- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi dilserserin
-
kızlar doktoru cebinden aradım sonunda, ben haber bekliyorum die, oda şuan sonucu bilmediğini, hemşireyi aramam gerektiğini söyledi, siz arayın bele konuştuğunuzuda söyleyin dedi, hemşire sonucu söylesin size dedi, hemşireyi aradım o da şuan hastayla ilgileniyormuş, 15dk içinde müsait olur dediler, 15dk içinde kesinkez belli oluyor arkadaşlar
ne güzel Allah tamamına erdirsinO kadar heyecan verici birşey ki anlatamam inşlhhh hemen sizlerde yasayınn muhteşem bişeyyy..... Ya annemlerdeydim oturuyoduk annem dediki kipriklerin top top olmus test yapalım bende yok istemem dedim sonra geri dayanamadım tamam al gel anne dedim ve o gitti aldı getirdi testi ama içimde hiç ukte yoktu cook umutsuzdum çünki hep testte negatif cıkıyordu ve kasıklarım çook agrıyordu asdet olacam sanıyorum neyse ben testi arkadasıma verdim o banyoda yaptı bende cay hazırlıyodum mutfakta hiç sesi cıkmadıı kübraaa demedi ve ben yine içimden diyorumki yok işte arkadasımın sesi çıkmadı diyorum ve 5dakka sonra bi çıglık geldii kübraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş die banyoya nasıl koştugumu hatırlamıyorummm ve bi baktım çift çizgi cıldırdım aglıyorum anneme sarıldım anne anne bende anne oluyorum die agladım coook mutluyumm allah herkese nasip etsinnnnnnn kimseye aratmasınnn.............bu arada benim herifde asker izine geldiginde yeni adetim bitmişti eşim askere geri gitti 5gün sonra hamiş oldugumu ögrendimmm.........................:)
yapma angelllllllllllllll yasakkelime
KIZLAAAAAAAAAAAAARRR ellerim titriyo pozitif çıkmış değerim 207 oley ya oleyyyyyyyyyyy
KIZLAAAAAAAAAAAAARRR ellerim titriyo pozitif çıkmış değerim 207 oley ya oleyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?