- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi dilserserin
-
KIZLAAAAAAAAAAAARRRR az önce kan verdim, ama sonuç taaaaaaaaaaaaaaa 3de çıkıcak, ben nasıl bekliycem ya 3e kadar:hulya: görücez bakalım sevindirici habermi, üzücü haber mi?CADIARZU
2 deneme arası 2 yada 3 ay süre geçmesi lazım değilmi
ZEYNEPCİM inşallah
NİSAM canım valla bakıyorum kendime varmı değişik bişeyler die ama yok, hiç bir belirti yok, zaten bugün adet günüm,ne bi ağrı ne sızı hiç bişey yok, sadece karnımda sanki bi kova su varmış gibi şişlik var ve beni çok rahatsız ediyor eğilemiyorum kalkamıyorum, onun dışındada çok uykum geliyor gün içinde, o da kullandığım progestanın yan etkisiymiş...
ben öle biliyorum canımBen doktorumla telefonda konuştum eğer istersen önümüzdeki ay başlarız dedi.
Kimyasal gebelik ve düşüklerde 2-3 ay bekletiyorlarmış cnm
canım pazar günü olacak transfer 10 tane toplandı 6 döllenmiş yumurtam varayy sowaycıom canım bosver takılma artık zaten 12,gununmus bugun
ınsallah ıyı olucak
zeyneppppppp kız transferın oldumu
kac yumos cıktı bugun ıse yenı geldım
senden haber alamadım hıc merak edıyorum canım
oooooo sonuç çok iyi bence ya, seninki kesin tutarr, içimden öyle geçiyo cnmzemuszemus
kime dedin canım
sana dedim zeynepcim, yumurta sayın çok iyi bence, düşünsene bi beni 6 yumurtamdan sadece 3ü orta kaliteydi ve bir tanesi döllendi, 4 hücreliyken transfer edildi, seninkisi baya bi iyi ama neden pazar dediler, hemen belli olmazki
ayyyy bu seferki tüp denememde herkes öle diyor bende heycanlandım hadi hayırlısı :sm_cool:
benimki 5. gün embriyosu canım blastosist
belli olmayan neki :sm_confused:
yani şunu anlamadım, hani ebriyoların bölünmesini bekliyorlarya, yani seninkisi 5. güne kadar bekleyecekmi
zeynepcım masalah canım
donmusun da olucak ınsallah
benım 1 tane oldu embrıyom oda bana verıldı hayırlısı mevladan canım
zeynepcım tabıkı 5,gune bekletıcekler
doktorlar artık 5,gune beklıyor
en kalıtelı hangısıyse onu verıyor cunku tek embrıyo oldugu ıcın canım
hadı bakalım canım ınsallah sen 6,gundeyken bende sonuc alıcam ınsalah herkes gıbı bende pozıtıf sonuc alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?