- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.401
canım yıkılmamak elde degıl ama
hayırlısı dımı
allah daha ıyı bılıyor herseyı
su maddı sıkıntı olmasa
ınsan yıne hemen denemek ıster ama
bılmıyorum yaa allahım hepımıze kolaylık versın
soway ve merseray onlardan varmı bır gelısme
kızlar selam soway nasılsın canım??
umarım ağrın sızın yoktur tatlım, kendine iyi bak...ayaklarını da üşütme çorapsız terliksiz gezme canım...
belki doktorun isteyebilir senden rahim filmi....benimki 2. tedavide istemişti...3.deki doktorum istemedi...
akıntı dan bişey olmaz canım ...
kafana takma hiç bişeyi....herşey olacağına varıyor...
esra senin adına sevindim canım ilk adımını atıyosun inşallah sonuda hayırlı olur
selam
esra tedavin hayırlı olsun canım
mavi duaların için saol canım hakkımızda hayırlısı
Als çok kötü bulantıların varsa canım kendini zorlama bir müddet için izin rapor filan al
mersenem sende testlerini hayırlısıyla yaptır canım inşallah güzel sonuçlar çıkar
cnm hadi hayırlı olsuntdavin inş güzel haberlerle geleceksin hepimiz sevinicez allahın izniyle
ınşşşşşşşşşşşşşşşş
hepımızın sonu hayırlı olur
aldım aradım az once haftaya carsambaa
amin cnm bu gün görümcemim 2 aylık bebeğini gördüm ilk defa çok tatlı ağzı burnu küçücük ALLAHIM inşallah bizlerede verir mahrum etmez ..... AMİN
yok tatlım yaaaaaaa, nerde gelişme( ben beklemedeyim hala, iyileşmeyi bekliyorum, bakalım yeni tedavim nezaman başlayacak, onun heyecanı var, zaten kürtaj olduğum için riskli durumdayım hergün maydonoz suyu içiyorumki iltihap kapmayayaım kist oluşmasın die, çünkü kürtajdan sonra oluşurmuş bu tür şeyler, bide bunlarla ağrımasın başım...sağlığımı korumam gerek...
mersenenm sana ozelden mesaj attım
amin cnm bu gün görümcemim 2 aylık bebeğini gördüm ilk defa çok tatlı ağzı burnu küçücük ALLAHIM inşallah bizlerede verir mahrum etmez ..... AMİN
canım muhakkak yaptıracağım genetik testleri, geçen gün tv de haberlerdede çıktı, bebeği karnında ölen, düşük yapan kişilerin ikiniciyide riske atmamaları için chg die bi yöntemden bahsettiler, yani kromozom taraması, böyleleikle bebeğin sağlıklı olması ve tutunması %40tan %75e kadar yükseliyormuş, battık zaten bak ben bu testi devlet hastanesinde 175tl ye yaptıracağım, özel yer bildiğim kadarıyla 300-400milyona yapıyor, ne gereği var zaten sonuç özeldede yaptırsan geç çıkıyor, 1 yada 1,5 ayda anca çıkıyor, bu testi mutlaka yaptırmalıyız arkadaşlar ikincidede sorun yaşamamak için, çünkü sorun erkekte de olsa acısını yine biz çekiyoruz(
Günaydın,
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum.Rabbim tüm isteyenlere versin. Uzun zahmetli bir süreç.Ama kaderimiz böyle. İyi şeyler bizi bulduğunda " Neden Ben" demiyorsak, üzücü şeylerdede " Neden Ben " dememek gerekir.Lütfen sabırlı olun. Ayrıca arkadaşlar ben son tedavimde iki şey yaptım, bunlardan birincisi Akupunktur, diğeri Arı Sütü-Bal-Polen... Yumurta kalitesi ve rahim kalınlığı için çok fayda gördüm.
Sevgiler
arkadaşlar yarın saat 2 de kürtaj oluyorum...
çizelgeyide sildim çok şükür....
genetik testleri yzdırdım doktora memorialde 2800 tl tutuyor...çapada yaptırcam...inşallah halledebilirim...
doktor 4. tedaviden önce histereskopi istedi....
nisamcım benim donmuşum yok tatlım...sen genetik testleri nasıl hallettin?
esra senin yazıştığın diğer topikte 21 meryem 41 enbiya suresinden bahsedilmiş onu bana tam olarak yazarmısın canım bende yapayım....
biraz korkuyorum ama yarını da bi atlatsam rahatlıycam..önüme bakcam inşallah...
canım arkadaşım sakın üzülme, inanki üzülmekle acımız hafiflemiyor, yapacak bişey yok, testlerimizi yaptıralımda, neden böyle olduğunu en azından anlayalım, şansın açık olsun cnm, kendine geldiğinde yaz lütfen, merakta bırakma beni...
Selam
mavi canım yumurta kalitesi için incir tüketebilirsin incir kürü çok faydalı bilgin olsun canım ben geçen yıl 4 ay yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?