Allah sabır ve güç versin...

kızlar biliyormusunuz dün almış olduğum kötü haberden dolayı yaşadığım üzünyü hemen atlattım. Hatta kendimi dahada güçlü hissediyorum. Şİmdi 2. tedavi için çok sabırsızlanıyorum. Biran önce günler geçsede başlasam. kendimde o güçü fazlasıyla hissediyorum. İnsanoğlu ne kadar çabuk atlatıyor herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…