Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

MAvİ0
canım sen esın vede gercekten senın cocugunun olmasını yurekten ısteyen bırının okuması lazım.mesela annen gıbı.su dolu bır kabamer yem suresının ılk 2 sayfasını 21 gun boyunca okuyacaksın bununlan bırlıkte 40 gun boyunca enbıya suresının 88 89 90. ayetlerıı okuyacaksın.enbıyanın bıttıgı zamn hemen ayetel kursıyı 313 defa okuyacaksın
hem esın hem sen o sudan ıcıceksın dua bıter bıtmez
hepsını aynı zmanda ıcmene gerek yok her gun az az ıcın...

bunu yapan cogu kısının cocugu olmus,
bzde yaptık
yenı bıttı
suyu ıcıoruz sımdı

ben ıncırın kurunu sevmıorum am akendısını yıorum her gun 1 2 tane acaba o sekıldede faydası olurmu

tamam esracım anladım çok sağol....rabbim şifamızı verir inşallah...
3 kişi okuycak yani doğrumu anladım??

Sevgili Mavi,
Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın zor durum ama sabırlı ol.Bak evladın geldiğinde bugünler için her şeyde bir hayır var diyeceksin.
Canım kardeşim amerikada okuyor . O bana tavsiye etmişti. Araştırma örneklerini göndermişti.Yumurtanın kalitesini %100 artırıyormuş. Yalnız bunun için hakiiki bal satan ve bu karışımları yapan yerler var. Burası aktar değil..Ben kadıköyde butik bir balcı var orda yaptırdım. Hatta Başbakana dahi bal veren bir yer. Bana yaptığı karışımı sabah aç karnına ve akşam yatarken içtim.Şu ana kadar 6 tedavide oluşan en iyi kaliteydi.(A kalite)
Genetik testlere gelince , bence boşuna para verme.Düzen labaratuvarında 2 kişi kromozom analizi 300 ytl. Onun dışında diğer testleri (protein - pıhtılaşma 7 adet ) bunları Göztepe SSK ve Kadıköy numunede ücretsiz yaptırdım.
Sevgiler

tamam esracım anladım çok sağol....rabbim şifamızı verir inşallah...
3 kişi okuycak yani doğrumu anladım??

hayır canım 3 kısı okumayacak
mesela sen okuyuyorsun yha
adet oldun annene yada esıne veyaaaaa cocugunun olmasını ısteyen bırıne okutabılırsın o sırada
ayrıca burda benım bır arkadasım
esıylen bırlıkte baslamıslar ıkısıde ayrı ayrı okumus ıkızlere hamıle kalmıs
ınş vesılem olur:CüvCüv:

nalamadıgın sormak ıstedıgın bişi olursa her zman sorabılırsın

ayrıca kurtaj oldugunuda sımdı okudum ((((((((((
rabbm hayırlısını nasp etsın
cok uzuldum ama ((

çok sağol canım...bu balcının adını yazarmısın bana...
birede tedaviden ne kadar önce başladın ve ne zamana kadar kullandın?
bu benim için çok önemli...
genetik testlere vercek param yok zaten canım...battım inan...kürtaja b,ile 700 tl verdim...
çapada ücretsizmiş galiba ama...eğer ordan halledemezsem not aldım yazdıklarını...
allah razı olsun...:Saruboceq::Saruboceq:

şimdi anladım çok sağol...
kürtaja gelince oldu ve bitti...önüme bakmak zorundayım geçmişe üzülmek için harcayacak zamanım yok...
güzel allahım kalbine göre versin hiiiççç kötü düşünme....:1hug:

allh razı olsun mavı ıyıkı varsını zatennnnnnn sızler:1hug:

cok hakkınız var cunku ben hıc bır sey bılmıordum tuplen ılgılı burda tecrube sahıbı olmam ıcın cok yardımcı olan arkadslarım oldu

mavı sna sormak ıstedıgım bişi var
kacıncı gununde hamılelıgını ıdrardamı kandamı anladın?
kısamı uzun protokolmuydu?
zormuydu?
yeme ıcme bakımından nelere dıkkat edılmesı lazım ?
hep yattınmı?

kabak cekırdegı ıle badem cok ıı miş tutunmasında olemı?

