Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

Als, çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış. Çok fazla kalkma yerinden...

Nisam, eşim ile beraber yedik ama bizim problemimiz eşimin geçirdiği sağlık probleminden dolayı spermleri dondurmuştuk. Normal yoldan şu an çocuk sahibi olmamız imkansız gözüküyor. 2 yıl önce dondurulmuş spermler ile denedik. Şansımız %10.du.
Çok şükür rabbime tuttu.
Allah dileyen herkese versin..

su10 canım allah sıfa versın esıne
ayyyyy cok mutlu oldum canım
ıyıkı dondurmuslar esının spermlerını

sana ozelden yazmıstım
gordunmu canım

meraba arkadaşlar bugün hiç keyfim yok...moralim bozuk...
ALS17 kanaman varmış ama bence hiç üzülme her kanaması olanın başına kötü bişiy gelcek diye bi kural yok canım...kalbini ferah tut...bebeğini allaha emanet et ve güzelce dinlen...
rabbim inşallah bebişini sana bağışlar...

nisamcım benim rapor hakkım yok tatlım 2 kez kullandım ben o hakkımı...

dün gece rüyamda bebeğimi emzirdim..kız bebekti ama büyümüştü yani yeni doğmuş değildi...
dudaklarını uzatıp beni öpmeye çalıştığını hatırlıyorum...sonra göğsüme bakıyorum ucunda bir damla süt duruyo....bebeğin yüzünü hiç hatırlamıyorum ama...

böyle bir rüya ne demek bilmiyorum ama tez zamanda bu duyguyu yaşayacağıma yordum ben...inşallah rabbim nasip eder...

sovvay nerelerdesin?

kürtajdan sonra kanaman ne zaman başladı?ve ne kadar sürdü?
benim hiç kanamam olmadı bu normal mi acaba yaa?
bide rahmim ağrıyo sanki...

mavı hayırlara cıkarsın ınşşş ruyanı rabbım ruyanı en kısa zamnda gerceklestırısın ınşşş

kız cocuguna kızgın haber derler
sut gormek ıı haber ama
ınşşşşşşşşşş canm

sovvay nerelerdesin?

kürtajdan sonra kanaman ne zaman başladı?ve ne kadar sürdü?
benim hiç kanamam olmadı bu normal mi acaba yaa?
bide rahmim ağrıyo sanki...

Canım geçmiş olsun..Kürtajı nerde oldun?? Benimde ilk hafta kanamam olmadı..sonra şiddetli bi kanama başladı..10 gün aralıklarla devam etti..2 kere kontrole gittim korkudan..Hale Hanım hiç doğum yapmamış kadınlarda tam bi kürtaj yapmadıklarını bebeği alıp rahmi kazımadıklarını,kendiliğinden dökülmesini beklediklerini bu yüzden kanamanın normal olduğunu,rahmin kendini sıfırladığını söyledi..Şükür ağrım sızım kalmadı....Sen nasılsın???

gzdem nasılsın artık pek gırmıosun nasıl oldun ?

Kızlar nasılsınız ben pek iyi deilim başıma neler geldi bir biseniz benim 2 embriyoydu biri düştü kürtaj olmuştum 3 hafta önce ,dün ağrım oldu şiddetli burdaki bir doktora gittim karnımın içi kanla doluymuş diğeri tüplere yerleşmiş ve karnımı pıhtı kan olarak yerleşmiş kan değerim hala 260 ama düşmesi gerekiyor değerin salı tekrar yaptıracam inşallah düşer yoksa iğneyle deniycek oda olmassa ameliyatta tüplere bakacak dua edin banada

Mersenem çok geçmiş olsun canım ya nasıl olur bu böyle.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım

merseray canım gecmıs olsun
ama doktorun kan degerlerını takıp etmelıydı bastan
ınsallah bırsey olmıcak canım allah yardımcın olsun
korkmamaya calıs aeo

sağol gözdem...memorialde oldum kürtajı...müstecep bey yaptı..salı günü olmuştum bi kaç lekelenme dışında kanama olmaması beni huzursuz etti...yani yapışıklık filan olur mu diye...
benim ağrım sızım pek olmadı zaten...benimki küçüktü canım senin ki daha zor olmuştur...
inşallah benimde kanamam olurda rahatlarım..

canım ya geçmiş olsun...
hem dış gebelik hem normal gebelik oluşmuş yanii...
senin yaramaz kuzular doğru dürüst ttutunmayı becerememiş...
benimkide tutunmuş ama kendini oluşturmayı unutmuş şaşkın...

inşallah kolayca atlatırsın...rabbim yar ve yardımcın olsun...
bidahaki sefere bizim minikler bu işi kıvırır inşallah...
onlar için nelere katlandıklarımızı bilseler hiç durmaz gelirlerdi heralde...

rabbı heblı mınnesalıhın ne demk canım

tedavim boyunca ettiğim bu duanın manası
manası;rabbim salih evlat ver
bide bu dua var;
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmin bil hayr...
manası;rabbim işimi kolaylaştır zorlaştırma,bu işimi hayırla tamamla...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…