Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

özlemilker,meleğim geliyor yazmışsın görünce çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ayy benimde daha büyüyorlar yarın kontrol var, çatlatmam transferim olacak öyle girebileceğim ben oradaki evde net yok çünkü (( neyse bebişimi alır gelirim...

evet 2yıldır ha oldu ha olacak diye boşuna bekleyip durmuşuz ama artık beni kimse tutamaz Allah göstermesin bu tutmazsa en yakın zamanda yine hastanedeyim.
senin de transverin hayırlı olur inşallah,artık buradan veririz haberlerimizi..

soway senin yerinde olsam doktoru fırçalardım nedir bu ya pozitif dicek yada negatif... beni bu kadar strese sokmaya hakkınız yoktu desene bacım... neyse pozitif derse afferdesin doktoru.. hehehe...

inşaallah canım ya 2 senede neler çektik neler Allah hayırlısını versin

kızlar doktoru cebinden aradım sonunda, ben haber bekliyorum die, oda şuan sonucu bilmediğini, hemşireyi aramam gerektiğini söyledi, siz arayın bele konuştuğunuzuda söyleyin dedi, hemşire sonucu söylesin size dedi, hemşireyi aradım o da şuan hastayla ilgileniyormuş, 15dk içinde müsait olur dediler, 15dk içinde kesinkez belli oluyor arkadaşlar

zeynebim inşallah rabbim söyletmiştir ,rabbim bu yolda uğraş veren herkesin yüzüne gülsün inşallahhh

O kadar heyecan verici birşey ki anlatamam inşlhhh hemen sizlerde yasayınn muhteşem bişeyyy..... Ya annemlerdeydim oturuyoduk annem dediki kipriklerin top top olmus test yapalım bende yok istemem dedim sonra geri dayanamadım tamam al gel anne dedim ve o gitti aldı getirdi testi ama içimde hiç ukte yoktu cook umutsuzdum çünki hep testte negatif cıkıyordu ve kasıklarım çook agrıyordu asdet olacam sanıyorum neyse ben testi arkadasıma verdim o banyoda yaptı bende cay hazırlıyodum mutfakta hiç sesi cıkmadıı kübraaa demedi ve ben yine içimden diyorumki yok işte arkadasımın sesi çıkmadı diyorum ve 5dakka sonra bi çıglık geldii kübraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş die banyoya nasıl koştugumu hatırlamıyorummm ve bi baktım çift çizgi cıldırdım aglıyorum anneme sarıldım anne anne bende anne oluyorum die agladım coook mutluyumm allah herkese nasip etsinnnnnnn kimseye aratmasınnn.............bu arada benim herifde asker izine geldiginde yeni adetim bitmişti eşim askere geri gitti 5gün sonra hamiş oldugumu ögrendimmm.........................:)

özlem Allah söyletti demek,gelecek ben inanıyorum hem artık bu çabalarımız meyvesini verecektir,sonuna kadar gideceğiz,ahtım var doğduğunda bana çektirdikleri için poposunu ısırıcam inatçı keçinin

iyi hadi neyse
zeynebim inşallah rabbim söyletmiştir ,rabbim bu yolda uğraş veren herkesin yüzüne gülsün inşallahhh

amin inşaallah canım emeklerimiz boşa gitmiyor biliyorum ama bebiş olarak bize dönsün hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…