Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

Mavi'cim,

Kadıköyde balıkçılar çarşısında ETA bal var. Kime sorsan gösterirler.Kavanozlar var boy boy. Eşinde kullanabilir. Çok ama çok faydalı. Onlar sana karşımı ve nasıl kullanman gerektiğini söylerler.Ayrıca bağışıklık sistemini çok güçlendiriyor.Çok fayda göreceğini ümit ediyorum.
KISIRLARDA POLEN

Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özürü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "ozosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan Arısütü, Karakovan balı ve Kırmızı Ginseng, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini tamamıyle üretmektedir

çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun ...kesinlikle deneyeceğim...
allah razı olsun....rabbim bebeğinizi sağlıkla sıhhatle size bağışlasın...darısı başımıza iinşallah...

Cnm, eşim daha çok araştırmıştı. Testler %100 artırdığını gösteriyormuş.Bende incir kürüne başlayacaktım tam eşim onu boşver bunu yapalım dedim. Hatta 5 denemem geçen sene bugüne denk gelmişti. Sonucu 12 eylülde almıştım.11 tane yumurta toplanıyordu ama en fazla 2 tane dölleniyordu kaliteden dolayı...

Allah sendende razı olsun.Merak etme yakında ( hissiyatım kızın olcağını söylüyor ) cennet kokulun gelecek...
Allah herkese versin...

su10cum allah razı olsun rabbım yavruna kavustursun
benımde esımde guya problem ama dedıgım gıbı yumurtam 2,denemede 4 tane cıktı 2 tane cekırdeklı cıktı
1ı transfer oldu
gecenkındede 6 cekırdeklı cıktı 3 dollendı ama 2 sı ancak yetıstı doktorda demıstı neden boyle oldu dıye gen testı ıstemıstı hamdolsun sorun yok
ama senın dedıgın gıbı bende bal alayım barım
ılla ordanmı almak lazım
ben gebzede oturuyorum
hasteneye gıdene kadarda baya zman gecer
ben sımdı kasımda transfer olsam sımdıden baslasam tedavı esnasındada bu karısımdan yesek bırsey olurmu
sen tedavı esnasındada yemısmıydın canım
bu arada rabbım yavrunu kucagına almayı nasıp etsın
bende agustos 2 de transferım olmustu ama
bebegım dustu
degerlerım guzel katlandı ama sonradan dusmeye basladı
sımdı doktor rahım fılmı ıstıyor
ne cabukta 9 ayda 3,deneme gectık yaa
hayırlısı ınsallah bızde cok yıpranmadan melegımıze kavusuruz

canım tamamiyle ücretsiz değil ne yazıkki, belli bir miktarını ödüyorsun, normalde 300-400tl miş, bana 175 tl dediler ssk lı olduğum için, bakalım evet o yöntem maddiyatı 2 katına çıkarıyormuş, bizde biraz para biriktirelimde öyle başlayalım diyoruz, artık birazda aileden yardım isteyeceğiz, kısmet ya, allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.... mavicim irtibatı koparmayalım ikimiz aynı yollardan geçicez galiba....

Allah sendende razı olsun.Merak etme yakında ( hissiyatım kızın olcağını söylüyor ) cennet kokulun gelecek...
Allah herkese versin...

ayyy inşallaaahhh canım yaa...hissiyatına kurban olurum...
gönlümde hep bi kız çocuk sevdası var benim....bayılıyorum kızlara...
bıcır bıcır,bukle bukle saçları olan,ela gözlü(eşim ve ben ela gözlü olduğumuz için)
tatlı,sağlıklı,akıllı bi kızım olsun çok isterim....
rabbim tez zamanda nasip eder inşallah...
allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah....:Saruboceq::Saruboceq:

tamam canım bu topikten konuşuruz herşeyi....
bende ssk lıyım...bakalım araştırcam kendimi bi toplayayımda...
genetik testleri eşimle ikimizde yaptırcaz,histereskopi olcam,arısütü-bal-polenide yapcam,ve tabiki para biriktircez...
sanırım ben bu sene yaptıramam...çünkü ailelerden gelecek yardımı kabul etmiycez....
onlara artık pes ettik diycez....sıkıldım baskılarından...salak salak hareketlerinden...
eşimin ailesi hala küs bize....benim derdim bana yetiyo bide onlarla uğraşamıycam....:mymeka:

hayatım sen takma kimseyi boşver ya, dediğin gibi bizim derdimiz bize yeter zati, histereskopiyi neden olacaksın orasını anlamadım, dr mi öyle istedi

selam kızlar
Mavi geçmiş olsun canım çizdiğin bu şirin kıza Allahın izniyle olacak ilk tedavinde kavuşursun canım.

