Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

yok tatlım yaaaaaaa, nerde gelişme( ben beklemedeyim hala, iyileşmeyi bekliyorum, bakalım yeni tedavim nezaman başlayacak, onun heyecanı var, zaten kürtaj olduğum için riskli durumdayım hergün maydonoz suyu içiyorumki iltihap kapmayayaım kist oluşmasın die, çünkü kürtajdan sonra oluşurmuş bu tür şeyler, bide bunlarla ağrımasın başım...sağlığımı korumam gerek...

kızlar selam soway nasılsın canım??
umarım ağrın sızın yoktur tatlım, kendine iyi bak...ayaklarını da üşütme çorapsız terliksiz gezme canım...

kızlar selam soway nasılsın canım??
umarım ağrın sızın yoktur tatlım, kendine iyi bak...ayaklarını da üşütme çorapsız terliksiz gezme canım...

catdog, canım asıl sen nasılsın, görüşemez olduk, valla ben üşütmemeye gayret ediyorum, umarım en kısa zamanda iyileşirim, senin nasıl gidiyo hamileleik, maaşallahın var, nazar duası oku bol bol cnm, öpüyorum seni...

allh razı olsun canım:1hug:

ınşşşşşşşşşşşşşşşş
hepımızın sonu hayırlı olur
aldım aradım az once haftaya carsambaa

amin cnm bu gün görümcemim 2 aylık bebeğini gördüm ilk defa çok tatlı ağzı burnu küçücük ALLAHIM inşallah bizlerede verir mahrum etmez ..... AMİN

sowaycım kurtaj mı oldun sen cok uzuldum canım benım ınsallah dıger sefere bebegını kucagına alırsın senı actıgın baslıktan hatırlıyorum

arkadaşlar yarın saat 2 de kürtaj oluyorum...
çizelgeyide sildim çok şükür....
genetik testleri yzdırdım doktora memorialde 2800 tl tutuyor...çapada yaptırcam...inşallah halledebilirim...
doktor 4. tedaviden önce histereskopi istedi....

nisamcım benim donmuşum yok tatlım...sen genetik testleri nasıl hallettin?
esra senin yazıştığın diğer topikte 21 meryem 41 enbiya suresinden bahsedilmiş onu bana tam olarak yazarmısın canım bende yapayım....
biraz korkuyorum ama yarını da bi atlatsam rahatlıycam..önüme bakcam inşallah...

o yöntemi okudum ama maliyeti iki katına çıkarıyomuş...zaten maddi olarak zordayız bilmiyorum nasıl olcak...
bran önce başlamak istiyorum tedaviye ama maddiyat engelliyo...
eşim bir sene bekleyelim diyo..o kadar beklemeye sabrım da yok gücümde yok...
bakalım allah ne gösterir...
sen ne zaman başlıycaksın tedaviye canım?inşallah bu kez hepimiz sorunsuz bir şekide kuzularımıza kavuşuruz....
ben genetik testleri devlette ücretsiz diye biliyorum ama bakıcam....

canım arı sütü-bal -poleni tam olarak nasıl kullandın acaba ...kaç gün kullandın?
tedavi esnasındada kullandın mı?
elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum cvplarsan sevinirim....

Selam

mavi canım yumurta kalitesi için incir tüketebilirsin incir kürü çok faydalı bilgin olsun canım ben geçen yıl 4 ay yapmıştım.

canım arkadaşım sakın üzülme, inanki üzülmekle acımız hafiflemiyor, yapacak bişey yok, testlerimizi yaptıralımda, neden böyle olduğunu en azından anlayalım, şansın açık olsun cnm, kendine geldiğinde yaz lütfen, merakta bırakma beni...

sağol canım...
kürtaj işlemi bitti...kurtuldum bu boş keseden....
kolay bi şekilde atlattım...ağrım sızımda yok....
inşallah bidahaki sefere herşey çok güzel olur....
bizde bebeklerimizi kucaklarız inşallah tez zamanda....

arkadaşlar kimse uğramamış sorularıma cvp verin lütfen yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…