- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.441
o yöntemi okudum ama maliyeti iki katına çıkarıyomuş...zaten maddi olarak zordayız bilmiyorum nasıl olcak...
bran önce başlamak istiyorum tedaviye ama maddiyat engelliyo...
eşim bir sene bekleyelim diyo..o kadar beklemeye sabrım da yok gücümde yok...
bakalım allah ne gösterir...
sen ne zaman başlıycaksın tedaviye canım?inşallah bu kez hepimiz sorunsuz bir şekide kuzularımıza kavuşuruz....
ben genetik testleri devlette ücretsiz diye biliyorum ama bakıcam....
Allah sendende razı olsun.Merak etme yakında ( hissiyatım kızın olcağını söylüyor ) cennet kokulun gelecek...
Allah herkese versin...
canım tamamiyle ücretsiz değil ne yazıkki, belli bir miktarını ödüyorsun, normalde 300-400tl miş, bana 175 tl dediler ssk lı olduğum için, bakalım evet o yöntem maddiyatı 2 katına çıkarıyormuş, bizde biraz para biriktirelimde öyle başlayalım diyoruz, artık birazda aileden yardım isteyeceğiz, kısmet ya, allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.... mavicim irtibatı koparmayalım ikimiz aynı yollardan geçicez galiba....
tamam canım bu topikten konuşuruz herşeyi....
bende ssk lıyım...bakalım araştırcam kendimi bi toplayayımda...
genetik testleri eşimle ikimizde yaptırcaz,histereskopi olcam,arısütü-bal-polenide yapcam,ve tabiki para biriktircez...
sanırım ben bu sene yaptıramam...çünkü ailelerden gelecek yardımı kabul etmiycez....
onlara artık pes ettik diycez....sıkıldım baskılarından...salak salak hareketlerinden...
eşimin ailesi hala küs bize....benim derdim bana yetiyo bide onlarla uğraşamıycam....:mymeka:
hayatım sen takma kimseyi boşver ya, dediğin gibi bizim derdimiz bize yeter zati, histereskopiyi neden olacaksın orasını anlamadım, dr mi öyle istedi
selam kızlar
Mavi geçmiş olsun canım çizdiğin bu şirin kıza Allahın izniyle olacak ilk tedavinde kavuşursun canım.
AMİİİİİİİİİİNNNNNN canım rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahhh...
güzel allahım hiç kimseyi boynu bükük bırakmasın....:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?