Su Sende Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah az kalmış. Senin yazdığın şu kür canım erkek kısırlığında özellikle yapısında etkilimi acaba Sayı ve hareketliliği artırıyor ama yapısını değiştiriyormu acaba?

hayatım sen takma kimseyi boşver ya, dediğin gibi bizim derdimiz bize yeter zati, histereskopiyi neden olacaksın orasını anlamadım, dr mi öyle istedi

evet canım doktor istedi...bende yapılsın istiyorum...
artık ne var ne yok bakılsın...kafamda bişey kalmasın...

kızlar günaydın
size yattığım yerden yazıyorum
kanamam oldu salı günü hem de çok ve sulu. hemen doktoruma gittim 1 gece orada kaldım dün akşam çıktım
çok şükür bebeğim maşallah diyeyim sağlıklı gözüküyo
kalçadan 2 doz progynex iğne başlattı bebe aspirinini kesti.10 gün yatacaksın dedi.
biraz devam ediyor birde sabah kustum baktım biraz gelmiş
doktorum pnik yapma dedi ilk defa teedavinin başından itibaren kanamam oldu
napıcam kızlar neden bu kanama onu da bilmiyolar bilgisi olan varmı

Günaydın Kızlar,

Bende sizin gibi 1,2,3,4,5 derken kendimi 6.tedavide bulmuştum.2 tane yeditepede( biri boş-biri ikiz ama düşük), 1 deneme Jinemedde( dış gebelik), hiç memnun kalmadım.
3 tane acıbadem ( 2si boş ve şu ankine hamileyim.)
Acıbademde 2 deneme yapana 3.sü ücretsiz...
Memorial bence en iyi yer ama bana çok pahalı gelmişti.

Bende son tedaviye geçmeden kendim genetik testleri yaptırdım.Eşim ile ikimizin kromozom testlerini düzende yaptırdık.Çünkü bütün özel hasteneler ve devlet buraya göndeiyor. Burdanda Ankaraya gönderiyor. Hatta bu kanın çok düzgün ve titiz alınması gerekiyor çünkü yanlış sonuçda çıkabiliyor. Bizde eşimde damar bulamadıkları için alınan kanın tüpü çok oynatılınca kromozomda kırılmalar ortaya çıkmıştı.Sonra tekrar denediler.

Genetik testlerinde sonuçlarını araştyırma hastanesinde 1.5 ayda sonuçlarını aldım.

Nisamcım, illa o balcıdan alacaksın diye bir şey yok. Hakiki bal ve kaliteli arısütü-polen satan bir yer olması yeterli. Ayrıca spermde hareketlilileri artırıyor.Ben tedavim devam ederkende ve şeker testine kadar yani toplamda 5 ay boyunca kullandım. Kilo almadım hatta verdim.

İnş sizlerede şifa olup, çocuğunuzu bir an önce kucağınıza almanıza vesile olur. Tedavilerini kesinlikle kimse ile paylaşmayın. Ben hiç bir tedavimi 2 arkadaşım dışında kimse ile paylaşmadım. Kayınvalidem ve annem bile daha yeni 6 kez denediğimizi öğrendiler. İkizde kürtaj oldum, bir hafta hastande yattım. Kimsenin haberi yoktu.
sağlıkla kalın..

als cım canm coooook gecmıs olsun
ınsallah melegın daıma senınle kalır
sakın kalkma yat canın dınlen
bu kanama mevzuu benımde aklımda yaa
korkma canım sulu kan olması korkulacak bırsey degıl ama sen yınede tedbırını al canım

su10 cum sen kocanla berabermı yedın sımdı anladım canım
kanal7 de bır bıtkı hocası cıkmıstı
21 madde katıyordu onunda ıcınde vardı arı sutu polen bırsuru sey
demekkı hakıkaten erkeklerede yarayıslı bırsey
bende cok gecmeden alayım barım kocamla beraber yerız

sızınde sorun erkekmıydı su 10 cum
bende akrabalarıma demedım
ıs yerındekıler mecbur ogrendı onlarıda zaten kaleye almıyorum
akrabalarım dusuk yaptıgımı bılıyor oda dogal yolla sanıyor:)

mavıcım sen rapor cıkaramıyonmu
cunku sende bız gıbı hemen cıkarırsın tuplerın yok
bence bırde oyle denemelısın
memorılde cıdere uye olanlara ve raporlulara bıraz ındırım baslamıs sanırım

ALS geçmiş olsun canım açtığın topiğede yazdım böyle sürekli kanaması olup ama iğnelerle kesilip sürekli yatıp bebişinin sağlıklı büyümesi devam edenler olduğunu okudum. İğneler işe yarıyormuş canım. İnşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…