- Konu Sahibi dilserserin
-
soway canım daha bize varyrn test yaptıracak olan var mı??
inşaallah canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunolacak zeynebim olacak inşallah ben sana çooooooooook inanıyorum canım:)))
ayy ınsallah zeynepcım hayırlısıyla bakalım
rabbım buugnlerı gonsterdı hayırlsıyla pozıtıfıde gostersın ınsallah ve 9 ay sonra saglıklı sıhhatlıce bebeklerımızı nasıp etsın kucagımıza
ozlemcım sen hamılemıısın ben senın hangı asamada oldugunu bılmıyorum
nasıl yani zeynep anlamadım 1 kez mi okuyacaksın yoksa 170 okuyacaksın ve her harfi 170 kez okumuş mu olacaksın?
zeynep hiç öyle düşünme neden yetişmesin usulü neyse öyle yap canım ya 170 okuduktan sonra geirye ne kalıyor 143 onuda okursun ....
hımmm demek yetişmiyor neyse canım rabbim gönlünden geçeni zaten biliyor , rabbim duanı kabul etsin inşallah...
ANGEL cim ah canım o gaz sancısı bende hala var, çıkarıyım die kendini zorlama sakın, aman aman, bak çok önemlilmaz: lmaz: ben çok dikkat ettim, belki karnımın şuan davul gibi şiş olması o sebepten olabilir hem gaz var, hem su toplamış gibi,, ama asla ve asla ağrım olmadı, üstelik bugünde adet günümdü şuana kadar olmadım, saat 3 te bakalım bi arasınlar, eğer olumluysa buradan nelere dikkat edip nelere dikkat etmediğimi, herşeyi ama herşeyi yazıcam arkadaşım....
yok canım çok zorlamıyorum... ama zaman yaklaştıkça bendeki stres artıyor.. bugünde bir geçse hafta sonu kolay... geçer hemencecik diye düşünüyorum... birde saat 3 e kadar hızlı geçse :dance: değilmi bacım :)))
evet canım telefonla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?