- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.321
baharcım canım nasılsın bebişin nasıl kontrolün yapıldı mı?her şey yolunda mı?
ah canım keşke dondurulmuşum olsaydı inan bu kadar üzülmezdim. Malesef yok sil baştan herşeyi yeniden yaşayacağım.
O kadar çok yumurtadan bir tane dondurmak için kalmadı. Çok ilginç bişey ya ben hep kesin gözüyle bakıyordum dondurulmuşum olur diye kısmet işte.
Allah yardımcımız olsun valla. Yeniden aynı şeyleri yaşamak çok zor yaa...
bugün taşınıyorum telaşlıyım biraz sık sık giremem evde internet olmayacak çünkü ki zaten bilgisayar da yok.
önümüzdeki hafta da istanbul yolcusuyuz umut tüp bebekte karar kıldık.bakalım ne olur ön görüşme için gideceğiz.
bende gelişmeler böyle canım.senin için de hayırlısı olsun bitanem.Rabbim bebeğini kucağına almayı da nasip eder inşallah.
neler hissediyorsun bi değişiklik var mı bedeninde.iki cansın ya.
Taşınmak zor iş kolay gelsin canım. Önümüzdeki hafta görüşmeden sonra kimbilir tedavin başlar hayırlısı canım. Amin Rabbim hepimizin bebeişlerini kucağımıza almayı nasip eder.
Arada bulantım oluyor daha doğrusu benmi pimpirikliyim bilmiyorum yemeye başladım kilo alıyorum arada bir kasık ağrılarım oluyor uykum geliyor sürekli bunlar şimdlik yaşadıklarım canım. İlk randevuyu bekliyorum heyecanla, sabırla, dua ile canım. Kısmet inşallah sonunu sağlıkla getiririz.
benim için en kötü bayramdı bu bayram...
bayramın ilk günü memleketteki herkesin tüp yaptırdığımı öğrendiğini duydum...o kadar öfkelendimki saatlerce ağladım...eşimle tartıştım...
eşimin ailesi yine dilini tutamadı...onlardan nefret ediyorum...eşimde babasıyla tartıştı telefonda...
ben biliyorum bizimkiler demez kimseye eşimin babasıda benim ailemi suçluyomuş...
bende bizimkileri aradım onlara bağırdım çağırdım....
gerizekalılar yaaaa hamileymiş diye herkes duymuş...şimdi ne diycekler insanlara merak ediyorum...ben kürtaj olcam canım çok yanıyor...memlekete gidince gören herkes sorcak....çıldırcam yaaaaaa....
o kadar yalvardım ne olursunuz söylemeyin dedim kalp atışlarını bi duyalım dedim...daha ben inanamıyorum kendim ben hamileyim diyeyim dedim...
hiç kimse anlamıyor ben bittim arkadaşlar bittim tükendim...
hiç birini görmek istemiyorum..seslerini bile duymak istemiyorm...zaten beni arayan yok hep eşimi ararlar...bende onları aramam...
insan bi üzülme demek için aramazmı yaaa duyarsızlar...
belkide bana eşime bunları yaşattığım için kızgınlar...çünkü eşimde bi sorun yok sorun bende...
kendimden nefret ediyorum yaaaa eşime bunları yaşattım...onun ne suçu var...benim kaderime ortak olmak zorunda...
sanki yıllardır mutluluk nedir unuttuk ikimizde...kalbimiz hep kırık boynumuz hep bükük...
nasıl toparlancam bilmiyorum...allahım bana sabır ver güç kuvvet ver...
Ah canım senin değerlerin daha yüksekmiş. Ama kısmetten öte bişey olmuyor işte. Bir sınav veriyoruz inşallahda başaracağız...
bayramın ilk günü memleketteki herkesin tüp yaptırdığımı öğrendiğini duydum...o kadar öfkelendimki saatlerce ağladım...eşimle tartıştım...
eşimin ailesi yine dilini tutamadı...onlardan nefret ediyorum...eşimde babasıyla tartıştı telefonda...
ben biliyorum bizimkiler demez kimseye eşimin babasıda benim ailemi suçluyomuş...
gerizekalılar yaaaa hamileymiş diye herkes duymuş...şimdi ne diycekler insanlara merak ediyorum...ben kürtaj olcam canım çok yanıyor...memlekete gidince gören herkes sorcak....çıldırcam yaaaaaa....
o kadar yalvardım ne olursunuz söylemeyin dedim kalp atışlarını bi duyalım dedim...daha ben inanamıyorum kendim ben hamileyim diyeyim dedim...
hiç birini görmek istemiyorum..seslerini bile duymak istemiyorm...zaten beni arayan yok hep eşimi ararlar...bende onları aramam...
belkide bana eşime bunları yaşattığım için kızgınlar...çünkü eşimde bi sorun yok sorun bende...
kendimden nefret ediyorum yaaaa eşime bunları yaşattım...onun ne suçu var...benim kaderime ortak olmak zorunda...
sanki yıllardır mutluluk nedir unuttuk ikimizde...kalbimiz hep kırık boynumuz hep bükük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?