10. günde idrarda iki dakkada silik olarak çıktı...
uzun protokoldü...benim için kolaydı...çok çabuk geçti..
hep yatmadım canım...ara sıra dolaştım evde...
3. gün yemeğe gittik...diğer günlerdede markete filan gittik...ama kendimi yormadım hiç...
yeme içme olarakda ben sadece kabız olmamak için bol meyve ve bol suya dikkat ettim...
ananas filan yedim...kabak çekirdeğinide duydum ama yemedim...
ben transferden sonra 20 dk yattım...verecek olan allah o isterse olur dedim kendimi kasmadım....
rabbim bana nasip etmedi...inşallah sana ve isteyen herkese nasip eder...
bi dahaki seferede benim yüzümü güldürür inşallahhhh....

kusura bakmıosun deılmı bole soru soruyorum dıe..
ınş canım hersey senın ıcın daha gusel olacak
2.tedavıyı hemen dusunuyormusun?
ayrıca yasın kactı?

kusura bakmıosun deılmı bole soru soruyorum dıe..
ınş canım hersey senın ıcın daha gusel olacak
2.tedavıyı hemen dusunuyormusun?
ayrıca yasın kactı?

ne kusuru canımm...
4. tedavim olcak yaptırabilirsem eğer...maddiyatı toparlayınca hemen yaptırcam...
29 yaşındayım...6 yıllık evliyim...
evimizi tez zamanda şenlendir bebeklerimizle rabbbbiiiiiimmmmm....

gunaydın sıstemde sorun vardı gıremedım uzun zmandır canlar
mavıcım gecmıs olsun canım allahım ınsllah melegını tez zamanda kavustursun ve hepımızı kavustursun

canım ben ılk denememde gen testı yaptırmıstım
doktor receteye peroferık kanda kromozom testı yazmıstı
esım unıversıtede ben tup hastanesınde yaptırdım
ıkımızınkıde 3 haftada cıktı
150 tl verdım ben tek teste canım
sana doktor gen testınde pıhtılasma felanda olan testı ıstemıs galıba
o cunku baya pahalı
benden doktor ıstemedı

ya bu pıhtılasma testlerı unıversıtede tam tesekkullu yapılıyormu yaa

bırde arısutu polen bende denesem benımde rezervlerım azalmıs dıger denememe gore
doktor fazla ara verme yumurtaların azalmıs dedı
normalde erkek ınfertılıtesı sorunumuz ama bılmıyorum bende yesemmı acaba azda olsa kalıtelı olsunlar dıye
su10cum senın bebegın varmı

canım incir kürünü dene
birde ben topiklerin birinde hatta bu topikte bile olabilir bir kür okudum sağolsun arkadaşımızın biri paylaşmış yarımşar litre suya ayrı ayrı havuç ve inciri 15 şer dakka kaynatıyormuşsun sanırım 3 havuç 20 incir di sonra onları birleştirip bi şişeye doldurum hergün bir bardak içiyormuşsun buzdolabında durabiliyormuş bittikçe tazeliyormuşsun denemekte fayda var.

fatmanurcum sagolasıncanım
pekı sen faydasını gordunmu canım bu yapıtıgın kurun
bende denerım ama nekadar yapıcakmısın bu kuru onu dermıssın

Sevgili Nisam

Şu an 37 haftalık gebeyim..10 güne kadar bekliyoruz.Allah hepiniiz bir an önce sevindirsin. Bu süreçleri bende çok uuzun yaşadım..Zor başına gelmeyen kesinlikle bilemez. Her tedavi her bekleyiş UMUT'tur.İnş kısa zamanda sizde kavuşursunuz.
Bende arı sütü bal polen çok fayda etti. Ayrıca spor yaptım yumurtalıklar çalışsın diye. Kendimi 3 ay kampa sokmuş sporcu gibiydim. Rabbimde ol diyince oldu.Tüöm testlerinizi devlette genetik bölümünde yapabilirsiniz. Göztepe ve Kadıköy numune yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…