- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.461
sağolun canlarım çok gelince çok korktum şimdi yatıyorum çok fazla da yazamıycam galiba yatarak zor oluyo
sovvay nerelerdesin?
kürtajdan sonra kanaman ne zaman başladı?ve ne kadar sürdü?
benim hiç kanamam olmadı bu normal mi acaba yaa?
bide rahmim ağrıyo sanki...
Canım geçmiş olsun..Kürtajı nerde oldun?? Benimde ilk hafta kanamam olmadı..sonra şiddetli bi kanama başladı..10 gün aralıklarla devam etti..2 kere kontrole gittim korkudan..Hale Hanım hiç doğum yapmamış kadınlarda tam bi kürtaj yapmadıklarını bebeği alıp rahmi kazımadıklarını,kendiliğinden dökülmesini beklediklerini bu yüzden kanamanın normal olduğunu,rahmin kendini sıfırladığını söyledi..Şükür ağrım sızım kalmadı....Sen nasılsın???
Canım geçmiş olsun..Kürtajı nerde oldun?? Benimde ilk hafta kanamam olmadı..sonra şiddetli bi kanama başladı..10 gün aralıklarla devam etti..2 kere kontrole gittim korkudan..Hale Hanım hiç doğum yapmamış kadınlarda tam bi kürtaj yapmadıklarını bebeği alıp rahmi kazımadıklarını,kendiliğinden dökülmesini beklediklerini bu yüzden kanamanın normal olduğunu,rahmin kendini sıfırladığını söyledi..Şükür ağrım sızım kalmadı....Sen nasılsın???
Kızlar nasılsınız ben pek iyi deilim başıma neler geldi bir biseniz benim 2 embriyoydu biri düştü kürtaj olmuştum 3 hafta önce ,dün ağrım oldu şiddetli burdaki bir doktora gittim karnımın içi kanla doluymuş diğeri tüplere yerleşmiş ve karnımı pıhtı kan olarak yerleşmiş kan değerim hala 260 ama düşmesi gerekiyor değerin salı tekrar yaptıracam inşallah düşer yoksa iğneyle deniycek oda olmassa ameliyatta tüplere bakacak dua edin banada
mavıcm ozelden sana yazı yazdım gordunmu canım
rabbı heblı mınnesalıhın ne demk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?