Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

yrn test yaptıracak olan var mı??
soway canım daha bize var
olacak zeynebim olacak inşallah ben sana çooooooooook inanıyorum canım:)))
inşaallah canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

aminnnnnnnn
kıslar bugün cuma
selah ile ezan arasında 170 tane ayetel kürsi okumak gönül muradı içinmiş
ben kuycam inşaallah kıbleye dönüp kimseyle konuşmuycan sadece güzel Allahımızı ve resulünü düşünücez inşaallah
170 tene dediğim ayetel kürsinin her bir harfi 170 tane

yok nisam daha değilim puregon kullanıyorum kontrole gideceğim ha meleğim geliyor diye yazdım o bana bir olumlama olsun inanayım gerçekten diye :)))
yarın 12. günüm olacak ilaçta da 9. günüm inşallah yumişler istenile yanıtı vermiştir dua edin ne olur...
nisam rabbim nasip edecek inşallah öyle düşün sende inan sadece olacak bebişim de :)))

AYET'EL-KÜRSİ'Yİ cuma günü okumanın fazileti :

Cuma günü sabah namazından evvel abdest alıp tenha bir mahalde kıbleye karşı diz üzerine oturup 313 defa Ayet'el- kürsiyi okuduktan sonra "Ya Rabbe'l- Aziym! bu ayet-i kerime hürmetine, 313 ehl-i bedir ve 313 ehsab-ı Talut hürmetine muradımı ihsan buyur" diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.

AYET'EL-KÜRSİ'Yİ gece okumanın fazileti :

Ayet'el-kürsi'nin harfleri 170 tir, gece yarısında tenha bir yerde oturup kıbleye mütevec-cihen 170 defa ayet'el-kürsiyi okuduktan sonra Cenab-ı Allah'dan her hangi bir muradının hasıl olmasını talep ve niyaz eden kimseye Hak Teala ve Tekaddes Hazretleri dilediği, isdediği şeyi o kimseye lutfundan ve kereminden ihsan buyurur.

313 aslında ama yetişmez ben 170 okuyorum

nasıl yani zeynep anlamadım 1 kez mi okuyacaksın yoksa 170 okuyacaksın ve her harfi 170 kez okumuş mu olacaksın?

zeynep hiç öyle düşünme neden yetişmesin usulü neyse öyle yap canım ya 170 okuduktan sonra geirye ne kalıyor 143 onuda okursun ....

zeynep hiç öyle düşünme neden yetişmesin usulü neyse öyle yap canım ya 170 okuduktan sonra geirye ne kalıyor 143 onuda okursun ....

yetişmiyorki selah ile ezan arasında ben bitiriyorum hızlı okuduğum halde 5 dk önce bitiyor
siz yinede deneyin ve araştırın öle yapın bana bağlı kalmayın

hımmm demek yetişmiyor neyse canım rabbim gönlünden geçeni zaten biliyor , rabbim duanı kabul etsin inşallah...

canım okadar sıkılma
bende 313 duydum ama vaktı oldugunu duymamıstım ya
bence dınımız bukadar sıkmaz ınsanı
sen basla seladan 10 dakıka once basla ezandan 10 dakıka sonra bıtırsen bılem canım
allahım onu kabul eder
bızede dua et bende yarın evde okucam
cunku ıste ancak yasın okuurm ayetelkursuyu yetıstıremem
bırde canlar sela ıle ezan arasında ne nıyetle yasın okunursa rabbım kabul edermıs ısteklermızı ınsallah
onuda okuyun ıstersenız canlarım

soway canım saat 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum... inşallah sevindirirsin bizi... dün kasıklarım çok ağrıdı üstüne birde feci gaz sancım vardı... moralim feci düştü... acayip ağlama hissi uyandırdı sebebsiz yere.. Allahım cuma günü hayrına yüzümüze baksın inşallah.. pazartesi test yaptıracağım bende...

ANGEL cim ah canım o gaz sancısı bende hala var, çıkarıyım die kendini zorlama sakın, aman aman, bak çok önemlilmaz: lmaz: ben çok dikkat ettim, belki karnımın şuan davul gibi şiş olması o sebepten olabilir hem gaz var, hem su toplamış gibi,, ama asla ve asla ağrım olmadı, üstelik bugünde adet günümdü şuana kadar olmadım, saat 3 te bakalım bi arasınlar, eğer olumluysa buradan nelere dikkat edip nelere dikkat etmediğimi, herşeyi ama herşeyi yazıcam arkadaşım....

yok canım çok zorlamıyorum... ama zaman yaklaştıkça bendeki stres artıyor.. bugünde bir geçse hafta sonu kolay... geçer hemencecik diye düşünüyorum... birde saat 3 e kadar hızlı geçse :dance: değilmi bacım :)))

sorma bacım sempatiksalakcinni gerisayım başladı son 3 saat:1shok:eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…