Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

oo harika haber ozaman canım, maaşallah diyelim, zaten genelde 5. gün ebriyosunun daha yüksek bi yüzdeyle tuttuğunu biliyorum, eminim sendede tutacak cnm yaa:Saruboceq:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ayyyy canım beni sevindirdiniz Allahta sizi sevindirsin bi olsun bayram yapıcam valla
inşaallah sende saat 3 te bayram yaparsın :teytey: halay çekeriz burda

ggüünaaaydımm kızlarrrr
bugunde süper bii gün olacakk eminimm
yine içimizzz ümitle heyecanla mutlulukla dolacakk.sowayyy insaallah burda saat 3 te parti verecez senin içinn.hep pozitif düşünn canımmm

soway saat 3 çok geç değil mi ya neyse sonuç güzel olsun inşallah beklerim bu kadar bekledik nasılsa, inşallah yeğenimiz geldiiiiiiiiiiii ben inanıyorum :)))

zeynepcim evet 5. gün embriyosunun tutunma şansının daha yüksek olduğu söyelniyor inşallah seninde güzel haberini alacağız....

5. gün embriyosu tabi iyi ama şunu unutmayın benim birkaç arkadşıma 3. gün embriyosu koydular ve allaha şükür tuttu benimde onlrdan öğrendiğim 3. günde 8 hücreli ve kaliteliyse allahın izniyle tutuyor.... çünkü hepsine konulan bu şekilde oldu o nedenle 3. gün 5. gün farketmez rabbim ol dedikten sonra... yani 5 deriz herkes illla 5. günü bekler bu yanlış olur 3. günde transferi yapılanları üzmeyelim değil mi :))

yok tabikide öyle benimki 5. gün diye kesin tutacak değil
Allaha sığınalım o ol derse olur tabiki

ozlemcım ınsallah canım ınsallah cok sagol
sawqycımla ve dıger kızlarla pes pese sevınelımde
sonra haftaya bızdede ınsallah senlık yaparız

ozlemcım olduktan sonra canım 2,gundede tutuyor
sadece doktorlar sımdı embrıyosu cok olanı bekletıyorlar 5,gune az olanı zaten rıske atmıyorlar
hayırlsı bızede artık nasıp allahım ol dedıkten sonra gerısı bos

ayy ınsallah zeynepcım hayırlısıyla bakalım
rabbım buugnlerı gonsterdı hayırlsıyla pozıtıfıde gostersın ınsallah ve 9 ay sonra saglıklı sıhhatlıce bebeklerımızı nasıp etsın kucagımıza

ozlemcım sen hamılemıısın ben senın hangı asamada oldugunu bılmıyorum

kuzucum sende varsın dımı
ayy kız nasıl sabredıyonuz yaa
ınsan merak eedıyor
hadı bakalım ben senın sonucu pazartesı gorururm
hayırlısıyla

ozlem kız allahım hıslerını bosa cıkarmasın
bızım hakkımızda bırsey dusunebılıyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…