- Konu Sahibi dilserserin
-
ayy benimde daha büyüyorlar yarın kontrol var, çatlatmam transferim olacak öyle girebileceğim ben oradaki evde net yok çünkü(( neyse bebişimi alır gelirim...
yok leyl onu bana olumlama olsun diye yazdım:))) inanıyorum gelecek allahın izniyle:)
benimde pazartesi olacak transferim
bu benim 2. denemem daha öncede 1 aşılama yaptırmıştık
ama kısmet değilmiş
ayyy ne güzel oldu kıslar konuşmayalı 2 sene oldu galiba eşim 2 sene önce olmuştu galiba ameliyat
evet 2yıldır ha oldu ha olacak diye boşuna bekleyip durmuşuz ama artık beni kimse tutamaz Allah göstermesin bu tutmazsa en yakın zamanda yine hastanedeyim.
senin de transverin hayırlı olur inşallah,artık buradan veririz haberlerimizi..
soway senin yerinde olsam doktoru fırçalardım nedir bu ya pozitif dicek yada negatif... beni bu kadar strese sokmaya hakkınız yoktu desene bacım... neyse pozitif derse afferdesin doktoru.. hehehe...
ayy herkes bu yüzden böyle sanıyor ne yapsam değiştirsem mi ?
iyi hadi neysekızlar doktoru cebinden aradım sonunda, ben haber bekliyorum die, oda şuan sonucu bilmediğini, hemşireyi aramam gerektiğini söyledi, siz arayın bele konuştuğunuzuda söyleyin dedi, hemşire sonucu söylesin size dedi, hemşireyi aradım o da şuan hastayla ilgileniyormuş, 15dk içinde müsait olur dediler, 15dk içinde kesinkez belli oluyor arkadaşlar
zeynebim inşallah rabbim söyletmiştir ,rabbim bu yolda uğraş veren herkesin yüzüne gülsün inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?