Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

leyl canım inşallah öyledir.. valla aynı şeyleri düşünüyoruz bende popodan şaplağı eksik etmeyeceğim ısıracağım diyorum hak ettiler eşek sıpaları :)))

kız sonay bende 4 gozle beklıyorum ben syfaları okudukca hemen yenı sayfa acılıyor 5 dk dır okuyorum
yenı bı arkadasımızda hamılemıssız tebrık ederım
kız sonay bende heyecanla sonucu ogrenmek ıcın heyecanla okudum daha ogrenemedın ne sıkıcı
hadıııııııııııı bı an once haber versınler yahutsempatiksalakcinni olcem sımdı

o zaman hemşireyi fırçala.. yok bugün mutlaka birisini fırçala bacım.. yoksa ben yapıcam...

sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır:)))

sabreden derviş muradına ermiş:)))

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :)))

ne güzel Allah tamamına erdirsin

Kasıklarım coook agrıyo bi bu sorunum var o kadar durumumuz iyi sayılırr rabbim bilir ama şimdi sira sizlerde müjdeli haberler sizlerde

arkadaşlar yanımda olduğunuz için size çok teşekkür ederim, hep olumsuz düşünyordum ama pozitifmiş şuan inanki çıldırıyorummmmmm, haman yakınlarıma haber vermem gerek, sizleri çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmm beklediğime değdiiiiii

sinirler gerildi
seyirciler heyecanla sonucu bekliyor
yetkililerden henüz açıklama gelmedi
hadi artık gözler bir gol haberi bekliyooor :))))

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…